*Bucurii de sept-oct 2006 (88) - La multi ani!*
Raspunsuri - Pagina 12
ramomar spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Buna tuturor.
Am vazut poze superbe cu Patri zambareata ca intotdeauna (chiar Ramo, ftita ta plange vreodata? ca eu nu mi-o pot imagina plangand) si cele 3 tortulete , Mathias care e frumos cu sau fara plete si care, la fel ca si finuta lui, a ales exact ce trebuia de pe tava si pe Darius care e scump foc!
Eu sunt absolut disperata cu Maria! Dupa ce saptamana trecuta a facut febra si ii trecuse cu supozitor Novocalmin, ieri a facut iarasi febra peste 39. Nu stiu ce sa mai cred cu ea, nu prind niciun pediatru la telefon sa-i fac programare, l-am trimis pe sot cu tot cu soacra-mea si cu copil la pediatra la care am inscris-o, sa incerce sa intre fara programare. Daca nu reusesc, maine dimineata ne infiintam la spital. Simt ca o iau razna!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
lexi, sa stii ca pe cat e de gingas si mare zambetul, pe atat de tare si suparator ii e si planetul, de ne aude toata strada cand e de plans.
off, imi pare rau ca Maria inca e bolnaviaoara. Sper sa reusiti cat mai repede sa dati de un medic si sa lamuriti care e problema. Mie mi-a zis medicul ca atunci cand face peste 38,5 febra sa nu stau cu ea acasa ca asa mare febra nu face de la dintiosri. Si e nasol de tot cu programrile la voi. Eu la pediatra nu fac niciodata programare si intram cum ajungeam cu ea chiar daca erau multe persoane in sala de asteptare. Ea chiar are un afis pe usa cum ca, cu copii pana la un an nu se sta la rand si se intra imediat.
pupici si sa va faceti repede bine!
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
GETY spune:
Buna ziua, mamici!
AdinaF, tin'te bine, de acum trebuie sa stam cu ochii pe ei. De exemplu, daca nu era sotzul in bucatarie cu mine sa vada, Maria apuca ccc cutitul de pe masa. Acum ii las la marginea mesei numai obiecte nepericuloase, cat sta cu mine in bucatarie.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
Susa spune:
Buna ziua mamici de bucurii
ca sa nu ne uitati am mai pus si noi ceva www.dropshots.com/LucasDaniel#date/2007-10-27/09:51:38" target="_blank">pozici si filmulet.
Prostioare facem la greu avem deja canini si maselute si scotocim tot ce putem....cantam dansam vorbim mult pe limba bebelusilor...va pupacim ca avem treba multa...sanatate tuturor bucuriilor
GETY spune:
Lexi, asta voiam sa-ti scriu si eu, ce ti-a scris Ramomar, ca de la dintisori nu se face febra asa mare. Pana ajungi la un pediatru, incearca sa tii febra sub control (supozitoare, impachetari, ce stii tu mai bine). Multa sanatate Mariutei tale!
Maria mea nu zice multe: da-da, mai mult tipat cand se enerveaza, ta-ta, ca-ca (dar nu ca le intelege), mai nou gua, gu, guo, ceva de genul asta.
Adriana_mica, sa intelegem ca pana la urma a luat toate obiectele, daca a inhatat toata tava.
Eu o sa procedez ca MamiLili, o sa-i asez obiectele pe masuta de la scaunul de luat masa.
GETY spune:
Lexi, am pipait la maselutze, nu se simte nimic inca.
GETY spune:
Am venit si noi de afara, multe frunze galbene pe jos si Maria voia sa le culeaga pe toate...
tanima_i2002 spune:
La noi dintisorii de sus au venit cu febra 39.4 Cred ca suntem caz unic, dar in rest chiar nu a avut nimic. Acum avem pe langa 4 dinti si 2 maselute dupa o noua noapte aproape alba. ZDar macar au dat repede, in 2 saptamani, ca la dinti a durat 4-5 luni.
offf, revin ca am un calculatorist langa mine care tasteaza mai repede, asa ca mai bine il scot afara sa se oboseasca un pic.
pupici tuturor.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007
anangel_lexi spune:
Maria are rosu in gat si i s-a dat sa ia Augmentin.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
xandrutza_76 spune:
Buna ziua!
Lexi, imi pare tare rau de ce i se intampla Mariei! Sper sa rezolvati sa o vada un medic, sa nu fie nevoie de mers la spital. Spun si eu ca fetele, peste 39 nu e de la dinti febra, sa nu fie vreo infectie...
Va pup si va doresc multa sanatate!
Gety, si a mea se intinde sa traga de pe masa cutitul sau farfuria, tot ce i se pare ca e mai aproape de margine.
Eu am revenit de la dentist, intreaga, nu m-a durut deloc; multumesc Alexutza, Ramo, ca v-ati gandit la mine!
Elenia, tare simpatic e Darius, cand va sorteaza papucii
Susa, am vazut pozicile, e tare scump Lucas! Imi place mult fotografia cu el asezat pe iarba.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Maria are rosu in gat si i s-a dat sa ia Augmentin.
Acum am citit, imi pare rau, pupam sa se faca repede bine!
Cand am scris primul mesaj m-am lungit putin si nu vazusem ce ai scris tu...
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi