Dragalasi poznasi - ian-febr 2004(95)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cred ca m-am decis si eu ce ii dau educatoarei. O dcoratiune de Craciun, niste bomboane, si un set dragut de manichiura frantuzeasca.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Rox, da' stiu ca a mancat ceva Alex, nu s-a incurcat.... si Sebicu meu ar manca non-stop cioco, mai ales kinder. A invatat si cum sa negocieze cu mine... "mami, impartim si noi o ciocolata?!"
Voi aveti doar o educatoare? Ca noi avem doua...
Anca, tu nu ne-ai mai povestit de multa vreme despre Matei, ce mai face? Sigur ca avem pediatrul nostru, dar oricum trebuia sa-i facem intai analize lui Seb si de aceea am mers la spital de data asta...

Fetelor, Seb inca e pe tratament, dar e aproape bine. Mi s-a confirmat ca i-am dat bine azitromicina (de 100mg/5ml) lui Sebi 7,5ml x3zile si am avut dreptate ca nu era cazul de 10ml x7 zile!, mai avem doar 2 zile cu cate 4ml. Si nici moldamin nu e cazul sa-i facem, in nici un caz asa, dupa ureche, fara ASLO mare...
Am fost si eu la alt dr si am aflat cu surprindere ca tratamentul infectiei mele urinare trebuia sa fie unul mai de lunga durata (20 zile+ inca 3 luni), pt a evita recidivele... Trebuie sa fac rost de antibiograma pe care am lasat-o la dosarul medicului de familie si apoi o sa primesc schema de tratament. Sper sa fie ok de data asta, abia astept sa ne apucam si noi sa plamadim o fetita!

Sa aveti o zi usoara!!!!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Eu am 4 educatoare, 2 de dimineata si 2 dupa amiaza. Asa ca trebuie sa le iau la toate. In seara asta plec si eu la cumparaturi, ma gandeam si eu la o decoratiune de craciun si o crema, o cutie de bomboane, sau oi mai vedea eu .
O zi frumoasa la toti !!

Mergi la inceput

hmmm, monica, te-ai scos, cu 4 educatoare...

Am facut rost de o carte cu fise de exercitii logopedice in comunicarea orala si scrisa. Este minunata pt a lucra cu copiii acasa! Acum n-am timp, dar cred ca saptamana viitoare voi reusi s-o scanez (are 255 de pagini de format A4). Daca vreti sa vi-o trimit, sa-mi scrieti adresele de e-mail.

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Mav, si eu o sa vreau cartea. Adresa de mail monica_albu@yahoo.com.
Albert nu zice litera R. Mai sunt copii care nu il pronunta ? In rest vorbeste corect .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Buna tuturor,

imi pare rau ca mai sunt si bolnaviori pe aici; sper sa va faceti bine.
Noi am mai fost plecati pe ici pe colo; acum suntem pe plaiurile natale.

Yann si Philip sunt, bine, mai cu raceli si noi (le tratam tot cu aerosoli), nazdravanii cat casa, mai batai intre ei, paruieli (o sa vedeti daca vreti in poze ca au parul lung-suntem in perioada Hippie:-) )
Merg si ei la gradi si aici; e o super gradi, mai intima as zice, max 13 copii in grupa, se gateste acolo si, ce e cel mai important Arturicii se simt f f bine.

Daca doriti sa ne revedeti.....:
http://family.webshots.com/slideshow/561744943xgQFVd

O iarna minunata tuturor.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Monica, doamne ce de educatoare. Alex are una singura, si uneori mai sta cu cea de la cealalta grupa mijlocie. Cred ca o sa le duc bomboane la cutii mari sa serveasca acolo, adica pentru toata lumea. Directoarele se schimba ca pe chiloti, asa ca nu le mai iau nimic.

Vic, adresa mea este roxana@ghigea.com. Multa sanatate lui Sebi, ma bucur ca e spre bine. ASLO trebuie oricum repetat si luna urmatoare, noi l-am urmarit 2 luni la rand. Tin pumnii sa auzim de fetita cat de curand!

Ioana, bine ati revenit! Sunteti niste frumosi, Arturicii sunt absolut minunati (apropos, daca nu ar fi alunita de la spranceana nu i-as mai deosebi) si tu arati super.

Apropos de carti. Mi-a adus mama din cartile mele de copil si unele sunt minunate. Am gasit niste povesti super pe care nu le-am vazut prin magazine. In plus am o carte cu jocuri pentru afara "cioc boc treci la loc". Demult cautam asa ceva si nu s-a mai publicat. Si ceva despre alimentatie "De ce nu mananca copilul meu?". O sa le scanez si o sa le postez cumva, poate sunt utile. Dupa ce scanez o sa postez o lista cu ce am. Numai ca nu stiu cum sa micsorez fisierul.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

arturicii si arturica sint betoon :)

roxana, poti incerca sa cauti optiunea "resize" - tre sa fie pe undeva
am si eu citeva carti de cind eram mica - betisorul nazdravan, povestile asiei, ciine rau si citeva inca - foarte faine. betisorul nazdravan am citit-o de 1000 de ori

eu nu ma gindisem la cadou pt. educatoare, acu mi-ati dat ocupatie - ma gindesc - hmmm
desi daca ma gindesc mai bine, parca imi amintesc ca la ocazii se ia ceva la comun

mav, cred ca ai adresa mea, asa-i?

va dorim o zi superfaina!

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Fetelor, in legatura cu cartea, m-am mai gandit... si nu se merita sa pierd timpul -pe care nu-l am in perioada asta- sa scanez 255 de pagini (nu se justifica nici macar un eventual xerox), cand cartea toata costa doar 20 lei!
Am vorbit la Buc, la editura si inca o mai au disponibila. Taxele postale sunt cam maricele, dar daca as face o comanda de cel putin 10 exemplare, suporta ei transportul. Pt mine deja vreau 3 carti si cred ca mai gasesc doritori in Cta.
Cartea cuprinde fise de exercitii pt corectarea intarzierilor de limbaj, pt dificultatile de pronuntie a sunetelor, pt invatarea citirii si ex. grafice pt scris (+toate desenele din fise pot fi colorate spre incantarea lui Sebi).
Volumul a aparut ca supliment al revistei Invatamantul Prescolar, in 2007, iar autorii sunt: un prof univ dr, 4 prof logoped gr I si 1 prof logoped gr II --deci numai persoane instruite si cu experienta!
....Poate ca o sa si scanez cartea candva, dar asa curand nu stiu daca voi putea....

Pt mamicile din Buc, redactia are sediul la adresa: Sos Viilor Nr 99, Sector 5.
Pt cele din provincie, se poat face comenzi prin:
-tel 0213370631
-email abulboaca@yahoo.com

Mergi la inceput

am uitat ce era mai important.... cartea se numeste "Sa invatam cu... placere"

Mergi la inceput