***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (19)
Raspunsuri - Pagina 10
Alyna24 spune:
Buna, capsunici.
A trecut si wk asta.....
Kay, vroiam sa-ti spun bafta multa diseara la emisiune.
Va fi ok totul, ai sa vezi!
Elteka, bine ai revenit printre noi!Cred ca e super sa fii in tara lui Mos Craciun!Ce mare a crescut prichindelul!E un dulce!Vad ca in patut are lenjerie cu girafe!Si noi cam avem boala pe girafe....avem si noi lenjerie cu ele, jucariii.....nu stiu cum s-au nimerit multe asa!
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
Alyna24 spune:
Va rog, cine poate sa intre la mine in album la filmulete
sa-mi spuna si mie daca se aud filmuletele ca eu nu le aud si
as vrea sa stiu dc e de la calculatorul meu sau nu!
Multam!
piticasigogosica spune:
Hai ca nu mai plec azi!Ce liniste e pe aici?
Vroiam sa va spun apropos de diversificare,eu i-am dat supica pasata de a-2-a zi si chiar am pus si divlecel si putin ardei gras rosu...si vad ca a inceput sa pape si nu are nimic.
vas spune:
buna dimi! ca sa fiu in ton cu emisiunea de la tv.
Nu mai tin pasul cu voi nicicum .Nu reusesc si basta. Cand intru citesc intruna pana se trezeste printesa iar de postat nu mai poate fi vorba.
Doxinu, chiar ar fi bun un subiect despre diversificare. O sa intru si eu pe linkul dat, poate gasesc ceva util. Sincer sunt destul de zapacita in ce priveste mancarica pentru Eliza.
Chiar vreau sa va intreb fetelor, cu ce lapte sa-i fac cereale atunci cand ii voi da, daca eu ii dau lapte de la san????Sau atunci n-ar mai trebui sa-i dau cereale? Desi nu cred ca ar trebui privata de ele. Par cam tampita dar chiar nu stiu cum sa fac.
De la mar mi-a vomitat intr-o zi si pe nas. Mi-era atat de mila de ea.Nu ii place oricat de dulce ar fi. ne impacam bine cu banana(foarte coapta) caise, piersici, pere.
Ieri mi-a facut o boacana, a cazut din pat. Nu s-a lovit dar a sunat atat de tare pe parchet de mi-a sarit inima din piept. Nu stiam ca poate sa se rostogoleasca din prima de mai multe ori.Inainte se intorcea doar o data si asa ramanea. Eiiiii acuuummmm, gata cu relaxarea. Trebuie sa fiu cu ochii in patru zari. Dar nu mai sta nici in carucior. se foieste de aluneca mai sa cada afara. cel mai sigur loc a ramas patutul ei.
Kay, te urmaresc si eu la emisiune.
DECI AZI LA ORA 18.00 LA EUFORIA IN EMISIUNE CORINEI DANILA??????????? AM INTELES BINE???????
Ella ce scump e Boby cand se distreaza cu tati lui. Doamne ce a mai crescut de cand nu l-am mai vazut.
Si David al Alynei24 m-a uimit cat de marisor s-a facut.
Ali, parca vecinii si prietenii tai sunt identici cu ai mei.Da-i copilului mancare, pune-l in mergator, pune-i perina sub cap, dai lapte cu biberonul ca al tau de acum nu mai are cine stie ce, cam astea sunt discutiile atunci cand ma intalnesc cu ei. Tampesc de nervi, dar am invatat sa-i contrazic cu fermitate.
Gata ca nu mai vrea printesa sa stea cuminte.
Kay, imi poti da nr. de mobil al lui Chris????
Sunt mamica
poze
13.05.2007
Alyna24 spune:
Vas, pupicei si stai linistita ca si david mi-a cazut
cu mine in camera fiind chiar, doar o secund m-am intors si
deja facuse ceva rostogoliri din mijlocul patului pana pe parchet.Noroc ca patul e destul de jos.De atunci, nu-l mai las decat in patutul lui ca e cel mai sigur loc!
Referitor la cereale si la lapticul cu care se prepara....in cazul tau sincer nu stiu.Banuiesc totusi ca ar trebui cu lapticul tau, nu?Zic si eu.....
Noi deja folosim laptic praf de ceva timp asa ca......n-am idee!N-ai intrebat dr de familie, pediatrul?
ramona7 spune:
kay, multa bafta la emisiune. Iti tinem pumnii!!
elteka, bine ai revenit. Recunosc ca ma mai uitam la profilul tau la pozele lui Elias sa vad daca mai pui poze, chiar daca nu scriai pe forum. E un dragalas Elias.
O sa spuneti ca sunt nebuna, dar bebe al meu mananca foarte mult. La o saptamana si o zi de diversificare, mananca dimineata 150 ml suc de mar si morcov cu pulpa de mar si seara 200ml lapte cu cereale + 3 mese de lapte si e disperat. Plange de fiecare data cand isi termina cerealele si marul cu morcov si isi ridica singur bibe gol la gura, doar doar ii mai pica ceva. Parca nu i-as da mai mult ca e prea devreme si ma tem sa nu il doara burtica. Nu stiu ce sa zic.
doxinu, multumim pentru link. Ma apuc de citit si ce scrie pe forum despre diversificare si cantitati de mancare date la bebe.
Jurnalul lui Razvan
SALVATI O INIMIOARA
ELTEKA spune:
Gata, ne-am dat jos de pe cercul polar! A fost frumos dar prea comercial. Pana si frizeriile se cheama "Santa Claus Hair style"... In plus, americanii cred ca Mosul vine de la Polul Nord, si nu din Finlanda
Vazut poze de Pitica cea sexy si copii frumosi!
Vazut poze de Andreea/Vas si soferita dulcica de Eliza! Cum stati cu vaccinurile? Noi am resuit sa facem BCG, dupa testari si drumuri nesfarsite la spital, ca aici se face in maternitate, ori noi cand am aparut cu el la 4 luni total nevaccinat, s-au speriat doctorii. Saptamana aceasta facem prima serie, ceva penta sau hexavalent, habar n-am. Aici le face doctorul de familie si nu se poate sa vii cu vaccinul cumparat de acasa. M-am hotarat sa evit sa mai pun intrebari din astea ca vad ca le ies doctorii ochii ca la melc
Mica&Ella , am ras si eu cu hohote! Elias mai mult zambeste, doar eu il mai fac sa rada, insa nu apuc sa-l filmez
Carstea , prin ce ai trecut... Imi pare bine insa ca ati trecut peste tot, iar "Barbatelul" e un voinic frumos!
Angela , clovnul ala cu oglinda e printre cele mai proaste achizitii, si am mai dat si o gramada de bani pe el in Japonia. Elias a avut o perioada in care nu s-a jucat cu nimic, pur si simplu urla cu o jucarie in mana...cred ca voia sa faca ceea ce nu ii statea in putere...desi i-o dadeam in mana daca o scapa, i-o fluturam in fata ochilor daca n-o vedea, n-am reusit sa inteleg ce se intampla. Urla ingrozitor. Am zis ca nu-i mai dau jucarii niciodata, asa disperata eram. I-am luat un centru de activitate Chicco, la ala tot mestereste, zdranganelele nu prea au succes nici acum, desi se uita la ele, le invarte, insa le arunca imediat. Si mai are proiectie de filme, cu alea vorbeste mereu. Dar atat. Si inelul de rontait din Japonia. Ati aplicat din Baby whisperer? A mers?
Alyna , eu aud sonorul! David a crescut si el ! La noi e menajerie, fiindca imi place mie tema "Gradina zoologica", asa ca are numai girafe, maimute, crocodili. Il mai si duc la gradina zoologica de cate ori am ocazia (dei lui tot pisica vecinilor ii place )
Liviana , imi place extraordinar de mult poza cu baietii tai cand stati toti pe burta . Are Bogdanel niste ochi migdalati!!
Paflo ti-am admirat Sofioara ghidusa
Ma duc sa fac aprovizionarea, la noi bate vantul in frigider. Si afara. Crivat Cel mai rau ma enerveaza ca Elias nu suporta hainele groase, el a trait toata viata in maieu in Tokyo, si acum il apuca pandaliile cand ii pun geaca. In carucior nu vrea sa stea nici taiat, ca nu se poate misca din cauza combinezonului de fas. Asa ca il car in Baby Bjorn pana simt ca mi se frange spatele
Revin. O dimineata frumoasa!
Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel
vas spune:
Alyna, m-ai linistit. Ma gandeam ca sunt singura care nu am fost atenta cu puiul si a cazut. Ma criticam deja ca nu sunt in stare sa o ingrijesc asa cum trebuie, desi sunt tot timpul in preajma ei.
Cu lapticul sa stii ca bine zici tu, o sa-l intreb pe medic, poate ma lamureste.
Ramona7, se pare ca diversificarea asta ne da batai de cap.Mai si ce banala mi se parea la inceput[:D-as ajuta cu placere dar ai vazut in ce ceata sunt.
Emisiunea lui Kay e la ora 20.00 nu la 18.00
Sunt mamica
poze
13.05.2007
vas spune:
Elteka, multumim de vizionare.
Dolo ce mai face? ii place la mos craciun? O sa fie un copil invatat cu toate anotimpurile si toate temperaturile, mai ales cele extreme.
Te rugam sa nu mai pleci ca ai vazut ce strigate de disperare dupa tine erau pe aici. Incercau fetele sa iti fac traseul sa banuiasca pe unde esti.
Sunt mamica
poze
13.05.2007
chiquitita spune:
Salutare!
Elteka bine ai revenit, ti-am adimirat frumusetea de baiat!
Ella, e o dulceata Bobitza! As fi zis ca seanmna cu sotul tau inainte dar cand rade e leit tu!
Ramona7, poate asta e ritmul bebelusului. In nimic nu e o regula generala, fiecare are ritmul lui de papica. Si eu am o fomista asa ca te inteleg.
Mami de Livia (08.06.2007)