Un subiect plasat aiurea?
Raspunsuri
Alina Maria spune:
Draga LOLITA eu zic sa stai tu linistita ca nu e problema grea , e o chestie de timp . Eu totusi in prima saptamana , am simtit o apasare jos si parca eram balonata , as era sentimentul si imi era pofta si foame ca si acum dealtfel ,
Succes si tine-ne la curent .
Alina
5+ si
Mandy Stephanie 2,6 ani
lucialu spune:
Lo LI Ta in primul rand Bine ai venit pe
!
Tocmai am trecut zilele astea prin asa ceva,dar n-a iesit cum ne-am fi dorit.Eu zic ca tu ai facut mult prea repede testele pentru a avea un raspuns corect.Ai spus 8 zile de la contact.In mod normal sunt unele teste care cica ar detecta o sarcina la 7 zile de la conceptie.Ei bine pentru a stii cu exactitate cand ai ovulat ar fi trebuit sa fi monitorizata ecografic. Hormonul de sarcina poate fi detectat in sange in jur de ziua 11 de la ovulatie.Semnele apar de obicei din saptamana 5-6 si mai devreme chiar cateodata de la UM.Dar eu zic ca totusi este mult prea repede sa ai un raspuns.Mai ateapta un pic.De preferat sa fi macar in saptamana a 3 a de la UM pentru analize din sange sau macar pana in ziua cand ar trebui sa iti vina CM pentru un test de urina.Pupici si Bafta!
Aaaa si sa nu-ti spun ca aveam muuuulte simptome,dar degeaba!
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
Lo_li_Ta spune:
Of, problema e ca daca e sa fie, e un "accident"...iar problema si mai mare (sau din contra?) e ca nu cred ca as avea puterea sa fac un avort. Si de-aici stressul. Decizii, decizii...
lucialu spune:
Stai linistita ca nu rezolvi nimic pana nu stii exact ce este.Si gandeste-te de cel putin 10 ori inainte sa faci ceva.Tu decizi ce faci numai ai grija de tine si informeaza-te cat mai mult inainte de orice hotarare.Si pazeste-te de sfaturile"binevoitorilor" pentru ca este vorba de viata ta!
Numai bine!
Lo_li_Ta spune:
Pai sunt mai mult decat informata. Cred ca tocmai de-asta am venit la voi, sa-mi scoateti din cap si cea mai incipienta idee de intrerupere de sarcina. Stiu ca momentan imi fac ganduri in van, dar stiti cum e...nu poti sa nu te intrebi "Ce-ar fi daca..."
lucialu spune:
Lo li Ta pai eu cred ca stii deja raspunsul![]()
Sa intre fetele care experimenteaza maternitatea si sa-ti inlature orice dubiu
,pentru ca sigur ele sunt cele mai indicate
.Ai postat bine "dilema"ta.Nu pot decat sa adaug inca un motiv egoist zic eu:nu-ti vei periclita sanatatea!
natynic spune:
Lo li Ta,
1. Categoric e prea devreme pentru orice test de sarcina sa-ti dea un rezultat pozitiv. La sarcina mea actuala, primul test iesit pozitiv (si-ti recomand Surecheck, e cel mai "rapid") a fost in ziua cand trebuia sa-mi vina ciclul urmator!
2. In privinta deciziei de luat, in caz ca esti insarcinata-nimeni nu se poate baga in viata ta. Tine minte insa ca un copil stie el cand sa vina pe lume. Ceea ce pare a-ti complica viata s-ar putea de fapt sa vina in cel mai potrivit moment, numai ca inca nu o stii. Si nu are rost sa regreti mai tarziu...Curaj, Dumnezeu sa te lumineze!
naty 16+ cu 
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png