Copiii din 2002... (39)
Raspunsuri - Pagina 17
Nicoleta spune:
A, am uitat, si Stefan e fan mamaliga, ca tot am citit la Karina!
Aseara am mancat amandoi... carnati si ou prajit... o mica abatere care sper sa nu se mai repete curand, nu de alta, dar nu vreau sa ma ingras cu "prostii", mai degraba cu ceva sanatos, daca tot e sa ma ingras. Insa azi la pranz voi manca o salata, sa se mai compenseze.
Stefan e fericit azi, vine sotul meu acasa, am gasit si numerele 1 si 2 de la revista Corpul uman, tot si-o dorea Stefan. Mamici din Ro, le-ati luat?
Nicoleta 16 plus si Stefan, 4 ani si 9 luni
cristina22 spune:
Nicoleta, draga, da' marti nu am putut intra in casa fara numarul 2 din revista corpul uman!!!
Chiar imi zice vanzatoarea de la chiosc ca e o adevarata furie cu aceasta revista, se epuizeaza in doua zile.
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
light spune:
La multi ani celor cu numele sfintilor Mihail si Gavril!La multi ani Gabriela, minune de Hellen_C!Sa fii sanatoasa si fericita!
semnat de mine
HelleneC spune:
Pentru ca ma ramas doar "domnisoarele" acasa, ne-am facut de cap si am pozat ingerasul meu scump! Priviti! Dupa masa ii pozez pe amandoi, poate ii iau si sampanie lui George, asa... din partea surorii!
Francisca spune:
Uf cat ati scris , abia am recuperat
[pup ] LA MULTI ANI tuturor copiilor si mamicilor care isi sarbatoresc ziua de nume, multa sanatate si numai bucurii !!!
Am vrut sa va zic ca sunt mai bine, nu m-au taiat, in schimb am luat la injectii am avut probleme si cu branulele (mai bine zis cu venele, sunt foarte subtiri si au cedat foarte repede , arat mai rau decat drogatii, sunt toata vanata)
Va pup ca trebuie sa plec
Francisca
Nicoleta spune:
Elena, sa iti traiasca printesa, sa se faca mare! Am vazut pozele, tare frumoase! Sper totusi ca nu ai dat stafeta incompleta, nu? (AMR 1 zi, apoi vedem noi ce stafete dai tu... ) Am vazut si prajiturile, insa stii, mie nu mi-e pofta de dulce... decat ara, asa ca am scapat de data asta.
Of, Francesca, lasa ca trece si asta e. Eu am observat ca imi apar cosuri de-alea sub piele in ultima vreme si ma doooor...
Ce e cu Sinzi?? Sper ca nu ne ascunde vesti, acum cateva zile avea o intarziere de 5 zile... POate poate...
Alina spune:
Nicoleta,hai ca iti spun eu ca ai baiat ca nu se poate sa fie numai prognostice de chilotei roz .Vad ca ai 16 sapt...iti poate spune deja cu exactitate?Mi se pare destul de devreme pt un prognostic exact dar eu iti doresc mult succes.
Vroiam sa te intreb,Stefaan merge la gradinita germana in Brasov?
Fiica-mea si facut un prieten f bun in vara,un baietel de 6 ani din Brasov(venise la bunici)si vorbea foarte bine germana numai de la gradinita,parintii nu stiu limba.Fiica-mea l-a preferat tuturor copiilor din incinta pt ca comunicau excelent,cind o dadeau pe romaneste,cind pe germana...cind vroiau sa faca pe interesantii turuiau in germana .A primit si invitatie la Brasov dar o sa o las peste vreo 2-3 ani si probabil ca o sa-l aduc si eu pe ginerica aici .
La multi ani! Elena si Mira,am vazut ca v-ati aniversat recent.
La multi ani! tuturor Gabrielelor si Mihailor,derivatelor din aceste nume.
Vad ca tot scrieti de mincaruri,fiica-mea nu e fan mezeluri(ii cumpar f rar si numai din cele bio,fara conservanti si alte chimicale),ii plac mai degraba produsele lactate(iaurt,lapte)brinza(cascaval,brinza crema,feta din cind in cind)si acum o facut o pasiune pt gemul de capsuni.De mincat,o face singura si cu noi la masa.Defapt mincam toti 3 seara si toate mesele in uikend,e o adevarata placere sa vad ce frumos foloseste tacimurile;isi face singura sandvich,isi taie singura friptura,rosia si ce mai e.Asta a invatat la gradinita.
Copiii vostri isi fac singuri patul?
Fiica-mea nu prea des...isi mai aranjeaza pijamaua dar restul,unul din noi.
Si inca o chestie vroiam sa va intreb.Daca nu stiu,nu pot sa faca ceva...accepta ajutorul vostru?La noi e o adevarata lupta,pt ca ea "stie tot".Aseara ne-am pus sa numaram.Zice ca stie pina la 1000,pina la o suta a turuit rapid in ambele limbi si apoi de la 100 pina la 1000,din 100 in 100:100,200,300...Eu ii zic ca dupa 100 vine 101,apoi 102...tot asa pina la 200.Ea nu si nu,ca nu asa e,ea zice bine.A incercat si sotul meu sa-i scrie toate cifrele,sa o lamureasca...plinsete ca de ce nu ea are dreptate.Vrea sa iasa mereu cistigatoare...si la voi e asa?
Intr-un final accepta,totusi...dimineata i-am zis ca o intrebam pe educatoare daca am dreptate cu numaratul si a zis ca sa nu o intreb ca dupa 100 vine 101 si nu 200.
O zi buna tuturor!
Azi avem serbarea de S Martin!
Alina
katty spune:
La multi ani, si din partea mea, tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor, Gabriele si Gabriel, Mihaele si Mihai!!!
Elena sa-ti traiasca Gabitza, sa fie sanatoasa, sa se faca maricica si sa va aduca multe bucurii!
Gabriella, Gabrielaghe, Gabi (Dodo-pui), Gabi_K, sa fiti sanatoase si fericite si sa aveti parte de tot binele din lume iari puiutii vostri sa va aduca multe bucurii!!!
Mai scriu diseara fiindca acuma a venit sotul sa ma ia de la serviciu!!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Nicoleta spune:
Alina, multam ca ma mai aduci cu piciorele pe pamant, ca doar voi avea ce am deja, degeaba mai visez eu ce si cum.
Si da, daca medicul este bun, vede chiar mult mai devreme, al meu se lauda ca de la 12 saptamani stie... sa-l vad totusi. Felicitari pentru fetita cu deprinderi asa de frumoase, Stefan mananca mai degraba cu mana sau cu gura direct , daca se fandoseste. Cat despre copii care stiu tot, uneori si al nostru face faze de-astea, insa de cele mai multe ori ne intreaba pe noi daca nu stie ceva.
Am aflat azi ca peste 5 saptamani voi face 4D! Oau, credeam ca e 3D totusi, deci voi vedea filmulet cu bebe!! Sunt impresionata.
O seara buna.
Dodo-pui spune:
La multi ani!
tuturor sarbatoritilor de azi cu de rigoare pt tiza cea micutzaGabi
a Elenei.
Multumesc tuturor pt urari iar D-zeu sa dea tuturor inzecit.
Gabi mami de Bogdanel-Andrei(29.10.2002)