spitalul ELIAS, orice vreti sa stiti (2)
Raspunsuri - Pagina 11
kid spune:
cu o rugaminte la voi.
Am o prietena care vrea sa nasca la Elias, la sfarsitul lunii ianuarie, ea e la dr. Filipescu, care i-a urmarit sarcina de la inceput. A mai fost cineva la acest doctor si poate sa-mi spuna mai multe despre el, daca se intelege bine cu dr. Vladareanu, pentru ca s-ar putea sa ii fie indicata cezariana si eventual ceva preturi?
Multumesc frumos pt raspunsuri. 
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze Vladut
Filme Vladut
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
ccris_ccris spune:
fetelor, m-ati bagat in sperieti cu spitalul asta... si eu sunt pacienta lui T., sunt gravidutza in 15 sapt., dupa 2 sarcini pierdute, umblat pe la 6 medici, din spitale diferite: Universitar, Polizu, Giulesti, Cantacuzino. Il vedeam si il vad pe T. ca pe o sansa, ca pe unicul medic competent, e adevarat expeditiv, aglomerat (dar si pe la altii se sta mult la usa si putin in cabinet). Cat despre Elias, fata de Giulesti, unde am avut nesansa sa pierd a doua sarcina la 14 sapt, chiar de Craciun 2005, mi s-a parut super, am vazut si rezervele scumpe, si ma gandeam ca pt. o sapt. cat stai in spital merita...
M-ati pus pe ganduri si cu neonato... Daca bb se naste sanatos si mi-l imbolnavesc acolo?
Nici nu stiu ce sa mai cred... Si unde in alta parte sa nasc? La Polizu am ce e, mizerie si tigani, la Giulesti nu mai zic... Am stat o saptamana si parca am stat un an: nu tu conditii sa te speli ca lumea, de la chiuretaj m-au adus pe picioare, dupa anestezie generala, nu tu targa sau carucior, nu l-au lasat pe sotul meu, cand m-am internat cu am. de avort, sa-mi care bagajul sus, mi l-am carat singura... Si eu care credeam ca nicaieri nu-i mai rau ca la Giulesti...
ANNECRISTINA spune:
quote:
Originally posted by kidcu o rugaminte la voi.
Am o prietena care vrea sa nasca la Elias, la sfarsitul lunii ianuarie, ea e la dr. Filipescu, care i-a urmarit sarcina de la inceput. A mai fost cineva la acest doctor si poate sa-mi spuna mai multe despre el, daca se intelege bine cu dr. Vladareanu, pentru ca s-ar putea sa ii fie indicata cezariana si eventual ceva preturi?
Multumesc frumos pt raspunsuri.
Teodora Anade
Mihail Vladimir(15.05.2007)
Filipescu din cate stiu e finul lui Vladareanu...
Deci...
Poze Vladut
Filme Vladut
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mihaelutat spune:
Asa cum am mai scris si acum vreo 2 pagini eu am nascut cu doctorul Filipescu si sunt in continuare pacienta lui. Daca vrei alte lamuriri da-mi un PM sa nu fim off-topic. Eu am nascut acum 2 ani cu el.
Mihaela
album dn Titi
Graviduta spune:
Nu stiu cum se comporta Filipescu cu pacientele lui in cursul sarcinii si cat de competent este, dar, internata fiind la Elias dupa nastere, m-a impresionat prin grija pe care o poarta fiecareia. E foarte atent cu pacientele si sfatos. Asa mi s-a parut mie. Iar unei lauze ii prinde bine o astfel de atentie.
Diversificarea
Ellenuta spune:
alina .. ti-am trimis un mesaj pe PM!
daca ai putea sa-mi respunzi ar fi super!
multumesc anticipat!
32+
EVA MARIA
AMR 8 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
LigiaN spune:
Buna!
Am incercat sa-ti trimit un PM dar am primit mesaj ca nu ai PM activat. Te rog, il poti activa pt a-ti transmite mesajul?
Multumesc,
LN
quote:
Originally posted by Mihaelutat
Asa cum am mai scris si acum vreo 2 pagini eu am nascut cu doctorul Filipescu si sunt in continuare pacienta lui. Daca vrei alte lamuriri da-mi un PM sa nu fim off-topic. Eu am nascut acum 2 ani cu el.
Mihaela
album dn Titi
kay spune:
buna seara. imi cer scuze pt absenta si daca deranjez cu revenirea.
a inceput o campanie anti-Elias in presa. cu baietelul lui Alice, care a orbit in urma contactarii virusului Pioceanic. o cunosc pe mama lui, am stat in acelasi salon. va scriu la acest subiect pt ca, daca exista vreo mamica ce doreste sa impartaseasca experientele nefericite, care vrea sa dezvaluie ceea ce a trait in aceasta maternitate, a groazaei, cum bine a spus articolul, rog sa ma contacteze, iar eu va voi pune in legatura cu jurnalisti ce investigeheaza. e momentul sa se afle adearul despre Elias. adresa mea de email este oana.geambasu@gmail.com . sper sa putem ajuta cumva viitoare mamici care nu cunosc adevarul si ca nu au posibilitatea de a alege, cum a fost cazul lui Alice, sau cazul meu.
oana
de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !
kay spune:
sigur nu vrea nimeni sa isi faca povestea auzita? sau... citita... eu am mai intrebat si de data asta, ca sa am constiinta impacata. dar nu inteleg de ce nu vreti sa faceti publice cele ce vi s-au intamplat...
oana
de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !