Dragalasi poznasi - ian-febr 2004(95)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Pai am fost ieri si i-am facut exudat, dar am facut si testul rapid pentru streptococ si a iesit negativ, deci Alex nu are nimic. Maine o duc numai la serbarea in grupa si apoi direct la concert la Banica. Si da, ne consideram in vacanta. Spre disperarea mea, ca deja sunt franta dupa o saptamana cu amandoi.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Gata seara dedicata Alexandrei. Fost la serbare, a fost tare dulce, cuminte, a cantat cel mai tare, a zis poezia (cam incet insa) si s-a simtit in largul ei. A venit Mosul si i-a dat cadou. Apoi am mers la McDonalds sa pape ceva inainte de concert - idee nu tocmai stralucita, ca erau 2 petreceri de copii in acelasi timp si era calcare in picioare.Insa Alex s-a simtit bine.

Concertul a fost minunat, pot spune ca m-a scos din amorteala mea. Probabil insa ca nu pe termen lung. I-a placut si Alexandrei, cred ca mai mult atmosfera, insa a cam obosit 2 ore. Una peste alta a fost o seara tare reusita.

Ma rog...cu un mic incident sau ma bine zis accident la final. Ei bine cand am plecat de la concert, al meu a luat-o inainte si eu m-am grabit sa ii ajung prin multime si nu am vazut niste trepte de pe care am cazut fix in genunchi. Am cazut de la inaltime mare fix pe genunchi, acum e umflat si julit rau si ma cam doare. Deh, sa nu zic ca nu am pompat si ceva adrenalina in exces, ca tare ciudata a fost senzatia aia, parca picam in gol pana am ajuns la baza treptelor.

Va voi pune poze cu Alex la serbare maine dimineata, ca acum sunt si obosita si ma doare rau piciorul cu pricina.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Rox, vindecare rapida!
sa vedem pozele, da?

noi avem azi serbarea si sint bucuroasa ca a ajuns chiar dimineata camasa populara pe care i-am comandat-o lui Matei. asa ca am scapat de grija "cu ce ne imbracam?"

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salut!
Roxana, imi pare rau pt genunchiul tau ranit... pt Andreiutz voinicelul!
Adina, ce bine ca ati scapat si sunteti ok acum!
Adriana, stiu ca-mi mai spusesei tu odata cum ajung la Naturalia... dar nu mai stiu pe unde mi-am notat. Pe 17 ian. venim la Buc. pt Sebi, avem programare la Oftapro. Parca as merge si la N. Poate, daca ai timp, imi mai spui unde este si daca am nevoie de programare, te rog!
Imelda, ti-am trimis un pm si asteptam raspuns....
Anca, abia astept sa-l vad pe Matei gatit pt serbare!

Era sa uit sa-mi laud baiatul: de cateva nopti nu mai este purtator de pampers!!!!!! In sfarsit, s-a facut "baiat mare" si nu mai face pisu pe el in somn (noaptea)! Ce bucurie mi-a adus si mie "Mosu"!!!
Noi avem serbarea maine....

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Distractie placuta la serbari si tinem pumnii piticilor! Nu am pus poze, nu reusesc sa fac nimic de dimineata, ma seaca zilele astea cu amandoi in care trebuie sa fac si ordine si mancare pentru Alex si sa stau cu ei. Revin.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

A fost frumoasa serbarea... a inceput cu Sebi care striga "Unde e placinta mea???? Datiiii-mi placinta!!!!" ....si apoi, pt ca baietelul care trebuia sa recite primul a avut trac... a continuat tot motzatul meu (vorba vine, ca de fapt e tunsulica acum), degajat, cu poezia lui (desi nu eram randul lui)... pe care a zis-o pe nerasuflate....
Au fost atat de frumosi si scumpi toti piticii... mi-au placut mult de tot si-mi pare atat de rau... n-am facut nicio poza.... doar i-a filmat sotul meu. Mie mi-a cazut camera foto... exact langa masina (am avut mainile incarcate cand am coborat si n-am simtit) si pt ca n-am vrut sa ratez serbarea, nu m-am agitat sa mai caut camera. Culmea este ca am gasit-o langa portiera cand ne-am intors, dupa vreo 2 ore! Nu va pot spune cat de mirata sunt ca n-a vazut-o cineva... si sa i se lipeasca de mana...
Pfiuuuu... a trecut si asta...
Sunt atat de obosita... chiar am mare nevoie de o pauza...
O sa pun poze cand voi reusi sa fac si eu rost de la ceilalti parinti...

Ce nu v-am scris: azi-noapte, s-a trezit omuletul la miezul noptii... suspina si plangea in hohote... ca maine are serbarea si nu l-am tuns si cum sa se duca el asa la serbare, ca-l vede Mosu' "cu ciuful asta".... In fine, l-am calmat si l-am culcat inapoi, dar dis-de-dimineata.... a trebuit sa-l tund, ca asta a fost prima lui grija... Era stresat saracu'... foarte importanta serbarea asta cu mos... poezii... si cadouri...

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Bravo Sebi, felicitari micutului artist si sper ca Mos Craciun a bagat la cap sa ii aduca multe cadouri si mai ales ce isi doreste el!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Mav,iarta-ma, acum am vazut mesajul...si am raspuns in graba....
Va asteptam la Bucuresti pe 17.01, caci trebuie neaparat sa ne cunoastem!!!
Pup si noapte buna.Fug la treabaca maine am un eveniment f ff fffffff important de organizat!

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105

http://craiustefan.3x.ro/

http://www.dropshots.com/adlemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

hello

fusera si la noi serbarile. si la gradi si la mine la serviciu.
la gradi a inceput cu peripetii, s-a intrerupt curentul in cartier, astefl incit inceputul a fost la lumina lanternelor, noroc de niste tatici mai inalti :))
s-a facut si lumina pina la coada, dar am inceput la lumina lanternelor :)
am constatat ca lui Matei nu-i plac in mod deosebit serbarile. nu cinta decit atunci cind ii place cintecelul si in rest s-a cam plictisit. poezia a spus-o perfect, dar cam atit.
in schimb l-a supravegheat atent pe mos craciun, sa vada ce face cu darurile si a fost bucuros cind l-a primit pe al lui.
acelasi lucru a fost valabil si ma mine la serviciu, desi organizatorii s-au straduit :))
en fin, e bucuros macar de cadouri si de brad

va pupam, sa fiti sanatosi!

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Anca ce schimbat e Matei, e un adevarat barbatel.Spun asta pentru ca l-am vazut rar si zic eu ca iti dai seama mult mai bine asa.
Ma gandeam zilele astea la Erika.Cand te mai vezi cu ei sa le transmiti salutari si sa ii pupi

Vic e mare Sebi si istet foc.Sa fiti sanatosi sa sa vi se implineasca dorinta cat de curand.

Ieri a avut si Phillip "serbarea" la gradi.La noi nu se face cu parinti si copii, doar ei intre ei mananca prajiturele facute acolo, beau punch pentru copii si canta colinde.Au primit cate o jucarie de plus , iar parintii au primit cadou un calendar confetionat de copil(cu nasturei si poza odorului, l-am pus la loc de cinste ca mi-e drag).
De vazut a mai vazut cate un Mos pe strada dand bomboane sau pliante, e fermecat de spiritul Craciunului si impresionat de nasterea lui Isus(am incercat sa ii explic ca unui copil de 4 ani).Asteptam sa ne aduca Mosul ce l-am rugat(eu am tinut mult sa stiu ce-si doresc si sa si primeasca), a invatat cu mine sa scrie pe frigider Phillip ,mama si tata si recunoaste multe litere prin asociere(R de la Rebecca, G de la Gabriela etc).El va trebui sa descopere pentru cine este fiecare cadou si sunt sigura ca va reusi.

Adriana ca intrebai cum suntem.Eu bine, am colul scurtat si trebuie sa stau cumintica ca sa mai stea bebe cateva saptamani la caldurica.Oricum ne apropiem rapid de final si speram sa fim sanatosi cu totii.Phillip e emotionat,ma mangaie si vorbeste cu bebe, Rebecca tot vazandu-l a inceput si ea sa mangaie burtica

Va doresc un Craciun fericit, sanatate si sa vi se implineasca toata dorintele

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput