Gravidute si mamici de Constanta (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

MADALUTA,sorry dar la noi nu functioneaza calendarul chinezesc-cica ar fi tb. sa iasa fata dar e baiat!!!Ceea ce ne bucura!Si daca ar fi fost fetita cred ca la fel ne-am fi bucurat sau mai mult chiar pt. ca ne mai dorim una ...Poate ne ajuta Dumnezeu si pana in 38 mai facem!Am 23 de saptamani de la UM dar 24 de sarcina pt.ca am avut ovulatie spontana,am ramas in a 8-a zi de menstra...So, desi am ciclul regulat la mine nu functioneaza metoda calendarului...vezi am ceva cu calendarele
Merg la Chazly Fawaz care e pana in prezent cel ma bun dr. pt. mine de pe toata raza judetului...Dar daca socotim ca are paciente din Cluj si Timisoara...Nu stiu daca o sa nasc cu el pt. ca m-a apucat o panica teribila care nu ma prea caracterizeaza in legatura cu deplasarea pana la Cernavoda...La Isidora am avut alt curaj,dar tot era sa nasc inainte de a ajunge la MEDGIDIA...Si cum la al 2-lea cica nasti mai repede ...daca n-ajung?Daca ajung la urgenta si ma astepta Albota sau nevasta-sa???E de fapt cel mai des cosmar al meu in ultima vreme...Eu le iau ca semne de la Dumnezeu si ma reprofilez aici la Constanta...sa vedem daca imi iese...
Ma gandesc la Cristurean,alta feblete....

Oricum merg in continuare si cu Chazly pt. ca mi-e drag si nu ma pot lipsi de experienta lui...O sa -mi para rau de mor ca nu nasc cu el...dar cine stie...Toti prietenii fac basca ,cica pe al 3-lea il nasc la Mangaliaca sa fac un circuit complet!

GRAVIDUTE,MAMICI SI COPILASI!Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_figo spune:

Am si eu o intrebare si ma gandeam ca poate primesc raspuns aici. Aveti idee daca in constanta exista vreun bazin de inot special pentru bebelusi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

MAJORAREA SUMEI PRIMITE DE MAMELE AFLATE IN CONCEDIU PT INGRIJIREA COPILULUI...semnati, daca sunteti de acord petitia la link-ul acesta
http://www.petitieonline.ro/petitie/majorarea_sumei_primite_de_mamele_aflate_in_concediu_pt_ingrijirea_copilului-p40800039.html

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna seara, fetelor, nu am avut timp sa intru pe net azi.

Isi, felicitari pt baietzel!!! Ina, e bine ca sunt vesti bune de la eco!

Mada, incearca sa pui filmulete pe webshots.com, se descarca la fel ca pozele.

Va pup pe toate.

Dia, din cate stiu eu nu exista bazin pt bebelusi!

Pupici,
Angelique 32+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 8 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Florin_a, multumim, la fel!
Kriss, am semnat de mult petitia aia! sa dea DD sa aiba valoare semnaturile noastre!

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip(27 iunie 2007)
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Fetelor, eu n-am somn (e aproape 2 noaptea), asa ca profit de timpul asta liber si intru sa vad ce mai faceti si sa va mai scriu si eu cate ceva.
Azi imi schimb iarasi semnatura, uraaa, am 25 de saptamani de sarcina implinite, am intrat in saptamana 26. Ca de cand am aflat faza cu colul deschis la exterior, tot stau si numar zilele si saptamanile. Ma rog la DD sa pot duce sarcina la termen, ma gandesc mereu la bebele meu din burtica, e asa de activ, se misca atat de mult, si nu stiu ce as face daca ar pati ceva...
Mai am probleme si cu Andrei, care tocmai acum cand e in vacanta a facut o viroza urata, sper sa nu o iau si eu de la el, ca numai in nasucul lui am stat...
Sper sa il fac bine pana luni, sa nu lipseasca micutul de la scoala, e clasa I si cred ca saptamana viitoare incep sa scrie literele si nu as vrea sa piarda lectiile, dar, ma rog, sanatatea lui e pe primul plan.

Va pup si noapte buna,

Tina 25+ cu si mami de Andrei (6 ani si 10 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Buna ziua ,am pus si noi poze recente ,mai mult va scriem cand venim de afara, un vecin umbla cu o bormasina de o ora si tresare fata cand ii da drumul.
http://community.webshots.com/album/560608464rHUeBp

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Buna fetelor! Ce faceti?Eu stau si dau apa la soricei.Oare cand o sa vina si tati al nostru? Am niste nervi ...
Mihaela tu ai nascut cu domnul doctor Cristurean? Zi-mi cum a fost te rog.Stiu ca tu ai nascut prin cezariana,parca.Si eu sunt pacienta dansului.Eu i-am zis ca vreau cezariana pt. ca am probleme cu ochii iar dansul mi-a zis ca pot naste normal fara probleme.Tu i-ai cerut cezariana? Cum a fost la nastere? Ai o fetita superba,e o frumusete.
Mada 28+ Ianis Cristian

http://community.webshots.com/user/mady_apostol?vhost=community&vhost=community&vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Eris eu am nascut cu d-ul Cristurean anul trecut,datorita lui eu am un ingeras la ceruri,cand i-am zis ca nu-mimai misca copilul mi-a zis sa stau linistita desi aveam tensiune si peste doua zile cand m-am dus sa nasc mi-a zis ca-i pare rau ca murise copilul.El nu e adeptul cezarienei.Sunt convinsa ca la tine e totul ok,nu am avut nici o intentie sa te speri dar voi povesti tuturor ce am patit cu el.Iti doresc sarcina usoara in continuare.
Eu am nascut cu d-na doctor Daduianu,caruia ii multumesc,o femeie de milioane,m-a ajutat enorm,si ii mai multumesc unei fete de pe forum care nu a mai intrat Flisa.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna, Eris, imi pare tare rau ca tati nu vine odata acasa, prietena mea cea mai buna are logodnicul navigator si sufar alaturi de ea in momentele astea, de cate ori nu i s-a intamplat la fel, sa il astepte, sa dea telefoane la companie si sa nu-i spuna nimeni nimic concret!

Eu am fost azi in oras si prietena asta de care va spun mi-a facut cadou lenjeria pt patut de la Dodo Kids, sunt super incantata de ea, puteti sa o vedeti aici: http://good-times.webshots.com/photo/2921608900065968642pHrRjK

Patutul e inca fara saltea, abia saptamana viitoare vom lua, dar nu am rezistat si am pus putin lenjeria ca sa vad cum arata...

Pupici,
Angelique 32+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 8 saptamani!

Mergi la inceput