Dragalasi poznasi - ian-febr 2004(95)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Adina si Roxi, multa sanatate la fetite !! Imi pare rau ca se chinuie , sper sa le treaca cat mai repede!!
Si lui Albert inca ii mai curge nasul, dar sper sa scape si de asta, febra nu a facut deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salut!
Adina, Roxana, imi pare rau ca printesele nu sunt bine.... Sa stiti ca asa am patit noi cu streptococul care ne-a tinut o saptamana pe perfuzii la inceputul lunii mai.... Sebi nu putea sa manance deloc si nici sa bea, varsa tot, ne-am internat cu sindrom de deshidratare.... 4 zile a fost ca o carpa... a "mancat" si a "baut" numai perfuzii.... febra mare-mare... A fost un cosmar....

....Si acum este copt!
M-am enervat rau vinerea trecuta, ca am fost in parc la primarie, sa luam cadoul lu' Mazare, baga-i-as sarma-n nas! Am inghetat ca niste rahati si pt ce?! A naibii politica! Nu puteau sa trimita "cadourile" lor de doi bani la gradinite (sau sa nu le mai trimita deloc)?! Si noi, parintii, a trebuit sa ne stricam programul de la munca, ca nu puteam lasa educatoarele sa mearga singure cu atatia pitici si pe vremea asta, in parc! Am racit si eu si el....
Duminica am ajuns la sp. de infectioase (Seb era ragusit si deodata au inceput sa-i curga mucii colorati).
Mai prost este ca la analize i-a iesit lui Seb iar streptococ in gat (desi mie nu mi-a aratat nimeni niciun buletin cu rezultatele analizelor si la intrebarea mea, mi s-a raspuns ca nici antibiograma nu i s-a facut -asta la lab. Sp de Boli Infectioase, repet!).
Si mai prost este felul in care am fost "tratati". Sunt plina de nervi!
Dr pediatru de la infectioase ne-a recomandat azitromicina de 200mg/5ml pe zi. Nu am gasit asa la farmacie, ci de 100mg/5ml. Am citit prospectul, am calculat in functie de greutatea lui Sebi, am vorbit si cu pediatra noastra si am inceput sa-i dam cate 7,5ml pe zi, din cea de 100. Acum, cand am fost la control si dupa analize, se uita dr stramb la mine, ca de ce n-am venit si cu prospectul medicamentului, sa citeasca si ea?!.... Ca daca ea ne-a zis de 200, trebuia sa-i dam doza dubla din cea de 100...
In fine, cica sa-i dam (doza dubla, adica 10ml) inca 5 zile, deci in total 7 zile.
Dar pe prospect scrie f clar ca azitromicina se administreaza 3 zile, maximum 5 zile, caci este foarte toxica si da reactii adverse foarte severe.
Sebi n-a facut deloc febra, nu-i mai curge nasul, a reinceput sa manance (zilele trecute era mofturos -semn clar ca avea ceva in neregula), insa are o tuse "coapta"... de ma baga-n sperieti...
Offff, chiar nu stiu cum sa procedez cu puiul meu...
Sunt inca o data dezamagita si furioasa pe "oamenii astia cu functii", care efectiv isi bat joc de noi!
Eu nu am incredere nici macar intr-un dr din Cta... Nu stiu la cine sa mai apelez...
...Si numai pt asta n-aveam eu timp si energie de consumat (vineri am 7 examene + 3 proiecte de sustinut + disertatia....)....

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

am uitat sa va zic ca mi-a venit cm, macar de stresul asta am scapat!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Vic, multa sanatate lui Sebi, o sa scape el si de raceala asta. Nu stiu ce sa mai zic de streptococ, greu vad ca se scapa de el. Azitromicina e Sumamed? Eu zic sa ii dai cat ti-a zis dr, sa stii ca si Alexandrei i-au dat Zinnat-ul ala peste doza uzuala, pentru primele 3 zile.

Adina, cum mai e Vivi? Cat mai stati?

Monica, pai mucii nu sunt mare problema, numai sa nu apara complicatii. E si rece afara, pot face si rinite de frig, iar trecerea de la cald la rece si invers mai genereaza muci.

Alex e bine, si-a mai revenit, face iar nazdravanii. A inceput sa manance, s-a hidratat, si face scandal ca nu vrea regim. Doamne ajuta sa fie bine! M-a sunat si pediatra sa imi reconfirme ca analizele de sange sunt normale, a ramas numai diagnosticul de indigestie.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Roxana, bine ca ati scapat !! Multa sanatate mai departe !!
Vic, multa sanatate si lui Sebi !! Legat de tratament nu prea stiu ce sa iti zic, dar trebuia s aii faca antibiograma daca tot l-ai dus la spital si i-ai facut analiza, macar sa stii ca ii dai ce trebuie. Of, medicii astia...nici eu nu am deloc incredere.
Bine ca ai scapat si tu de stresul celalat macar.

Albert are duminica serbarea de craciun si tb. sa ii fac costum de mag. I-am luat material , l-am si croit aseara dar l-am facut cam scurt. Cred ca ii fac altul, oricum am luat material mult. Problema serioasa cu serbarea asta Si vreau sa le iau si ceva la educatoare, nu le iau din obligatie, nu cere nimeni, dar eu vreau ptr. ca sunt f. multumita de cum au grija de Albert. Ii strecoara mancarea, ii dau ele , ii fac fel de fel de chestii numai sa manance . Imi spun in fiecare seara ce si cat si cum a mancat. Sa vad ce le iau, nici nu stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

ce rau e cu puitii bolnaviori :(

mav, sanatate multa lui Sebi
in leg cu doctorii ... nu poti incerca sa gasesti un pediatru bun pe care sa il poti macar suna in we? ma gindesc la asta ca sa nu mai ajungeti pe la spitale unde e clar ca e jale mare.

adina, ce face Vivi? speram ca mai bine, da?

ce bine ca Alex e ok.
cita cioco a mincat? intreb pt. ca o data, vazindu-l cit e de ahtiat dupa cioco m-am gindit sa-i dau pe saturate. dupa care m-am razgindit.

va dorim o zi frumoasa si sa fiti sanatosi

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Monica, si eu i-as lua cadou educatoarei, insa nu stiu exact ce. Poate ma mai inspir de la voi.
Ce priceputa esti daca te-a descurcat cu costumul.

Anca, a mancat 4-5 batoane kinder, un mos kinder si un ou kinder gigant.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Roxana, pai cum sa nu ma pricep sa ma duc la o croitoreasa?? Mi-a placut faza, am uitat sa specific ca nu eu l-am facut, am crezut ca se subintelege. Am cusut si eu la viata mea, adica stiu sa cos la masina, dar nu stiu sa croiesc .Oricum ce i-am facut, e ceva simplu, o sa va arat poze .
Cadou nici eu nu stiu, am tot intrebat. O colega i-a luat ceva decoratiuni, adica niste lumanari cu suport ceva de genul asta. Pe altcineva am auzit de crema de maini si inca ceva, asta aici pe forum.
Eu nu sunt decisa, am zis sa ma orientez la fata locului.
Ce ii plac lui Alex kinderele. Albert nu se omoara dupa ele, doar dupa jucariile din ele, continutul il mananc eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Monica, hahaha si eu tot asa am inteles, ca ai facut tu costumul.
mie imi place sa croiesc, pe vremuri chiar o faceam. era tovarasie cu mama, eu croiam pt. amindoua, ea cosea, surfila, din astea.

cit despre kinder ... a mincat ceva Alex . i-au ajuns oare?
eu m-am obisnuit si cind avem musafiri stau la usa si le "cenzurez" cadourile pt. Matei. de obicei ii dau cam a 10-a parte din ce primeste. destepti sint aia de la milka si kider, ca pun bastonase in cutie.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Monica sincer asa am inteles. Nu conteaza, sa il poarte sanatos si cu succes.

Anca, daaa, numai Kinder ar manca (insa nu mananca alte feluri de cioco, sau daca mananca doar gusta) si cred ca ar mai fi putut daca nu incercam noi sa ii dam si mancare normala printre dulciuri.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput