Copiii din 2002... (39)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

la multi ani si multa sanatate tuturor cu numele Gabriel, Gabriela, Mihai si Mihaela

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

La multi ani Gabrielelor, Gabirelilor, Mihaelelor si Mihai!!!!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

La multi ani de ziua numelui! Si pe mine ma cheama si Mihaela si pe sot il mai cheama si Mihai, dar nu ne-a strigat nimeni niciodata asa .

Mergi la inceput

Nicoleta, eu votez fetita!!!!!! De abia asteptam rezultatul de sambata!!!

Elena, ce mult seamana Gabi cu fratiorul ei!!! Are niste mutritze pe care le face si George!!! Oare il imita?? Si ce eleganta este!!! hihi!!!! Parca este o papusica!!!!
Asteptam pozele cu amandoi!!!

Francisca, sanatate multa!!! Si mie mi se sparg venele tare usor...

Alina, incearca sa vezi daca recunoaste cifrele in sine si stie sa le puna in ordine...si apoi sa asocieze cantitatea cu numarul...
E cea mai eficienta si rapida metoda de a-i invata numerele...
Eu nu l-am pus pe David niciodata sa recite de la 1-100 in schimb recunoaste toate ciferele pana la 100 si poate sa faca tot felul de jocuri cu ele...
La montessori ii invata sa asocieze mereu nr cu cantitatea...si la fiecare nr au o cantitate reprezentativa (1-o bila, 10-un sir de 10 bilute, 100-un patrat de siruri de 10 bilute, 1000 un cub a cate 100patrate de sirurui de 10 bilute!!!) Este foooarte interesant!!!!
Uite asa arata: http://www.kidadvance.com/productdetails.asp?pid=146

Noi am trecut la ingrasat!!!!
Azi l-am indopat (sotul spune ca pe "puii de carne")
dimineata: o felie de paine cu peanutbutter si gem cu putina cacao si un crenwosti
gustare: o cutie (de la del monte) de fructe in sirop
pranz: (la gradi) broccoli cu avocado si smantanta cu chicken nuggets
la 16.00: ciorba de perisoare, o banana si o bucatica de cioco
diseara intentionez sa ii mai dau niste lapte, sau un sandwich cu ceva...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

La multi ani cu sanatate si numai bucurii, tuturor celor care si-au sarbatorit azi, ziua onomastica !

Alina, am notat, esti nascuta pe 4 oct. '72.
Ce draguta trebuie sa fie Marie, cum isi taie ea, una si alta, la masa ! Si Cristina invata sa foloseasca, cutitul, la gradi. Curata si taie cartofi, zarzavat, fructe, pentru diferitele preparate ce le pregatesc la gradi. Si mananca singura. Dar nu se imbraca singura(prea lent se misca si atunci prefer sa o imbrac, eu), marele nostru necaz, iar de aranjat patul...nici nu poate fi vorba.
Sarbatoarea lampioanelor, de Sf. Martin, se va tine luni, la Cristina. Am facut azi, pregatire la gradi, ca si Mira.
Cu mancarea...Andrada are dreptate, Sinzi, David mananca prea putini carbohidrati(HC), citind ce ai scris ca mananca deobicei. Cristina are 165-175 HC/zi, impartiti in 6 mese. A 6-a masa, de la ora 22, este terapeutica(pentru a-i mentine o glicemie buna peste noapte,sa nu faca hipoglicemie), n-o baga in seama.
Iar la prnaz are 3 feluri deobicei. Se poate si asa, cate putin din fiecare, mai ales ca pranzul este masa cea mai bogata.
Hc ii ia din paine(cel mult 100 g/zi), cartofi, paste fainoase, orez, cereale, iaurt, fructe, budinci, clatite, orez cu lapte, gris cu lapte. Proteinele si lipidele, le ia din sunca Praga, carne de pui, vita sau peste, ou si lactate. Si creste frumos, din luna mai, cand am fost la Buzias, si i-au potrivit cantitatea de Hc/zi, corecta. Avea 16 kg, atunci, iar acum are 19 kg.
Asa ca, cu un program riguros si sanatos de masa, se poate ingrasa atat cat trebuie copilul.
Avantajul nostru e ca, noi ne tinem de program pt. ca trebuie si avem mare noroc, cu Cristina, care este foarte intelegatoare si cooperanta. Daca refuza ceva din masa, inlocuim cu altceva, nici o problema.
Cam asta ar fi povestea noastra cu mancarea.
Asigurare i-am facut Cristtinei de la varsta de 2 ani. Nu e prea mare si ma bate gandul sa-i mai fac una, mai noua. Din motive financiare, eu n-am avut posibilitatea sa studiez si nu as vrea sa pateasca si Cristina la fel.
E o investitie care nu se pierde, asta e sigur !
Francisca, refacere grabnica si usoara !
Cristina22, am vazut si eu reclama la tv, la "Corpul uman", dar nu am apucat sa o caut la chioscuri. maine, negresit am sa o caut, caci pare foarte interesanta si pe intelesul celor mici, chiar.
Gata, merg la somn, si eu, ca mai trebuie sa merg si la serviciu, dimineata !
Noapte buna si vise placute, tuturor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

*** Printesa Ema din castel ! ***

Mergi la inceput

Nina si Andrada, multumesc de sfaturi!!!!
Deja ma conformez!!!!

:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Salut! la multi ani gabrielelor, mihailor, mihaelelor! Sper ca v-ati distrat de ziua numelui!

NOi suntem bine, desi nu prea cuminti. Azi am stat la servici doar o ora, am rezolvat ce am avut acolo, repede si m-am intors acasa pt. ca copiii au avut liber dupa masa, o sedinta a profesorilor sau ceva. Puteam sa il las la afterschool da' n-am vrut. L-am luat si pe el si pe prietenul Austin la 11 si i-am dus la pranz la Pizza Hut, dupa care am venit acasa si s-au jucat f. frumos, am iesit si pe afara, pana pe la 3.30 cand l-a luat mama lui pe Austin. Au facut casa in mijlocul sufrageriei cu toate pernele de la canapelele mele!! Ce era acolooo....
Bogdan a mai facut nazdravanii la scoala. Alateieri l-au trimis la director pt. ca si-a bagat carioci in...nas!!! Si azi mi-a zis ca i-au confiscat forfecuta de taiat hartii pt. ca incerca sa isi tunda genele Din cauza fazei cu cariocile alalteieri a fost pedepsit, n-a avut voie sa se joace cu nimic acasa, a facut doar lectii cu pauze de 5-10 minute intre "materii". Zice ca ieri ar fi fost cuminte. Dar dc. nu primesc informatii zilnic despre ce face la scoala, macar un sistem cu bile, betisoare-ceva, nu am cum sa ii ajut prea mult de acasa.

Sanziana, mi se pare ca i-ai dat acum bine sa manance. Al meu a mancat azi dim un croissant mic cu jumate de cana de lapte cu nessquick, la pranz cativa morcovi, seminte de floarea soarelui, o felie mica de pizza si doua cinnamon sticks. La 3 i-am dat un sandwich cu sunca, la 5 mure. Si la 6 o sa ii dau mancare de fasole verde cu pui si cu mamaliga (si el e fan mamaliga). De regula mai mananca si la 8 ceva: lapte cu nessquick si un biscuite-ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

ruxij la voi sunt cam stricti cut otul vad.. mai mult pe disciplina si mai putin pe scoala.... de ce zic asta .. uite la j:
- isi baga foarfeca in nas , ii zice sa inceteze, nu vrea, iara ii zice, iara nu vrea.. ii da cartonas galben sa il aduca acasa, semnez si returnez. bun - s-a potolit cu foarfeca
- incepe si tot pune un deget oe o fata "nu te ating".. si iara atinge si tot asa, invatatoarea ii zice sa termine, el nimic.. iara ia cartonas - iara senez iara e potolit o vreme
- acum 4 zile iara vine cu un cartonas galben - nu a vrut sa plece de la pauza, ca el vrea sa mai stea afara sa se mai joace 5 min.. semnez duc la scoala tzidula galbena .. fac morala la pitic.. e cuminte de 4 zile

Ideea e ca la noi pana la 10 galbene nu mai semnezi, dupaia incep cu 10 albastre unde trebe sa mergi perosnal sa vb cu invatatoarea si dupaia vine osu cand zboara la directoare in birou...

Acuma stau si ma intreb de ce sutn asa de stricti la voi.. situatia cu foarfeca se putea rezolva fara sa ajunga la director si fara sa fie punct in dosar. Stiai ca 99% din vizitele la director in birou sunt trecute in dosar la copil ca punct pt ca nu e disciplinat?

PS: acuma am calendar acasa.. fiecare zi buna la scoala ia bulina pe calendar, si la 5 zile bune un mic cadou, nu mai mult de 10 - 15 $. Daca calca pe bec... iau una din masinile lui preferate si nu o vede o saptamana.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

Scuze, dar ieri nu am reusit sa va scriu mai mult, ieri a fost si ziua mea de nume si chiar cand scriam mesajul, a venit sefa mea si a zis ca pot pleca mai repede acasa asa ca am inchis si am fugit la Vlady acasa ca si el este Gabriel ca sa incepem cheful mai repede

Eu sunt mai bine, bubita a trecut, dar ieri am avut o durere puternica de gat, ureche si cap poate am tras curent, habar nu am, ma bucur ca azi ma simt mai bine.

Fetelor, vad ca toate va plangeti ca aveti copii slabuti, ei bine eu pt ca mi se pare ca Vlady e prea grasut (are 115 cm si 25 kg) si ce e mai tragic ca nici nu se omoara cu mancatul Acasa, dimineata mananca bine, dar la pranz ... numaram lingurile seara mananca foarte putin, nu stiu ce sa mai fac. La gradinita ciuguleste . Incep sa cred ca este cam lenes daca poate sa ii dea cineva in gura... uf ce bine ar fi
Ii plac dulciurile, dar nu ii dau foarte des, de frica sa nu se ingrase mai rau
Am observat in vacanta mare cand a facut tenis cu tatal meu, era ok, acum, parca iar a facut burtica
Stiu ca ar trebui sa faca mai des sport, dar acum cand vine frigul, ce sport sa faca, unde sa il duc?

Nicoleta si eu votez pt. fetita si asta pt ca si eu imi doresc una

Elena ai o dulceata de fata, sa iti traiasca si sa te bucuri de ea (de amandoi, ca si baiatul este un scump), dar Gabita este o dulceata, cand o vad, iar ma apuca dorul de 2

Va pe toate si pe puiutii vostrii si va doresc o zi buna in continuare !

Francisca si Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Sinzi, asteptam rezultatele peste 1 luna, sa zicem !
Succes !
Cu intarzierea aceea ce ai mai facut ? Vine bb2 ?
Despre gradinita Waldorf, in sfarsit, am gasit si eu mai multe, aici ! E foarte interesant !
Ieri am fost sa pregatim Sarbatoarea piticilor si a lampioanelor, de Sf. Martin, care se va tine luni, la Cristina, la gradi.
Am sa revin cu poze, dupa, daca nu va fi prea intuneric sa se distinga ceva.
ruxij si mie mi se par cam severi cei de la scoala lui Bogdan. Insa, probabil ca se asteapta la un comportament mai....evoluat, sa zic asa, la varsta lui. Si de aici, severitatea crescuta. Zic si eu, nu stiu !
Francisca, ma bucur ca esti mai bine !
La copiii peste greutate, nu ma bag, ca nu stiu ce trebuie facut. Poate redus din fainoase, carbogazoase si dulciuri.
Un weekend minunat, tuturor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

*** Printesa Ema din castel ! ***

Mergi la inceput