Copiii din 2002... (39)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

quote:
Originally posted by Karina

Vai, Francisca, zau ca m-am ramolit. Eu tot incercam sa-ti vad albumul aici, pe DC.
Ca sa faci cu click "aici", apasa pe "reply with quote" la mesajul meu si uita-te unde am scris eu linkul catre poze si inlocuieste datele corespunzator. Daca nu te descurci, iti scriu pe PM exact.
Super pozele ! Si Bogdan e fan roboti, daca s-ar putea numai roboti sa-i cumperi ca jucarie . Mi-au placut petrecerile, super tortul masinuta. Si mi-a placut mult cum arata gradinita, e particulara sau de stat ? Sa-ti traiasca baiatul, sa-ti aduca numai bucurii.
Cit priveste cosuletul, pina te duci la dr. pot sa te dai cu baneocin daca ai in casa. Dar mergi neaparat la dr. ca e periculos fiind aproape de ochi.

Sinzi asteptam cu interes vestea cea mare Frumos costum a avut David ! Mi-au placut si desenele lui. Bogdan nu prea le are cu desenul. Ne bucuram ca a inceput sa scrie literele
Cit priveste somnul, el doarme aproape zilnic. Cind merge la gradi, se culca la ora 21-21.30 si se scoala la ~7. La gradi doarme vreo 2 ore.
Cind nu merge la gradi se scoala mai tirziu si citeodata sare somnul de prinz, dar atunci trebuie sa-l culcam mai repede ca e deja darimat.
Dus ii faceam aproape zilnic, dar de cind cu racelile astea l-am mai sarit. Dar, noi avem alt fix: dupa fiecare scaun il spalam la fundulet, deci chiar daca nu-i facem dus, il spalam aproape zilnic de la briu in jos.
Baie nu-i facem, preferam dusurile.

Katty, felicitari, ai baiat mare deja ! Ce ati facut cu dintisorul ? I l-ati dat Zinei maselute?

Gata, fug ca am treaba, dar promit sa revin. Am sa pun si poze de la Hallowen, unde a fost nebunie generala. Bogdan nu era prea dornic de sarbatoare dar pina la urma i-a placut.

Karina + Bogdanel
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema

Karina fac acum o incercare cu pozele, sper sa iasa ceva

Deci pt. cei care nu le-au vazut inca pun pozele aici

Sper sa mearga, daca nu te rog sa ma inveti pas cu pas

Ne bucuram ca ti-au placut pozele, multumim pt. urari si noi il pe Bogdanel

Vlady este fan robotei, transformers, dar si spiderman
Gradinita lui Vlad este de stat, este departe de casa, dar este in drum spre servici

Multumesc pt. sfat, acum ca ai zis mi-am amintit si eu de baneocin, stiu ca este bun.
Acum mai vad, daca se extinde umflatura, merg la doctor, dar sincer imi este tare frica

Era sa uit, felicitari lui Bogdanel pt. litere

Francisca si Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

quote:
Originally posted by Francisca
Karina fac acum o incercare cu pozele, sper sa iasa ceva

Deci pt. cei care nu le-au vazut inca pun pozele aici

Francisca e ok ! Functioneste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

Karina ma bucur ca merge, inseamna ca ai fost o profesoara buna , iar eu o eleva silitoare

Francisca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

A trebuit sa inchid calc ca au venit cu o imprimanta noua si trbuiau s-o instaleze, si m-am temut sa nu pierd ce scrisesem deja..
Deci, sa revenim:
Ruxij, dupa 2 saptamani de miscare a dintelui, in ultimele 2 zile, saracul statea intr-o parte, Andrei deja era stresat sa nu-l inghita!
In seara cu pricina, se spala pe dinti si mi-a zis, mami da de ce imi curge sange de la dinti? M-am dus sa vad si intr-adevar ii curgea sange de la radacina. I-am zis si lui tati, el a pus mana pe el sa vada ce si cum si a ramas cu dintele in mana. Deja este iesit si celalalt nou, cam in spate e adevarat, dar cica vine in fata daca asta vechi a cazut!
Dintisorul l-am spalat, l-am pus intr-o cutiuta, nu putem sa i-l punem sub perna, fiindca nu doarme cu perna! Vedem noi cum facem sa vina Zana Maseluta! Trebuie sa gasim ceva!
Intreba Sinzi daca mai dorm copiii la pranz. Andrei doarme in fiecare zi la pranz 2-3 ore si la gradi si in weekend. Mai sunt zile in weekend cand mergem pe undeva si nu are cum sa doarma, si atunci il culcam seara mai devreme (22-22.30).
Ora lui de culcare seara este 22.30-23.00 iar dimineata se trezeste la 8 (cand e weekend mai tarziu, cam 9), iar in zilele cu kineto se trezeste la 7.15 ca sa ajungem pe la 8 fara un sfert.
Felicitari, Francisca, cu asa profesoara (Karina), cum sa nu reusesti!!! Succes cu inflamatia de la ochi, da-i cu baneocin cum a zis si Karina!
Karina, am vazut si poza cu Bogdan imbracat in fantoma, numai ochii si gura i se vad!!! Tare!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Fetelor...testul de negativ...dar...experienta asta ne-a ambitionat si am hotarat sa ne apucam de treaba...
Eu sunt un pic dezamagita...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Sanzi-no probleme!!! LAS CA VINE EL, BB!!!
Io ma apuc de galerie> SPOR LA TREABA, SANZI!!!

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

ca sa ma tin de cuvant, revin cu desenele lui Andrei

http://good-times.webshots.com/photo/2900408300081429888QYEAQj si urmatoarele.

O dupa-amiaza frumoasa si linistita!

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Cristina, felicitari, sa stii ca mi-au placut, cel mai mortal a fost cel cu Andrei la surf!!! Ai vazut jocul cu ursuletul? L-am pus mai de dimineata!!!
Sinzi, suntem aici sa te sustinem! Nu dispera, bine ca v-ati ambitionat!!!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna tuturor,am reaparut cu toate ca va citesc zilnic nu scriu .Toate mamicile se laudau cu lucrurile bune sau rele specifice copiilor nascuti in 2002.Ma laud si eu cu progresele lui Bogdan: a mai spus un cuvant,a spus o litera noua(?!),dar parca locul meu nu este aici?sau poate vreau mai mult de cat se poate?
Sincer admir toti copilasii cu picturile lor,in costumele pt petreceri ,sincer ma bucur pt fiecare copil.
Sinzi_ana ma alatur si eu galeriei pt BB2.
LA MULTI ANIADRIAN VLAD sa fii sanatos sa-ti bucuri parintii;felicitari mamei(annablue).

Gabi mami de Bogdanel-Andrei(29.10.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Sinzi, nu te necaji. Lasa ca vine si bebe, voi nu va lasati intimidati de un test!

Cristina, foarte dragute picturile lui Andrei. Sper sa imi amintesc si eu sa pun vreo cateva ale lui Stefan, sa le vedeti.

Ploua, ce ma fac...? NU-mi place....

Edit: uite asa deseneaza Stefan, asta e o locomotiva: http://good-times.webshots.com/photo/2765256600101701233iQsTJR

Nicoleta 15 plus si Stefan, 4 ani si 9 luni

Mergi la inceput