Dragalasi poznasi - ian-febr 2004(95)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Am ajuns la spital. Internate de noaptea trecuta, dupa un episod urat de frisoane, nu doresc nimanui sa treaca prin asta.
Deocamdata i-a gasit la raze o sinuzita. Asteptam si rezultatele de la microbiologie sa vedem ce mai avem.
Aveti grija cu "racelile" astea. uneori sunt mult mai pacatoase. Noi vineri vazusem si medicul de familie, care i-a vazut amigdalita pultacee si i-a schimbat antibioticul. Dar tot la spital am ajuns... macar ma bucur ca-i fac absolut toate analizele sa vedem ce e.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

vai, adina, ce urit ... sanatate multa!

mav, cum esti?

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Adina, multa sanatate Oliviei !! O sa treaca si asta !! Imi dau seama ca nu e usor si nici placut , dar ...multa sanatate !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Adina, am ramas fara cuvinte. Multa sanatate lui Vivi si sa scape usor si repede mititica!

Nici la noi nu e bine, Alex varsa de 3 zile. Nu are diaree, nu are febra, nu e racita. In weekend a stat cu ai mei care au tot indopat-o cu mancare si initial am crezut ca de aceea varsa. Apoi am aflat ca a mancat tone de ciocolata kinder (nu mai povestesc cat, ca ma apuca nervii). Nu stie insa nici dr ce sa mai zica. Duminica am sunat pediatra si la linia de urgente. Nu mananca nimic, nu vrea sa bea, e deshidratata.

Azi am fost cu ea si pana la urma a scapat de perfuzie pentru ca eram si cu Andrei (ca nu aveam cu cine sa il las). I-au facut doar antivomitiv si a ramas sa o indes eu cu lichide acum cat nu poate da afara. I-au recoltat analize si urmeaza sa se prelucreze in regim de urgenta si astept un telefon sa vedem ce si cum. Pare a fi viral, insa nu are alte semne. Nu diaree, nu febra. Toxinfectie alimentara poate fi, dar cica nu dureaza atata. Nu stiu ce sa mai zic. Nici doctorita. Daca e viral poate lua si Andrei. Offf!

E vai de ea, zace continuu, varsa si apa pe care o bea. Nu stiu ce sa ma mai fac, sper sa nu fie nevoie de spitalizare ca nu ma duc cu ea prin alte boli si nici nu am cu cine sa las bebelusul. Sa vedem ce va fi.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Roxana, sa ai grija cu deshidratarea.
Vivi era bine, chiar foarte bine in cursul zilei, vesela, nu ziceai ca are ceva. Ma gandeam ca se reface. Scaune facea mai multe si apoase, dar nu intr-una (adica vreo 5 scaune in 24 h). De vomitat mi-a vomitat doar de 2 ori, in 2 zile diferite dar neconsecutive. si nici febra n-a mai facut in ultimele 3 zile.
Si am ajuns cu ea deshidratata complet, aseara s-au chinuit o ora sa-i ia sange si sa-i puna branula, avea venele deshidratate rau rau. A chinuit-o rau de tot, ma gandeam ca n-au sa reuseasca.

La 7 ma duc sa schimb tura - am lasat-o pe mama peste zi, ca sa-mi mai fac din treburi. Noaptea trecuta am dormit doar 2 ore, sper sa reusesc sa mai dorm ceva noaptea asta acolo. Vivi cica a dormit azi ziua - daca nu i-e somn am sa-i pun filme pe laptop, ca nu ma mai tin pe picioare.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Doamne Adina, m-ai speriat! Asa rau a fost Vivi? Doamne ajuta sa se faca bine repede. Ce diagnostic are pana la urma?

Cu Alex incerc sa fac tot posibilul. Vad ca analizele nu sunt inca gata, daca nu reusesc sa o hidratez o sa o duc maine la perfuzii.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

aoleu, ce rau imi pare ca aveti asemenea probleme cu fetele :(
pupici multi, Alex si Vivi, sa va faceti bine mai repede

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Adina, Roxana sanatate copiilor.Si la noi e Rebecca plouata, nu mananca in schimb bea lichide bine.
Sa treceti cu bine

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Roxi, n-am diagnosticul complet, ca nu i-au iesit toate analizele - deocamdata stiu doar de sinuzita aia.
Urina s-a dat azi. scaunul inca nu, culmea, de aseara la 11 cand am plecat la spital nu a mai facut deloc deloc.
Oricum, e mai bine acum, i-au bagat perfuzii de rehidreatare si glucoza, e tonica.
Cred ca mai e si o viroza intestinala ceva - dar inca nu stiu sigur.
Fug s-o schimb pe mama la spital, la 7.

Aveti grija de puiuti!

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Pupici fetelor.

Noua ne-au iesit analizele, hemoleucograma si proteina C reactiva, absolut normale. Nu este viroza. Probabil tot de la mancare. Vad ca a inceput sa bea si sa manance, sa vedem acum ce va fi.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput