spitalul ELIAS, orice vreti sa stiti (2)
asa au inceput discutiile
orice intrebare despre medici, spital, spagi, etc.
oana
de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !
Raspunsuri
Kya spune:
Eu una ma bucur ca ai deschis un al doilea capitol. Este foarte bine sa fim informate si sa stim cat mai multe - si bune si rele.
Asa poate reusim sa evitam niste experiente negative...
Kya
cu
Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
natynic spune:
Eu sunt mai rezervata. Un subiect strict legat de campania pentru viata Soniei ar fi cat se poate de potrivit. Cat despre greseli de medici, asistente, moase si ce-o mai fi DIN Elias, care e si el un spital ca toate celelalte din Romania, doar ca la moda, cred ca locul discutiei ar fi mai potrivit la Colegiul Medicilor, in Justitie, etc. Cu date si fapte clare; cine e vinovat sa suporte consecintele. dar aceste discutii dure de pe forum nu au darul decat sa alerteze mai mult decat este cazul niste femei care se afla acum intr-o stare speciala, cu suficient de multe temeri si asa...
Condamnati-ma daca vreti, dar cred ca acest subiect si-a atins scopul; a prelungi invectivele nu va folosi nimanui (Soniei in nici un caz)
naty 16+ cu 
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
luny spune:
Nu am mai intrat demult si va multumesc tuturor celor care mi-ati raspuns!
elyanne, vad ca tu ai nascut mai demult la Cantacuzino si poate nu cunosti noua politica a spitalului, de care am aflat si eu de la altcineva, apoi am fost si am discutat cu dr mea despre asta, si mi-a confirmat ca asa este! Ea este un medic ff bun, as fi ramas cu drag sa nasc cu ea, dar mi-a spus ca nu imi poate garanta ce si cum va fi, si stiu fete care au nascut cu ea inaintea mea si la toate a venit de acasa indiferent de ora! La tine o fi fost caz special, fiind vorba de gemeni, sau s-a schimbat treaba intre timp!
Kay ,despre nasterea in apa la ei, m-am lamurit, oricum nu merita riscul!
30 de mil nasterea la Elias?? Incredibil pana unde merge tupeul si nesimtirea!
Din cauza asta, eu o sa nasc la Medlife! Deocamdata ma mai duc la medicul meu, pe 15 noiembrie fac morfo fetala la Medlife la dr. Radulescu Botica Razvan. Spitalele de stat sunt niste bombe cu ceas in momentul asta si daca tot dau bani, nu accept sa-si bata joc nimeni de mine si copilul meu, asa ca fac tot ce pot pt asta!
Va pup pe toate si ...sa fie bine pt toata lumea!
Life is to precious to worry about stupid Shit!
kay spune:
ACEST SUBIECT NU A FOST DESCHIS PT A O AJUTA PE SONIA. ACEST SUBIECT A FOST DESCHIS PENTRU A EXPUNE, CU BUNE SI RELE, EXPERIENTE, TRAUME, BUCURII SI ALTE TRAIRI DIN/DESPRE/IN SPITALUL ELIAS.
pentru ajutorarea Soniei exista un subiect la umanitare.
CINE NU SIMPATIZEAZA CU ACEST SUBIECT E LIBER SA NU IL ACCESEZE.
SI DA, ACEST CAPITOL ARE CA SCOP SA ALERTEZE FEMEILE INTR-O STARE SPECIALA, CU FOARTE MULTE TEMERI.
femeile daca sunt gravide nu inseamna ca trebuie tinute in puf si menajate de eventuale parti rele ale spitalelor. eu la Elias am fost, despre Elias scriu.
cat despre greselile medicilor, am sustinut un punct de vedere, AM ARGUMENTAT si am pledat pt evitarea unei eventuale evaluari morfologice gresite, asa cum a fost in cazul meu.
eu nu vad duritatea mesajelor.
as ruga persoanele bine intentionate sa nu mai amestece numele Soniei cu ceea ce se considera a fi intentii ascunse.
NIMENI NU E OBLIGAT SA CITEASCA ACEST SUBIECT. INFORMATIILE PE CARE EU LE DEZVALUI SUNT 100% ADEVARATE, DIN PROPRIE EXPERIENTA.
Libertatea este un drept constitutional si natural. fiecare are dreptul sa se exprime si sa aleaga ce citeste. nu iti place, poti alege sa apesi back si sa parasesti subiectul.
inca odata, acest subiect nu are de-a face cu un eventual ajutor acordat fiicei mele.
Va multumesc.
oana
oana
de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
natynic spune:
Nu, Danamiha. Nici una nici alta. N-am avut nici o rea intentie, cum nu a avut nici Numeioana in capitolul anterior. Ramaneti cu bine. Eu "dau back" si nu mai intru la acest subiect.
naty 16+ cu 
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
kay spune:
cine a spus ca a nascut de curand la Elias si vine cu detalii? nu mai tin minte exact, dar rog sa nu ne uite !
pe aceasta cale invit mamici care au nascut aici (deci doar experiente proprii, traite, vazute, auzite de ele), cu povesti frumoase si fericite, sau experiente neplacute sa posteze. experiente cat mai recente. ce s-a intamplat acum 1-2 ani nu ajuta cu nimic viitoarele mamici.
inca odata, acest subiect nu are ca scop sabotarea unui anumit centru medical, caci daca nasteam la alt spital si ma loveam de astfel de situatii, titlul era "spitalul X, orice vreti sa stiti". si sunt sigura ca numele spitalului poate fi o variabila, caci nicaieri nu e bine, dar, repet, eu aici am vazut.
oana
de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
kay spune:
multmumim pt vizita, natynic, numai bine si tie !
oana
de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
amelia_pitik spune:
eu urmeaza sa nasc zilele astea la elias,natural cu epidurala..asta in caz k nu intervine ceva si imi face cezariana
doctora mi-a zis k anestezistului tre sa ii dau 250 ron (epidurala 150ron plus100ron partea lui)
la moasa dak prind o singura tura 150 ron,dak le pprind pe amandoua 75 ron la una si 75 ron la alta!
atat stiu deocamdata,si eu o sa ii dau probabil in jur de 400 ron..mai mult nu as avea de unde..
kay spune:
nu mi se pare normal sa iti ceara bani pe fata... ce s-o fi intamplat cu JURAMNATUL pe care l-au depus medicii??? daca astea ar fi facute cunoscute, poate ceva-ceva s-ar schimba... offf... cu cine nasti amelia_pitik ?
oana
de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia