***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Eltekaaa ce ma bucur ca ai reaparut pe plantatie! Ce mai face Dolo-Elias? Ce fain ca esti aproape de Mos Craciun asa ca daca il vezi ne pui o vorba buna!Bine ai revenit!

Ma duc sa citesc din urma ca n-am apucat tot!
Pupici.

Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR!!!

Ralucami, mie mi-a venit ciclul luna trecuta, adica la 5 luni de la nastere, iar luna asta mi-a venit ceas din nou! Si eu inca alaptez, desi nu mai e sanul papa principala!

Gravidutza, cine e Gina Palicari?

Kay, succes la emisiune! Abia astept sa te urmaresc! Sunt sigura ca te vei descurca! Iti iei sacul ala cu optimism cu tine si vei avea o emisiune super! Pupici Sosonicii!

Roxicucu, multa sanatate!

Eltekaaaaaa, bine ai revenit!!!!! Ce face bebe Elias? Cum v-ati adaptat?

Ella, Mica, ce frumos rad capshuneii! De fapt toti copii sunt minunati cand rad! Va voi arata si cum rade Teodora! Insa parca nu-mi mai ajunge timpul si pentru postat foto si filmulete!

Va mai pun o data linkul din capitolul trecut, caci nu mi-ati zis daca l-ati vazut ... sunt niste bebeii care rad frumos! Sa scoateti voi spatiile din adresa: http:// video. alege. net/ filme-funny-ro-884-Ce-mai-rad-bebelusii-astia.html

O saptamana minunata tuturor!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Doxinu, si mie imi surade subiectul cu diversificarea, dar, daca nu ma insel, exista unul pe DC. Daca il gasesc din nou, pun link. Dar e posibil sa gresesc. Uite-l http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65268&SearchTerms=diversificare

Ali24, din cate stiu eu Corina Danila are emisiune pe Euforia TV. Eu nu prind, deci nu o sa o vad pe Oana.

Motannel, Gina Palicari este medic pediatru specializat in nutritie pt copii. Am inteles ca e foarte buna. Lucreaza la policlinica de pe Batistei.

Intrebare intrebatoare: ce tetine folositi pt cereale? Eu ii pun Marei doar o masura in biberonul dupa baita si inca nu am nimerit tetina corecta. I-am dat si cu una cu 3 orificii (foloseam de 2), si cu una cu debit variabil, si cu una modificata de mine (am crestat-o in cruce). Prin primele doua nu trage deloc, iar din ultima ii curge prea repede pt ca, fiind o singura masura de cereale, laptele nu a devenit foarte consistent. Ma intereseaza in special tetinele cu baza larga, pt ca cu alea e obisnuita. Cele de la Chicco wellbeing in cruce or fi bune?

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Intram si noi sa va spunem ca suntem bine si noi...Azi am facut 5 luni, a fost o ze relativ buna, am luat si eu o canita si i-am dat azi ceiut. Draguta de ea a lins-o intr-o veselie, i-am scos si supapa aceea dar venea prea repede, asa ca mami a pus-o l aloc si ne-am jucat cu canita, a tras un pic de ceiut dar nu mult, asa ca nu mai suntem "exclusivisti". In rest cu solidele mai astept , probabil pina la vaccinul de 6 luni, voi vorbi atunci cu pediatra sa vedem ce zice, asta in cazul in care Nicole v-a minca bine , daca da semne ca nu se satura sunam sa vedem ce facem !
Ancamari,LA MULTE LUNISOARE !!pentru Andrei-cristian noi am nascut in aceeasi zi... ce a trecut timpul, parca mai ieri ma duceam cu bocceluta la spital..
Elteka, bine ai revenit
Kay, bafta la show luni seara, nu cred ca te voi putea vedea, o sa incerc sa vad daca postul e pe internet...

Si eu as fi interesata de subiectul "diversificare" daca mamicile au timp...

Va pup pe toate, eu vad mai gfreu filmuletele, internetul meu nu e chiar din cel mai rapid, dar ma uit la poze si vad cum cresc copii vostri.
Numai bine si o saptamina buna

Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007 )
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Paflo, Mica, Mihamora, Angela - va pup si pe voi! Bine zice Miniuta, si mie mi-e foarte dor de voi, imi sunteti foarte dragi toate!

Am pus poze, tot ce am gasit pe laptopul de servici.

Acum sunt in aeroport. Scriu maine!

Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Elteka, am vazut pozele, ce a crescut Elias !! Si cum se joaca el acolo, e tare scump.BUne ideea cu cartulia desfacuta, avem si noi o jucarie cu oglinda pe o parte si fata de clown pe cealalta.

Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007 )
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

ralucami, da, sint sedinte despre diversificare dar nu la clinica de lapte, am fost si eu cind era dominic mic, in schimb la clinica de lapte se dau sfaturi ptr intarcare.aici depinde de wrap, am vazut ca este o marca gemana cu S....ceva care cica e cea mai buna in lume, ala este 120$ aici, probabil isi merita banii, eu, mi-am luat unul ieftin la 60$, avind in vedere ca 1m material e in jur de 10$ materialul meu are 5m, deci ma costa 50$numa materialul, si nu gaseam asa fain, + sa-l tai sa=l cos, am preferat sa=l cumpar.

mica, e tare scumpa maya cum ride, azi si david a ris asa fara sa-l ating in hohote, ma strimbam la el, pina sa vina sotul cu aparatul....nu mai ridea! dominic era mai mare cind ridea asa...

paflo, prefer sa-i dau cereale care nu au indulcitori adaugati de producator. sint convinsa ca efectele pozitive de care vorbesti tu se refera la indulcitorii(de tip oligofructoza) naturali si nicidecum la cei sintetici care sint bagati prin alimente nu?!stiu ca oligofructosa alaturi de inulina face parte din fibrele prebiotice.
uite ce mai scrie in linkul dat de mine citez "The Food Safety Authority today warned parents of babies that a major European infant formula brand made in New Zealand does not comply with local regulations, (because it contains fructo-oligosaccharides (FOS)) and urged them to stop using it.
It had been approved in the European Union for addition in restricted amounts to infant formula (for babies up to six months) and follow-on formula (for babies between six and 12 months). Infant and follow-on formula products containing FOS have been sold in the EU for seven years.
asa este cu lactaza, nu-mi mai aminteam in graba mare, si nu am mai cautat de aia am si zis ca nu eram sigura, dar stiam ca e o enzima.merci de complectari, tot ce stiu este ce am citit fiind direct interesata ptr ca nu sint medic.

an, cerealele erau simple? zi-mi ce fel de cereale exact ai introdus? eu, cind mi-am dat seama de alergia lui dominic tot de la cereale am patit-o , dar mai precis de la laptele din cereale! ca nu mai vroiam sa ma mulg si i-am dat cereale cu lapte in ele, si am ajuns la urgente dupa citeva lingurite! acesta este un caz "fericit" daca ii pot zice asa, dar am vazut la subiectul cu bebei cu alergii, mamici care abia dupa 1 an si-au dat seama ca puiul e alergic la lapte!si apoi l=au scos de tot. pe dominic il alaptam exclusiv, si din cauza ca eu beam lapte vaca el avea pe piele tot timpul dermatita atopica(urticarie, se scarpina ca era singe....) si cind nu am mai baut, copilului i-a trecut tot. daca ai vazut cind nu-i dai cereale ca e bine copilul, e clar legat de lapte vaca. stii laptele vaca este primul incriminat de alergii in primul an de viata, pe linga oua si arahide. alergia la lapte este singura care poate sa treaca, si cea la ou!cea la arahide ramine toata viata. se fac teste sa vezi daca e alergic la lapte, de la 6 luni in franta aici de la 9 luni, ca pina atunci pielea copilului nu e destul de matura ca sa permita testele! astept sa-mi zici exact ce i-ai dat!acuma am citit ce zica paflo, am trimis pe adresa comuna schema de diversificare ptr copii alergici sau cu potential alergici, este f important cum zicea si paflo, cum faci diversificarea, cind este un fond alergic(atopic) pot fi mai tirziu probleme de astm, sau alte belele!

elteka,ce dor mi-a fost de tine! ce ma bucur ca ai reaparut, puneam interpolul pe urmele tale daca mai taceai mult! oau, ce frumos suna unde esti! da nu e greu sa te acomodezi de la +30C la 0C? hai zi-mi ce face piticul!? cum s-a acomodat?te pup tare si ma bucur ca te-ai intors. ce frumos e micutul! am vazut pozele, sint poze noi! ca alea unde era pe blana de urs nu le-am vazut, si unde e asa infofolit!si pe sanie de lemn...

ella, tare dragut Bobi, mai sa stii ca seamana pe tine, ca era in direct acu si sotul, e alb ca tine, are ochii tai zimbetul..nasul! si al meu a ris asa azi, fara sa=l gidil, pina acuma ridea numa la gidilat...dar n-am apucat sa=l filmez....

de 1 saptamina NU se mai trezeste dominic noaptea! nu am vrut sa ma bucur prea repede....sper sa=l tina!

florentina, asa e si soacra mea, sa-i pun caciulita, etc, eu, nu l-am infofolit niciodata pe dominic!

carrie, eu, am pus intrebarea despre vaccinul rotateq(contra rotavirusurilor care dau enterocolitele, 5 ramuri daca tin bine minte), numai miniuta stia despre el. pina la urma eu nu l=am dat, ca sotul zicea ca e prea nou! se da la 2.4.6 luni! vad ca este si in romania

didi, io la botezul lui david am baut o gurita mica de martini si una de bere! se mira toata lumea ce doarme david

angela, la multe lunisoare

fetelor ce mai stiti de andrada? ca n-a mai scris de mult, prea de mult!

fug la somn, ca miine incep cursurile de aquafitnes si tre sa fiu in forma pe acolo!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Soniacamera lui dominic
camera lui david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Mamaici de capscunici unde o puem vedeam pe KAY?A zi ca luni la 6 dar nu am retinut si pe ce program sau poate nu a spus!A zis ca la C.Danila,insa cu STEFAN am ramas in urma si nu mai stiu la ce canal este DANILA.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger

minunea noastra Stefan 13.06.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Feteleor, am postat la subiectul" spitalul Elias" povestea nasterii lui Rares. O puteti citi si din semnatura.

POZE rares(7 mai 2007)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109960&whichpage=2

Am 4 luni /sunt barbat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Neata'

La multe lunisoare bebeilor!
Mica si Ella tare scumpi bebeii vostrii
Kay succes!!!!
Cred ca ma incumet sa ma duc azi la un client!Mai intai o duc pe Iris la o matusa,ar fi culmea sa ma duc cu amandoidesi am mai fost o data!
Va pupam

Mergi la inceput