Dragalasi poznasi - ian-febr 2004(95)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Rox, intii sa-ti traiasca sotiorul sa va iubiti pina la adinci batrineti

cupiii sint tare dulcei amindoi ... am observat ca cineva a trisat la mos nicolae si a pus doo perechi de ghete :)) cine oare?

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Hello!!!!!!
Sunt pe fuga tare, nu am timp de vizinat poze... o sa le vad sapt. viitoare...
... Dar acum chiar n-am rezistat sa nu notez asemenea replica:

"Mami, eu nu ascult regulile tale, eu ascult sentimentele mele!!!"

...Eu il trimiteam la culcare, el mai vroia sa se joace la calculator...

....aaaa... nu stiu cum se face... ca si la noi tot pe tati e bataie... probabil pt ca-l "prindem" mai greu pe acasa....

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Anca, multumesc. Apoi cine putea sa triseze? Dar macar le-a sters pe toate, mai putin pe ale mele. Ea s-a ocupat si de ale lui tati si de ale lui Andrei.

Vic, super tare Sebi, nu e numai poznas ci si filosof.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Rox, Mav, super copii aveti.
Rox, mi-au placut tare mult desenele lui Alex. Are talent domnisorica.Andrei n-are treaba cu desenul, el e cu muzica, cu orice feld e muzica. Se pare k nu seamana cu mami care a facut arte plastice ci cu tati care a studiat muzica.
Andrei n-are o problema cu "cuplatul" numai ca el ne cupleaza ca si gemeni. Asta observandu-i pe Arturici se pare...Asa ca eu sunt geamana cu tati, buni cu mamaie....s.a.m.d.I-am explicat intr-o perioada cand era tare tare pupacios ca o sa pupe si el fetele "pe gura"(ca asa ne zicea noua cand ne vedea pupandu-ne), si ca o sa aiba si el o iubita,samd. E, si pt k avea o perioada cand era tare lipit de "fusta mamei" l-am intrebat daca si cand o sa se insoare o sa ma ia cu el. Si a zis k nu, k se duce singur sa se insoare!
Acum....asteptam Craciunul. Anul asta va veni Mosul in persoana la el!
Vorba unei prietene "Pai daca are mama firma de organizari evenimente, cum sa nu vina Mosul taman la Andrei"?
Pana una alta sa se termine si ziua de maine, sambata dimineata astept balerina la curatenie, apoi seara "Toata lumea se distreaza" cu Banica.
Pupam tare fetele frumoase!
P.S. Mi-am inceput asa bine ziua...Cu o veste frumoasa aflata la 6 dimineata...Semn ca premonitiile mele inca functioneaza.......

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105

http://craiustefan.3x.ro/

http://www.dropshots.com/adlemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Salutare si de la noi!!!
De azi si eu sunt in concediuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!
Prima activitate pe ziua de azi sa ma uit la pozele voastre si sa citesc toate mesajele de vreo saptamana.

Sanatate multa Oliviei!!! Adina, cum se mai simte printesa? Ati ajuns acasa?

Babee, sanatate multa Rebeccai! Ea cum se mai simte? Tu cum esti? Creste burtica? Poate ne arati si ceva poze!

Roxi, sanatate si Alexutei! Am inteles insa ca sunteti mai bine si ca a fost doar indigestie. Cred ca atata ciocolata poate da peste cap un copilas. Alta data sa fiti mai atenti si sa-i instruiesti si pe bunici. Este f. rau ca ceea ce voi ii interziceti ei sa-i permita. Din nou si eu va recomand cateva carti pe care le puteti comanda de pe adresa www.viatasisanatate.ro Cautati cartea ASCULTAREA DE BUNAVOIE. Este absolut minunata si ii invata pe parinti f. multe secrete pe care le pot folosi in relatiile cu copiii.
De la Gaudeamus am cumparat si cartea aceasta CUM SA STIMULATI ZILNIC INTELIGENTA COPIILOR VOSTRI. Este minunata!!! Trebuie sa o cititi neaparat. Este vorba de o celebra metoda de educatie dezvoltata de profesorul evreu Feurestein, cu rezultate extraordinare pe plan mondial, care valorifica teoria inteligentelor multiple a lui H. Gradner.

Sanatate multa si lui Sebi!!! Si tie Vic! Sper din suflet ca 2008 sa va aduca fetita pe care o asteptati atat de mult . Cred ca Doamne Doamne va va asculta rugamintea...

Am vazut si pozeeeeee: pe Alex si Andrei, pe Sebi, pe Arturici. Sunt minunati absolut toti copilasii si ce mari au crescut!!! In curand va veni avalansa de poze de la serbari de Craciun . Sper sa ma invrednicesc si eu sa mai pun poze cu Rares.

Ioana, bine ati revenit printre noi !!!

Rares va avea serbarea de Craciun pe 18 dec, marti. Este o serbare destul de simpla, cu poezii si cantecele. El va avea rolul postasului care il anunta copiilor pe Mos Craciun. Va dati seama ca abia asteptam sa il vedem. Suntem deja 3 din partea lui inscrisi in public: mami, tati si bona. O sa revenim cu poze.

Apropo de cadouri pt. educatoare, noi am dat toti parintii cate 20 de lei si am cumparat cate un parfum si un cadou de la Bam Boo, cu decoratiuni de Craciun.

Am terminat tratamentul cu antibiotic. Maine mergem sa repetam exudatul nazal. Sper din suflet ca am scapat de streptococ. Rares se simte acum f. bine, nu mai are nici un simptom. Dupa toata perioada petrecuta la gradinita, el a avut minim de boli si ca numar si ca gravitate. Am tras concluzia ca tratamentele naturale ale dnei dr. Chirila au dat realmente rezultate. Cred ca saptamana viitoare voi merge iarasi la Naturalia, desi dna. dr. Chirila a murit acum o luna. Am inteles ca una din fiicele ei ii continua tratamentele.

Eu sunt de ieri purtatoarea mandra unui aparat dentar fix. Praca sunt un dinozaur . Ca sa imbunatatesc situatia, am optat pt. placute transparente, nu din acelea de metal. Rares a reactionat f. bine la vederea mea. Ma temeam ca se va speria de mine. Pe el doar l-a distrat. Ma pune mereu sa-i arat dintii cu sarmele de rigoare. Asa ma va avedea doi ani de acum incolo...

Va pup si promit sa revin si cu poze!
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Neataaaaa. Am trimis fata la gradi pentru repetitia inainte se serbare. Maine la pranz avem serbare, cea oficiala cica. Adica este o serbare la comun cu alte grupe, vor canta ceva cantecele si fiecare spune o poezie. Apoi luni e o alta petrecere. Dupa care si noi zburam spre concertul lui Banica. Azi parea bine Alex, gata si tusea productiva de care ma speriasem ieri. Iar pe stimabilul Andrei pe care il culcam numai pe burta l-am gasit azi ca un gandac disperat cu burtica in sus.

Imelda, fire artistica Andrei, nu conteaza ca e pictura sau muzica. Noi nu avem niciunul talent nici la muzica si nici la desen, asa ca ...E betoooon replica baiatului, bine ca stiu ce aveai de gand ca eu pe fie-mea nu ti-o dau nora ca sa stai pe capul lor. Eeee, pai asa ne fu vorba? Cat despre Mos Craciun, si eu am vrut sa organizez ceva similar in ziua de Craciun cand vin si finii si nasii cu copiii. Am renuntat dintr-un motiv stupid (cred ca ti-am povestit pe mess) si pentru ca oricum nu mai gaseam mosi.

Adriana, concediu placut si linistit! Ma bucur ca Rares e bine. Sa stii ca nici Alex nu a mai racit decat ceva nesemnificativ, de vreo 2 ori a stat acasa cate 3 zile si atat. Nu te necaji cu aparatul, o sa te obinuiesti, daca trebuie trebuie.

Ce o mai face Vivi?

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Va rog am nevoie de un sfat. Maine era serbarea Alexandrei, la comun cu gradinita din Baneasa. Acolo s-a gasit un caz de scarlatina, au venit la gradi si le-au facut tuturor analizele si s-au idnetificat si alti purtatori. Niciunul din acesti copii nu participa la serbare (teoretic, practic pot fi din cei care nu au fost la analize). Am primit mesaj de la ei si trebuie sa decidem daca ne ducem copiii sambata sau nu. Voi ce parere aveti? Alex a mai avut streptococul in vara, va amintiti ce cosmar am avut, nu as trece prin asta, dar o sa ii frang inima ca ea spera sa isi inaugureze rochia rosie.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Serbarea s-a anulat oricum. Sunt inconstienti cei de acolo. Am vorbit cu mamica unei foste colege a Alexandrei si jumatate din copiii din grupa sunt purtatori.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Sigur toata lumea e afara la bulgareala sau cu saniuta...
In Bucuresti ninge ca in povesti. Si noi vom iesi in cateva minute.

Roxi, ce chestie... Mai bine ca nu se mai tine serbarea. Inteleg ca deja veti intra in vacanta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Roxi, sa stii ca am mai auzit de cazuri de scarlatina, tot prin baneasa la cineva . E destul de periculoasa, mai bine ca s-a anulat serbarea.
Poate aveti noroc si ati scapat. n-o mai duce pe Alex la gradi acum.

Noi ne-am externat vineri si am mers direct la serbare. E mai bine Vivi. Nu i-a mai iesit altceva in afara de sinuzita - o tratam de zor cu antibiotic.

Va pup

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput