Copiii din 2002... (39)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

Karina daca este din cauza varstei esti iertata
Elena ce sa zic, sper sa preiau stafeta de la Nicoleta, mai vedem

Cu cura de slabire cum stati? Eu ar trebui sa mai dau jos cateva kg inainte de bb 2

Am adaugat cateva poze in albumul nostru, imi pare rau ca nu am putut sa va pun si filmuletul de la Gradinita, se pare ca era prea lung

Va

Sa va uitati la poze , speram sa va placa

Francisca si Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Ce activ e subiectul nostru !
A iesit soarele si la noi, desi dimineata erau -4 grade C si o ceata....
Sinzi, mama mea i-a impletit cozile, Cristinei si nu doar ei, ci si celorlalte 2 nepotele, doar ca pe rand, ca ia mult timp.
Da, s-a inaltat mult Cristina, observam si pe pantaloni. Dar nu e peste medie.
Cum te mai simti ?
Nicoleta, mi-ar place sa avem si noi, patinoar in aer liber, iarna, ca la cel acoperit e prea mare aglomeratie si programul pentru public se suprapune cu programul de insulina si cina al Cristinei.
Deocamdata, foloseste rolele.
Dragute nume a ales Stefan pentru fratior sau surioara. Va avea si el, un cuvant de spus ?
Voi, v-ati gandit la nume ?
Pe 10 noiembrie e ziua sotului meu, asa ca, am punct de reper.
Mie mi s-a potrivit calculul acela ce ti l-a facut karina, la Cristina, desi, am aflat de el mult mai tarziu, aici, pe DC.
Dar nu tuturor li se potriveste.
Faceti si pt. Stefan, sa vedeti daca se potriveste.
Ce bine ca poti sa dormi atat ! Profita din plin, ca nu se stie ce urmeaza...
Ca tot intreba cristina22, ce jocuri avem, noi avem , "Pacalici", cateva seturi de carti pt. Sheptica American cu personaje din basme, "Sus-Jos", "Nu te supara, frate". "Remy", avem, dar n-am jucat de multa vreme cu ea. Si cea mai noua achizitie(din sept.) este Marocco, daca vi-l mai amintiti.
karina, poti sa desenezi tot inimioare, dar de alta culoare.
La mine, Cristina a ales inimioarele. Eu le desenam si ea le colora, in functie de prestatia ei din acea zi.
Francisca, succes cu bb2, pe cand va hotarati !
Noi am incercat in primavara si vara lui 2005, dar nu ne-a iesit pasienta, iar la sfarsitul lui august 2005, cand Cristina a facut diabet, am renuntat la idee. Desi, eu mi-as dori si acum, al 2-lea, dar nu vrea sotul, asa ca...pas. In schimb, am 3 fetite timp de 1 an sau 2, fetitele surorii mele mai mari, plecata sa lucreze in strainatate. Si ma bucur pentru fiecare mamica la aflarea vestii ca va mai avea un bb !
khristin, spor la corectat lucrari si restul treburilor !
Vine ea, vacanta, repede, ai sa vezi !
Imediat e aniversarea Yasminei, apoi Mos Nicolae si gata, vine vacanta !
ruxij, cat de mic e oraselul in care locuiti ? Ce populatie are ? Ce relief are ?
Spor la treburi, si tie !
Nicole, nu ne-ai scris nimic despre sedinta cu invatatoarea, pe care o asteptai nerabdatoare.
Ce mai faceti, cum sunteti ?
katty, crig, Cristina_C, Lucia, va salut si pe voi !
O zi cat mai faina, va doresc !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

*** Printesa Ema din castel ! ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna, dragi mamicute!!!
In primul rand, cu un pic de intarziere , LA MULTI ANI!! sarbatoritilor, Vlad si Bogdanel!! Sa fiti sanatosi, fericiti, sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti pe lume!!!
Ieri mi-a fost imposibil sa intru din cauza de aglomeratie la serviciu si acasa!

quote:
Originally posted by Karina

... sa stii ca printre mamicile cu un singur copil sint si eu si acolo o sa ramin (din pacate). Asa ca "fata draga, nu fii trista" intotdeauna va fi cineva care sa-ti tina de urit. Dar sa stii ca nu ma supar de loc daca ma parasesti si tu

Karina,Lucia nu ma lasati pe dinafara! Lotul mamicilor cu un singur copil se mareste! Si noi am mai avut o tentativa in 2004, dar nu a fost sa fie pana la capat! Acum chiar nu ne mai gandim la asta, ca deja am o varsta! Si mie mi-ar fi placut sa fie doi, dar daca nu s-a putut...Interesant link-ul cu jocul piramida, chiar au chestii dragute acolo!
Nina, multumesc ptr. poze, si eu am admirat-o pe Kiki cu coditele impletite, si mi-a placut ca e "vitezomana" pe role! Ce rabdare a avut mama ta sa le impleteasca! Si ce bine seamana cu tine!
Nicoleta facem galerie, sa vina fetita, acum te apropii de un procentaj mai mare de 50%! Si eu mi-am facut testul pe DC si s-a potrivit! Sper sa fie si la tine PINK ~!~!
Ruxij, te tin la curent cu dintisorul! Azi era inclinat intr-o parte, cred ca nu mai are mult de stat pe acolo!
Sinzi, interesanta si ideea ta cu activitati ptr. calendar, noi ii dadeam calificative numai ptr. cumintenie, dar e bine de stiut!!! Ma bucur ca David si-a revenit!
Elena, ce bine ca ne tii AMR-ul pana la Craciun!
Noi am fost azi la prima sedinta de kineto, Andrei e super extaziat de domnisoara de acolo (e foarte draguta), i-au placut exercitiile si a lucrat aproape bine toate miscarile. Dar cel mai mult i-a placut ca la sfarsit l-a pus sa mearga pe banda!!!
Cristina_C ma bucur ca Robert e mai bine! Bine ca i-a scazut febra pacatoasa!!!
Cristina22 si noi ne jucam cu Piticot, Nu te supara frate, Sus-Jos (Tom si Jerry), pe calculator, si mai nou are un joc super dragut de logica, cu un ursulet magnetic care trebuie sa treaca raul pe busteni si sa mute scandura pe care e doar prin rotire din bustean in alt bustean pana ajunge pe malul celalalt. E super incantat de el, are vre-o 40 de coli (fiecare cu alta problema), deja a ajuns la 18.
Francisca si de la mine bafta in Proiectul BB2, daca va hotarati!!! Am vazut si pozele de la petrecerile de ziua lui! Ce torturi frumoase, cine le-a facut, mai ales ala cu masinuta?

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Multumesc - va anunt eu cand incep proiectul 2

Katty ma bucur ca ti-au placut pozele . Torturile le-a facut mama mea, eu doar le-am ornat .
Sa stii ca ambele torturi au fost masinutza , dar modele diferite . Vlady a fost foarte incantat de ele.

Noi ne jucam cu masinutze, robotzei, metropoly, remy, carti, coloram, pictam, decupam, lipim , jocuri interactive pe PC si bucuria lui Vlady jocul video cu masinutze, dar nu il lasam prea des ca sa nu isi strice ochisorii

Multi

Francisca si Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Francisca, am vazut pozele ! Ce distractie a fost la gradi ! Asta e adevarata distractie pt. ei !
WOW, ce tort ! Cred ca Vlady a fost super incantat !
Ce bine seamana cu tati ! E un copilas tare vesel. Si ce ii mai place sa pozeze.
Iar la tine, nu se vede ca ar trebui sa scapi de ceva kg in plus.
Sunteti o familie frumoasa !
katty, ce fel de joc e acela de logica cu magnet si ursulet ? De unde ?
Ma gandeam eu, ca asa(cu invitatie) vezi mai repede pozele, decat pe forum.
Seamana cu mine, dar si cu tati. Barbia si nasucul sunt de la tati, iar la fizic e toata tati. Nu ma supar, ca tati e suplu.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

*** Printesa Ema din castel ! ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Nina, daca am tot primit premii la Atelier de la Casa Retro, de cate ori ne-am dus acolo nu ne-am putut opri sa nu cumparam si altceva. Acolo au tot felul de jocuri ptr. dezoltarea creativitatii si a logicii. De acolo am luat jocul la recomandarea domnului de acolo. O sa-i fac poze diseara sau cand am timp si o sa-ti-l arat! Au si site dar nu stiu daca prezinta jocurile!
Jocul e simplu, nu stiu daca pot eu sa-l explic: o cutie cu 40 de planse care simbolizeaza raul, plansele au niste perforatii unde stau bustenii, mai sunt niste barne de diverse lungimi care pot face legatura intre busteni. La inceput configuratia e data de pozitia bustenilor si a doua sau trei barne. Ursuletul care are magnet in picioare ridica barna si o roteste pana face legatura cu alta barna. Cand ajunge pe barna urmatoare trebuie sa ia alta barna si tot asa in functie de distantele dintre busteni, pana ajunge in partea cealalta. E foarte interesant jocul, fiecare nivel e diferit (adica fiecare plansa e diferita de alta, cu alte locatii ptr busteni si alte barne folosite), cu nivele mai usoare, numerele mici si mai grele, cele de la 30-40. Dar e bine ca-si pune mintea la contributie.
Ti-am zis ca o sa fac cateva poze si o sa vi le arat!
P.S. Am uitat sa-ti zic ca mi-a placut buchetelul de flori de la tati, era tare delicat!!!!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Anina_n ma bucur ca ti-au placut pozele. Ai dreptate s-au distrat foarte bine la Gradi, de aceea am insistat sa ii tinem ziua si acolo, acasa nu a avut multi copii.

Stiu ca Vlady seamana bine cu tati, dar asta este, sanatos sa fie
Noi ne distram si zicem ca acum trebuie sa facem si o fetia care sa semene cu mine, desi se stie ca deobicei fetele seamana cu taticii, dar nu e o regula, se poate vedea clar la Vlady ca nu seamana cu mine. Vedem noi ce iasa
Sa stii ca tin kg ascunse , in poze nu se vede, dar mai am de dat jos cateva

Si tu ai o fetita superba , uf ce mult imi doresc si eu una, sa ii fac codite, sa gatim...

Va pe toate si pe puiutii vostrii

Francisca si Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

edit: a mai zis ca orice citeste daca caracterul e urs, lup, sau vulpe, cand el povesteste se transforma in pisicute pt motivul ca ele sunt cute.

sedinta a mers struna... tot ce se cere standart pt kinder pana la sfarsit de an scolar el deja stie, exceptie cele 100 de cuvinte de citit si scris, el stie doar 51 la ora actuala.
sfaturi am primit, daca el vrea sa munceasca suplimentar sa ii dau voie sa munceasca, sa facem matematica, si scrierea cuvintelor si citit... nu e nici un interes sa il tinem sa mearga la pasul clasei.
s-a oferit sa imi dea lista de cuvinte pt clas I cand termina copilul cu cea de kinder.. iar la matematica facem adunari cu 2 si 3 termeni "materie de cls I" - 22+3=25... 4+17=21 3+5+1=9 .. si adunam de ne zapacim... in rest nimic de obiectat la el.

Mi-a mai zis ca atunci cand sunt la park la pauza vede diferenta mare itntre el si restul, ca e cel mai mic, se joaca inca ca un copil mic, cu masini si brrrm brrmm... dar in rest in clasa el si cu o fetita de chinezi sunt primi pe kinder.

alte sfaturi au fost sa exersam numaratul din 2 in 2, din 5 in 5 si din 10 in 10... deja pe cel din 10 in 10 si din 5 in 5 il stie, mai buchisim cel din 2 in 2.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Multumim,multumimtuturor pt urari.
La multi ani ALEXANDRA(marinela72),petrecere frumoasa,multa sa natate ,fericire si cadouri cat mai frumoase.

Gabi mami de Bogdanel(29.10.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaghe spune:

Bun amamici, revin si eu, tare obosita ma simt, atitea sint d efacut, astazi am fost la petrecerea d etoamna a lui Matthew, au cintat , au facut un project, au mincat un snack, si s-a terminat, dupa care l-am luat cu mine la gradinita, nu-mi venea sa-l las iar la programul d e dupa amiaza.A m terminat sezonul d efootbal si s-a incheiat cu o alta victorie a echipei, Matthew tare haios, a intrat mai tirziu in meci, el fiind cel mai inalt mereu da goluri si il trimite si-n poarta in felul acesta reusesc sa mai de-a si ceilalti in minge, oricum dupa ce au primit primele doua goluri, Matthew suparat ca astepta s aintre, tot imi spunea ca trebuie s asalveze echipa, si intradevar erau la egalitate iar in ultimele minute a dat ultimul gol, a intrat si el in poarta odata cu minge, ce bucurie, au primit cite o medalie d einvingator, iar la inceputul lui dec. au petrecere, ptr. obtinerea trofeului, de altfel trofee sint ptr. toti, oricum o s ane interesam s aincepem in ian, din nou, ii place mult footbalul.Miine e Halloween, le-am cumparat costume , Matthew e blach spidermann iar fratele lui stafie, are o masca asa d eurita, o s afac ceva poze, in ultima vreme n-am avut timp d enimic, nu-mi mai ajunge deloc ziua.Sinzi am vazut ca vrei sa mergi in tara, felicitari ptr. rolul d enasica, si eu imi dores ca odata s abotez un bebelus, am si eu o intrebare d eund eiei bilete, stiu ca in Miami sint citeva agentii und elucreaza si rom, iei de la ei sau online.M-am interesat si eu nu am decit un numar am sunat dar ptr. la vara le voi lua in ian.Da ca stii pe cineva poate , daca nu te superi imi dai si mie o relatie, (nu-mi merge BINE CALC, D EALTFEL NU MA POT LOGA S AAFLU MESAJELE).nICOLETA ABIA ASTEPT S AVEDEM CE O S AAI, ORICUM SANATOS S AFIE ASTA E CRE DCEL MAI IMPORTANT.cU SANATATE ASINTEM BINE, EU AM FOST PUTIN RACITA, DAR COPII SINT BINE.AsA CUM SPUNEA SI sINZI, LA NOI EO VREME SUPERBA, IUBESC S ASTAM AFARA, SI D EMULTE ORI STAM SI VB, E AS AD EPLACUT, RACOARE, ADIE vintul.Inchei aici incepe showul meu preferat, promit daca pot cu calc. s arevin cu poze
petrecere frumoasa miine, d eHalloween
gabriela

Mergi la inceput