Dragalasi poznasi - ian-febr 2004(95)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Ideea e ca va tb sa ma las de fumat...Nu din pricina "urarilor" de bine ci din pricina ca iata ca trece timpul, Andrei face curand 4 ani si mama-sa(adik eu) nu are de gand sa se lase de fumat ca sa ai faca un bebeloi, adik o bebelusa, adik...pe Ana(prietenii stiu de ce!)
In privinta dr Andrei...cred ca s-a nascut sictirit. De fapt e un amestec intre sictir si mistocareala. Dar e bun ca dr. Cel putin asta e parerea mea. Si in privinta gipsului, asta ti-am zis si eu. Stiu k f multi dr au tendinta de a apela la gips, in ideea ca " asa se face".
La Mara n-am renuntat, nu vom renunta...Vom incepe insa sa purtam talonete si sa diversificam exercitiile. Sunt convinsa ca se poate face mai mult decat atat, si ca datoria noastra e sa facem totul. La vara vrem sa mergem la o clinicade neurologie in Austria pt un control...
Credeam k am stabilit tema petrecerii Alexandrei. Asta nu inseamna k nu sunteti bineveniti cu noi la Disneyland. Iar bbeloiu...poatefi cazat la bunici. Intotdeauna exista solutii.
Astept cu nerabdare Craciunul....Mi-e dor de atmosfera aceea speciala. Pana atunci...post, ganduri curate si speranta in mai bine.
A, am uitat sa va spun: pe 15 dec il duc pe Andrei la concertul lui Banica. Abia astept sa vad cum reactioneaza cand o sa-l vada life...Atat a tocit dvd-ul cu el.....

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105

http://craiustefan.3x.ro/

http://www.dropshots.com/adlemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salut!
Multumim pt aprecieri! Sebi nu este asa "mare" cum pare... abia are 99-100 cm inaltime si 15,8 kg. Si mie mi se pare ca tare greu mai creste...
Apropos de mancare, ca tot discutati voi, Sebi mananca aproape de toate (de ex, nu-i place mazarea, iar ciobica o mananca foarte rar singur, asteapta "sa-l ajute cineva"), dar trebuie sa-i explic la ce-i bun fiecare fel de mancare... sa inventez povesti.. sau sa fac diverse artificii (de ex, mananca bine para, dar numai daca-i curat eu coaja).
Ma simt vinovata ca nu reusesc sa-mi fac timp sa ma ocup mai mult de el, din toate punctele de vedere, deci si in privinta mancatului (mai bine zis nu gatesc mancare prea des, am ajutor din partea mamei si... a sotului... dar sigur copilul ar mananca cu mai mare placere daca am gati impreuna, asa cum zicea Gabi).
Sa stiti ca noi inca purtam scutec noaptea, desi a inceput si Sebi sa se trezeasca singur si sa mearga la baie pt pisu. Incerc sa nu ma mai stresez din cauza asta... inca nu am avut o saptamana fara accidente de pisulica la somnic, asa ca... mai asteptam...
In rest, sunt foarte fericita sa-l vad cum creste, cum capata noi abilitati pe zi ce trece. Suntem o familie binecuvantata!

Cu replicile... ne bucura mereu!
Zilele trecute, vorbeam cu tati despre bebelusi... ii ziceam ce dor imi e sa tin un bebic in brate, dar ca inca nu mi-am recapatat curajul, speranta ca ar putea sa fie bine sa mai incercam...
Sebi se juca singur... dar bine-nteles ca tragea cu urechea si a intervenit imediat:
-Mami, dar EU SUNT SUFLETELUL TAU!
-... Da, Sebi, dar tu nu mai esti bebelus, ai crescut, te-ai facut baiat mare.... Esti baiatul meu cel maaare!
-Pai si cand o sa creasca bebelusul tau mare, o sa vrei altul?!
-....Ei, cati bebelusi crezi tu ca putem sa crestem noi!?
-Pai, cati intra in casa noastra mica (si ne arata 4 degete)!
-Unde sa culcam noi atatia bebelusi?!
-Pai, e simplu, mami: unul doarme aici cu tati, unul dincolo cu mami si doi la mine in camera, in patul meu!
-
-Sunt mare, pot sa am grija de ei! Ia sa vad, ti-am mai crescut burtica?

Alta discutie:
-Daca Doamne-Doamne a vrut ca EU SA FIU MIC si voi sa fiti mari, asta e! Ce tot spuneti voi acolo ca eu o sa cresc si voi o sa-mbatraniti?! Ca mie o sa-mi fie frica de voi....
Daca asa a vrut Doamne-Doamne.... (ca el sa fie mic!)

Imelda, te rog, poti sa ne dai si noua detalii despre vacanta pe care ati planuit-o? Si noi am vrea sa ajungem acolo la anul... dar inca nu ne-am interesat despre drum, cazare, costuri...
Aaaa, anul trecut am fost si noi la Buc., la concertul lui Banica si ne-a placut mult si ne-a parut rau ca nu l-am luat si pe Sebi... si chiar am zis ca daca vom merge si anul acesta, o sa-l luam si pe el, sigur ar fi incantat (am fost cu el la Bv -acum un an-, la concert la Holograf si mereu pomeneste despre asta cand le asculta melodiile)!
Roxana, noi am cumparat inca un rand de caiete speciale de la gradi, pe langa alte carti cu tot felul de activitati pt 3-4-5 ani si Sebi "lucreaza" in fiecare zi! ...Mai ales de cand are ochelari (ca mami)... e mortal cum ma imita... isi da singur teme si e foarte serios/ constiincios in a le rezolva... uneori este asa o atmosfera de lucru/ studiu in casa...

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Vreau si eu detalii despre Disney,( cazare in special) vrem sa mergem prin martie-aprilie, ptr. ca de ziua lui vom fi in Spania anul acesta.

http://www.copaculdehartie.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Alex e acasa, racita cam rau. E vina mea ca am tot trims-o asa la gradi ca imi era greu cu 2, dar acum vreau nu vreau ma descurc. Ma tem ca a luat si bebelusul ca nu prea mananca azi si parca tuseste. Nu are febra. Il mai las, nu il mai duc la dr asa, ca iar zice aia ca sunt nebuna si ipohondra.

Legat de picioruse, azi am fost la Jianu si a zis ca in opinia lui nu mai are nici un metatarsus, si ca oricum ala se corecta singur, dar cu gimnastica am ajutat. De aceea nu pricepea nici dr Andrei de ce am dus copilul. Deci sunt buna la masaje si constiincioasa.

Imelda, l-ai descris bine pe doctor, asa a fost. Cat despre tema Alexandrei de 4 ani nu cred ca am ales-o inca, decat daca ai tu o idee surpriza. Cred ca am ales numai organizatorul.

Vic, si Alex are 100 cm si 15 kg. E chiar bine zic eu. Iar Sebi e un dulcic. Am primit si eu cartile Teora cu activitati si le luam pe rand. Miercuri merg la oftalmolog cu ea sa vedem ce facem cu ochelarii aia care au fost o avere vorba ta

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Mav sunteti amandoi asa frumosi cu ochelari.Si mie nu mi se pare Sebi a fi mic, chiar foarte bine.

Phillip a facut lista ce s-aduca Mos Craciun, acum suntem in tratative cu Mos Nicolae(aici vine ba Nicolae ba Krampus la copii obraznici).Si cum el a mai facut cate o traznaie l-am amenintat putin si de cate ori vede imaginea lui Krampus imi promite ca nu mai face nimic.

De ziua lui as fi vrut sa ii fac party tematica pe vapor, dar nu stiu daca ma incumet cu ditai burtocul, ca n-as putea lipsi pentru nimic in lume.Ar mai fi variante dar zic eu ca mai e timp.

Lui Phillip nu-i prea place sa coloreze, sa uneasca puncte etc.Asta nu ar fi o problema pentru ca si-a dat drumul bine la engleza si cum noi suntem amatori de film, am fost la Ratatouille si a fost incantat ca a inteles destul.Chiar m-am amuzat ca ma intreba de fiecare data cand nu intelegea ceva, si imi spunea ca o sa ma invete si el cum stie (adica in germana).

Sanatate multa copilasilor si mamicilor

Phillip in zapada

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Alex mi-a facut un portret. Arat ca un cartof din ala cu iarba deasupra, dar e primul desen facut de ea. Macar am ochi, nas, si gura. Si gat, si maini.

Coloreaza mult mai bine si culmea are rabdare. Punctele alea sunt un succes, uite am si eu liniste.

Babee, ce bine ca Philip invata limbi straine. Alex face progrese mari cu engleza, imi spune fel si chip, dar numai cand vrea ea. Acum vad ca e la partile corpului. Mai nou fac si germana la gradi si deocamdata numara pana la 10, zice buna ziua copii. A invatat si un cantecel, dar eu nu o pot ajuta ca nu stiu germana si nu pot ghici ce cuvinte vrea ea sa zica. Cat despre colorat si desenat, pana acum 2-3 saptamani Alex nu statea nici un minut - si nu exagerez - cu asemenea activitati. A apucat-o brusc.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Roxana sa pastrezi bine primul portret al lui Alex.Eu am o cutie in care pun tot ce-a mai facut el(acasa, la gradi la cate o activitate practica).Sunt amintiri care trebuiesc pastrate.

Pentru aproape 4 ani Phillip nu vorbeste exagerat de mult dar la el sunt 3 limbi.Si pot spune ca se descurca bine in toate, cel mai bine la germana.Cu engleza il incurajez mult si consolidam ce face la gradinita si ma bucur ca ii place.Uneori in romana face niste greseli de ma iau cu mainile de cap, corectam dar...repeta greselile.

Pentru arsuri voi mai stiti ceva secrete?Ca m-au apucat rau

Mergi la inceput

Maalox e singurul meu secret.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Deja mi-e scarba numai cand il vad, si nici nu-si mai face efectul domnul Maalox.Altcineva altceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salut!
Azi sunt foarte bucuroasa, o verisoara, care de multa vreme se chinuia si nu reusea sa ramana, este insarcinata (10s+)! Ma bucur atat de mult pt reusita ei, de parca as fi eu in locul ei!
Roxana, ce m-ai facut sa rad! Super! Bravo Alex!!! Pt siguranta, eu ii si pozez capodoperele odorului si el s-a invatat asa. Sa vedeti ce i-a dat prin cap sa construiasca aseara, www.flickr.com/photos/12628432@N06/?saved=1" target="_blank">aici , si imediat mi-a cerut sa-i fac poze!
Gabi, cu apa rece ai incercat?
Sebi nu face limbi straine la gradi si mie nu mi-a dat prin cap ce si cum sa fac eu cu el acasa (ok, nici nu ma pricep prea tare la vorbit, ca n-am avut unde si cu cine sa exersez -engleza). Aveti idee, la gradi lucreaza dupa un material anume sau pur si simplu dupa cum il taie capul pe prof.?
De ex. aseara am citit in lb franceza (cica sa ne pregatim pt excursia la Disney) si Sebi a fost super incantat de activitatea asta, ma gandesc sa profit de ocazie, dar nu stiu de unde sa incep...?

O zi frumoasa tuturor!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput