Copiii din 2002... (39)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

'neatza!!

Katty, scumpa, asteptam nerabdatori detalii despre jocul acela! Nu ne uita, plsss!

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Ce sfaturi dati unei gravidute care doarme 9 (!!) ore pe noapte si nimic, tot obosita se trezeste??? Uf, mai am cateva zile (3) si trec in luna a patra... sper sa fie mai bine, deja il simt pe bebe uneori, cand sunt atenta...
Stefan este ok, ii place mult la engleza, sper sa si invete ceva pe acolo, acasa ne canta cantecele... mai asteptam si apoi incepem sa insistam si noi acasa. In rest suntem fara tati pana vineri dupa.amiaza, sper sa ne descurcam. Si sa treaca repede.
Va doresc o zi frumoasa, eu asa sper sa avem.
Nicoleta
PS Sinzi, ti-ai luat testul?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Nicoleta

Salut.
Ce sfaturi dati unei gravidute care doarme 9 (!!) ore pe noapte si nimic, tot obosita se trezeste???

'poi, sa doarma cat mai mult posibil, ca dupa bb2, va fi mai greu cu somnul!

Andrei picteaza intruna( e o indeletnicire mai noua)!In toata casa avem acuarele si paharele cu apa si bineinteles pereti stropiti!Picteaza: I desen-ciorchine de strugure, un copac rasturnat si-un soare (ce tema o mai fi si asta?), al II-lea desen: o masina de inghetata, un soare, un OZNsi altele.

La noi, ploua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna dimineata,
Am intrat sa va zic ca am intrat in clubul STIRBILOR! Lui Andrei i-a cazut aseara primul dintisor! Deja se vede si mugurasul dintelui care va creste in loc! E foarte fericit ca e stirb, dimineata facusera colegii lui roata in jurul lui sa vada, si el era in culmea fericirii ca e in centrul atentiei!
La gimnastica e foarte atent si-si face exercitiile corect, profesoara e foarte incintata de el, si el de ea! A fost "LOVE" din prima!
Cristina22, nu va uit, dar poate am timp sa fac poze diseara la joc, si o sa le incarc undeva sa-l vedeti! Aseara n-am putut deloc, am ajuns foarte tarziu acasa!
Edit: am uitat sa scriu, pune-ne sa vedem si noi desenele lui Andrei, cred ca sunt foarte interesante!
Nicoleta, iei vitamine? banuiesc ca iei, sau inca nu ti-a dat medicul? Daca dormi suficient 8-9 ore, poate trebuie mai multe plimbari, mai multa relaxare, desi cred ca totusi e normala starea ta!
Gabrielaghe, felicitari micului fotbalist! Ce bucurie pe el!!!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Katty, ce dragut! Ai baiat mare de acum! Si ce mandru trebuie sa fie el! Si felicitari si pentru exercitiile corecte de la kineto! Eu nu iau vitamine (nici la Stefan nu am luat, nu mi-au fost recomandate, am luat onsa acid folic 12 saptamani si un pic...), as vrea nici sa nu iau ca asa imi creste pofta de mancare de la ele!! Eu incerc sa mananc multe fructe (mere si portocale, mare mei ales, dar si altele, dupa pofte), si legume, si carne alba, si branzeturi (nu ma mai impac acum cu iaurturile), nu multe dulciuri (asta se rezolva natural, nu prea mi-e pofta de dulce)... sper sa fie bine. Probabil ca voi avea nevoie de Fe, in ultima faza, dar asta numai dupa analize.

Cristina, si Stefan este intr-o faza in care picteaza, insa la el nu se cunoaste prea bine intentia, dar noi ne bucuram ca face asta, desi imaginatia depaseste cu mult posibilitatile lui de exprimare prin pictura (asta o observam cand ne spune ce a vrut el sa picteze ).

La noi e iar posomorat, azi merg eu sa il iau de la engleza... sper sa nu ploua.

Nicoleta

Mergi la inceput

Katty-voi incerca sa scanez cateva, dar, asa cum zice Nicoleta, nu se intelege foarte bine intentia, el ni le descrie.
Are imaginatie omu'!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

mey fetele, nu stiu de ce, dar nu vad pozele Franciscai

of, ce gresesc?!

Noi azi avem serbarea de Hallowen. Avem costum de fantoma

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

Karina imi pare rau ca nu vezi pozele, eu le-am pus in albumul "Francisca" (pag. 9-12,sper sa nu gresesc) din albumul mare al copiilor din 2002, eu nu stiu sa pun direct in subiect cum faceti voi, scrieti "aici", dam click si se deschide, daca ma invatati, fac cum ziceti voi .

Ce fantoma simpatica , este foarte frumos costumul
Va dorim petrecere frumoasa !

Francisca si Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Testul il fac maine...oricum indiferent cum va fi ne-am pus pe treaba !!!

Azi am avut si noi petrecerea de Halloween...pun poze in curand!!!

Vroiam sa va intreb...copiii vostrii mai dorm la pranz??
Daca nu la ce ora ii culcati seara?? Cam cate ore mai dorm pe zi???
David doarme de la 9-7 dimineata si mi se pare ca tot ar mai dormi si ca nu ii ajunge somnul...
Si inca ceva...
De cate ori le faceti baie sau dus?? Ca noi daca seara suntem prea obositi doar ne spalam pe dinti si sarim peste dush!!!!....

Karina, foooarte frumos costumul de fantoma!!! Si serbarea mi-a placut!!!

Nicoleta si eu vreau mai mult somn!!!! Daca afli reteta sa mi-o spui si mie!!!

Katty, felicitari pentru stirbuletz!!! Vrem poze!!! Se misca dintele inainte?

Cristina22, si eu vreau sa vad picturile!!! Le pun si eu pe cele ale lui David!!!
El deseneaza in ultimul timp curse de masini, curcubee, vad ca scrie scrisori cu inimioare "magice" prietenelor de la gradinita (are 2 care au deja 6 ani, niste lungane si cu o gura maaaaaaaare!!!), tornade, furtunui si planete!!!
Nu prea a pictat in ultimul timp...imi e lene sa ii scot acuarelele...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

http://good-times.webshots.com/photo/2014747050087737923bEnjEN

Piratul!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput