*** LA REDOUTE *** (58)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Si-a cumparat cineva de pe aici haine de gravidutza de la LR?Au asa ceva?
Nushu,esti bine?
Denisa,frumoase plovarase..acum imi bag si eu in cos

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare!

am primit azi 3 colete cel din 10 care nu credeam ca mai vine ...pe urma din 20 si 22

linkuri nu mai pun acum poate daca mai intru diseara

andreea da sunt bine...acum(am pierdut sarcina dar mi-e greu sa vb de asta acum)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by nushulica

andreea da sunt bine...acum(am pierdut sarcina dar mi-e greu sa vb de asta acum)

Nushu, imi pare foarte rau, am trecut si eu prin asta acum 2 ani si stiu cum e. Multa sanatate!

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Nushu....nu vestea asta o asteptam de la tine.offf..imi pare extrem de rau..oricum cuvintele sunt de prisos.Ai grija de tine

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

dragele mele va stresez din nou...
dau copy/paste la ultimul mail de la sabine.poate imi explicati si mie ce inseamna,fac o noua comanda in contul banilor pe care ei mi iau tras din cont in schimbul comenzii care nu mi-a ajuns?poate ati mai trecut voi prin asa ceva....
Hi,

I made a new sending by taking into account the amoint of 56,11 EUR you already paid. Thank you for waiting. We are investigating.

Best regards.

Cordialement.
Sabine,
Relation Client du site www.laredoute.fr

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Alina, traducerea cuvant cu cuvant ar suna asa:

<Am facut o noua trimitere prin luarea in considerere a sumei de 56.11 EUR pe care ai platit-o deja. Multumesc pentru rabdare. Investigam.>

Nu stiu daca te lamureste.

http://community.webshots.com/user/croco21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

croco merci dar chestia e ca nu stiu ce inseamna...eu ma asteptam ca atunci cand incerc sa finalizez comanda actuala sa mi se scada din suma totala cei 56 de euro dar chestia asta nu se intampla...

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Fetelor multam de raspunsuri.Vad ca au reduceri noi dar nu merge site-ul.Nu pot pune nimic in cos. La voi merge?O fi ceva defect la mine ma gandesc?!

Nushu, sunt fara cuvinte.Sa fii sanatoasa ,ai grija de tine si cu siguranta visul se va implini.Multa sanatate si putere .

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Nushu imi pare rau capul sus, e greu, dar ai sa vezi ca va fi bine data viitoare

La mine merge sa pun in cos...spre disperarea sotului

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Nushulica....habar n-am ce cuvinte s-ar potrivi in situatia asta.Probabil nu exista cuvinte potrivite.Nu iti ramane decat sa mergi inainte si data viitoare sigur vei reusi.

Ai primit in aceeasi zi comenzi date in 10,20 si 22 oct?Foarte interesant!Cum naiba functioneaza posta asta?

Alina,nu merge sa-ti scada acum suma de data trecuta.Pur si simplu iti trimit din nou coletul.Ar mai fi varianta sa-ti trimita un cec.

Mergi la inceput