Copiii din 2002... (39)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Katty, ura, bravo, voi sunteti primii! Cum a cazut? La noi cred ca o sa mai dureze ca al meu se fereste de mama focului sa muste cu dintii de jos, musca asa intr-o parte. :))

Sanzi, noi facem dush in fiecare seara, f. scurt, cateva minute. De dormit tot cam asa si tot obosit ne e si noua copilul. Si nu mai doarme la pranz demult. Super piratul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Noua parca nu ne ajunge ziua!!!!
Venim de la gradi la 15.30 acasa, pana mancam ne schimbam, ne spalam pe dinti se face 16.00-16.30 si deja trebuie sa plecam fie la kung-fu, fie la inot fie in parc!!!!
Seara avem intalnire cu prietenii sau prietena si pana ajungem acasa se face deja 21.00!!!!
Noroc ca exista weekenduri!!!!

Cateva dintre desenele lui David:
http://community.webshots.com/album/561246151Jojxxf

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Sanzi-foarte frumoase desene, iar cel cu cursa de masini este...
Sa stii ca nici noi nu apucam sa facem dus in fiecare seara, din aceleasi motive ca ale voastre.
Am scanat si eu aseara cateva desene, dar n-am apucat sa le pun pe web, ca a si venit Andrei sa-l las pe el la calculator, ca trebuie sa-si caute masini ca sa poata sa scrie scrisoarea la Mosu'.
Asa ca, pot spune ca eu am acces liber la calculator doar la birou!!
Frumos Pirat, da' serios-serios!!

Katty-pupam stirbul scump!!Da' ce-ati facut cu dintzocu'??Il pastrati?

Karina-cred ca a fost foarte incantat Bogdanel ca e fantoma!

La noi nu s-a organizat nimic de Halloween, desi lui Andrei tare ii plac chestiile astea...

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Sinzi, azi am emotii pentru tine! Cat despre reteta cu somnicu, nu stiu, e dupa posibilitati. Aseara Stefan a adormit la 9, eu la 9.30, dar la 6.45 eram treji amandoi... De vreo luna Stefan nu mai doarme la pranz, acum si pleaca de la gradi la 12.30 si cu bona nu vrea sa doarma... Asta e, asa adoarme mai devreme. Cat despre dus/baie, noi nu reusim sa ii facem dus lui Stefan, el vrea baie (in fiecare seara, doar cand suntem in deplasari sarim peste ea...), dar baie de juma de ora, cu balaceli... nu se culca fara, acum ca se si insereaza mai devreme chiar ca face baia pe la 7... Si eu as vrea sa mai sar niste bai, sa le fac dusuri... dar cu cine sa ma inteleg?

Ieri la engleza Stefan a aflat si el despre Halloween, a primit chiar bomboane de la teacher Elena... era incantat :).

Si prognoza meteo: azi la noi e urat de tot, cu ceata si presiune atmosferica...

Vreau caldura afara!

Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

Sinzi asteptam cu nerabdare rezultatul testului
Super pirat a primit multe dulciuri?
Am vazut si desenele, sunt super .
Vlady nu se pricepe deloc la desen , adevarul este ca nici nu am insistat pe aceasta tema, coloreaza foarte bine, picteaza ok, dar cand trebuie sa deseneze, e jale

Cristina22 asteptam desenele lui Andrei

Vlad inca mai doarme la pranz (aprox. 2 ore), problema este ca adoarme destul de tarziu pe la 16:00 si se trezeste pe la 18:00. Seara adoarme pe la 23:00, iar dimineata se trezeste pe la ora 07:00, chiar si in week-end
Dusulet scurt facem si noi in fiecare seara, mai protesteaza el cateodata, dar cand ii zic sa spalam si masinutele cedeaza

Katty Ura pt. dintisor, cum ati procedat? Ati fost la dentist sau a cazut singur? Mie imi este asa de frica, sper sa nu se intample prea curand Dupa ce a cazut, ce ati facut cu el?

Nicoleta si eu vreau caldura , la noi este frig si ploua

Fetele ajutati-ma si pe mine cu un sfat, ieri de la un fir din spranceana mi s-a facut un cosulet, nu am avut de lucru si am incercat sa il sparg nu am reusit pt. ca avea radacina foarte tare, asa ca l-am lasat in pace. Azi cand m-am trezit, m-am speriat, am ochiul umflat parca se tot extinde ma doare si nasul, uf, nici nu imi venea sa ies din casa. Am fost la farmacie si mi-a zis sa iau Oxacilina. Nu stiu ce sa mai fac sunt disperata

Va

Francisca si Vlady

Mergi la inceput

Francisca, am patit si eu asta, acuma nu le sparg. Mie nu mi s-a inflamat asa de tare zona, insa e posibil sa ai nevoi de o crema cu antibiotic ceva... mergi si tu la medicul de familie, sotul meu a avut o chestie de-asta la buza, pe interior, si a trebuit sa il curete la spital... brrrr! Nu vreau sa te sperii, dar nu prea e de gluma.

Nicoleta 15 plus si Stefan

PS Am si eu semnatura, vedeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

Nicoleta sincer de spital imi este frica si mie, sper sa nu ajung pana acolo. Mi-a dat farmacista si o crema "kanamicina" sper sa ma ajute, macar sa nu se extinda deja sunt desfigurata
Sa imi tineti pumnii sa scap cu bine, imi este foarte frica

Frumoasa semnatura

Francisca si Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Vai, Francisca, zau ca m-am ramolit. Eu tot incercam sa-ti vad albumul aici, pe DC.
Ca sa faci cu click "aici", apasa pe "reply with quote" la mesajul meu si uita-te unde am scris eu linkul catre poze si inlocuieste datele corespunzator. Daca nu te descurci, iti scriu pe PM exact.
Super pozele ! Si Bogdan e fan roboti, daca s-ar putea numai roboti sa-i cumperi ca jucarie . Mi-au placut petrecerile, super tortul masinuta. Si mi-a placut mult cum arata gradinita, e particulara sau de stat ? Sa-ti traiasca baiatul, sa-ti aduca numai bucurii.
Cit priveste cosuletul, pina te duci la dr. pot sa te dai cu baneocin daca ai in casa. Dar mergi neaparat la dr. ca e periculos fiind aproape de ochi.

Sinzi asteptam cu interes vestea cea mare Frumos costum a avut David ! Mi-au placut si desenele lui. Bogdan nu prea le are cu desenul. Ne bucuram ca a inceput sa scrie literele
Cit priveste somnul, el doarme aproape zilnic. Cind merge la gradi, se culca la ora 21-21.30 si se scoala la ~7. La gradi doarme vreo 2 ore.
Cind nu merge la gradi se scoala mai tirziu si citeodata sare somnul de prinz, dar atunci trebuie sa-l culcam mai repede ca e deja darimat.
Dus ii faceam aproape zilnic, dar de cind cu racelile astea l-am mai sarit. Dar, noi avem alt fix: dupa fiecare scaun il spalam la fundulet, deci chiar daca nu-i facem dus, il spalam aproape zilnic de la briu in jos.
Baie nu-i facem, preferam dusurile.

Katty, felicitari, ai baiat mare deja ! Ce ati facut cu dintisorul ? I l-ati dat Zinei maselute?

Gata, fug ca am treaba, dar promit sa revin. Am sa pun si poze de la Hallowen, unde a fost nebunie generala. Bogdan nu era prea dornic de sarbatoare dar pina la urma i-a placut.

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Hello,
Sinzi, deja e mare galeria de sustinatoare:
O lasam pe Nicoleta pana pe 10, si te asteptam pe tine cu vesti bune, da?
Am vazut desenele lui david, sunt super tari, scrisoarea catre Megan mi-a placut, si la fel si cea cu curse, cama asa le vede si Andrei!
Cristina si Nina, pun aici pozele cu Andrei stirb, iar in continuare jocul de care v-am zis ieri!
poze noi

Karina, sa stii ca Bogdan scrie foarte frumos, si Andrei isi scrie numele, mami si tati, dar destul de urat!
Revin ca trebuie sa inchid computatorul...

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Sinzi, ce zice testul ala? Ne mai tii mult in suspans ?

Francisca, ai grija.

Karina, felicitari pentru litere. Nici Stefan nu le are cu desenul/pictura, insa de pictat a inceput de la o vreme saii placa sa picteze, chiar daca numai el intelege ce si cum... :) Noi ne bucuram cand cere sa picteze.

Uf, la noi ploua deja...

Nicoleta 15 plus si Stefan, 4 ani si 9 luni

Mergi la inceput