***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (19)
Raspunsuri - Pagina 11
Alyna24 spune:
eLTEKA, mersik de mesaj.Deci e de la mine!Pupicei pt
Dolo scumpicelul!
Ramona, mie nu mi se pare ca papa mult.Pai....uite ce papa david intr-o zi:
-noaptea papa de 2 ori cam 250-300 ml lapte+spe dimineata san;
-10: 100-130 mar+biscuite/cereale+branzica/cereale+mar, am nceput si cu cateva ling de suc mandarine;
-13-13.30:160 gr pireu legume+carnita;
-15.30-16:150ml lapte;
-18.30:120 gr cereale
-20.30-21:150 ml lapte
Deci...numai lapte cam 600 ml in 24 ore.Uneori depasim cantit asta sau papa sub 600ml dar nu mai putin de 450 ml pe zi.
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
Madi spune:
Buna dimineata!
Elteka ma bucur tare mult ca te-ai intors. Am vazut poze noi cu Dolo (de-abia asteptam!) si s-a facut tot mai frumos si dulce. Si el suge degetul in continuare? Ca Ana e innebunita dupa degetel Cat despre haine groase, cred ca nici un bebelus nu e incantat sa fie infofolit. Ana incepe sa maraie deja cand vede ca aduc haine si tot aduc iar la caciulita deja e suparata pe mine. Mai rau e ca imbracata mai gros nu mai poate sa isi duca degetul in gura si nu prea adoarme in carut asa repede (pentru ca suzeta nici nu mai vrea sa o vada - poate doar sa o roada pe partea cealalta).
Ella si Mica vazut puiuti scumpi razand!
Eu am fost azi cu Ana la vaccin si controlul de 6 luni. Are 7550g si 67 cm. Si a plansss.. Mai nou plange la persoane straine. Adica ii plac, dar de la distanta Acum sper sa nu mai faca febra, desi la 4 luni a facut noaptea febra, cu tot paracetamolul pus preventiv. Am zis ca acum ii pun supozitor doar daca face febra.
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
POZE
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Alyna24 spune:
Madi, nu vreau SA TE SPERII insa dr mi-a zis ca dc a facut
febra la cel de 4 luni, face si la cel de 6.Asa ca....a facut febra cel mai mult 38.6.Dar i-a trecut repede cu panadol si paracetamol in popou.
carrie spune:
Fetelor help!!!mamarutza de doua nopti e ff agitate si plange, iar azi noapte mi-a facut 38,5 fara alte simptome…e mai maraita si mananca mai rau , ce poate fi???iar eu sunt complet rupta de oboseala
Paflo asa-s si eu chiauna de cap astept sa incep sa ma simt mai bine…deci tu iei o tabletzica?
Mihamora iti trimit acusi PM dar vreau sa platesc eu taxele postale.multumesc frumos!
Jobul e de HR Consultant la Nokia pt fabric ace se va construe langa Cluj.
Elteka deci in Finlanda ai fost?waw!si eu merg la angajatorii mei in ianuarie...pot sa intreb cu ce te ocupi Dolo e un super dragutz!
Pepsi deci acest vaccin daca nu l-ai facut la 2 luni nu-l mai poti face?
va pup ca nici nu vad bine tastatura
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
vas spune:
Elteka, noi am facut vaccin la 4 luni, dar cel care trebuia facut la 2 luni. Suntem in urma cu 2 luni dar cand ma duc intreb tot timpul care vaccin trebuie facut sa ma asigur ca nu uita si il face pe cel care trebuie.
Carrie, s-ar putea sa fie de la dintisori . Sunt cam aceleasi simptome.
Sunt mamica
poze
13.05.2007
Alyna24 spune:
Nu stiu ce are David al meu dar refuza laptele de la 5 dimin.
A papat la ora 1 azi-noapte 170 ml si apoi i-am dat san spre dimin caci laptele l-a refuzat.La 8.45 i-am dat 70 ml lapte cu 2 mas cereale(aprox 130 gr cereale) si acum la 12.45 urla rau de tot.I-am facut lapte si urla mai rau.Ziceai ca-l tai cu cutitul.Era clar ca-i e foame de la 8.45 cand mancase ultima oara!Asa ca....m-am gandit sa-i dau lapte cu biscuiti inmuiati si asa l-am facut sa manance!A papat cam 180 ml(cu 4 biscuiti).Este a treia oara cand refuza sa bea lapte si totusi sa-i fie foame!Acum ceva timp am pus pe seama gingiilor crezand ca-i dau totusi dintii insa....tot nimic nu se simte!Oare ce sa fie?Aveti vreo idee?
Oricum ma bucur tare mult cu diversificarea asta ca macar reusesc sa-i combin cate ceva si tot nu-l las nemancat!
Dimineata am auzit-o pe Mihaela Radulescu la tv ca deja Teodora se pregatea sa mearga la clinica de oncologie de la Viena, sunt deja acolo si s-au strans deja 135 000 Euro!Sa te faci bine, Teo!
ella_74 spune:
Elteka,
dragutza, am vazut pozele cu Dolo, ce mare a crescut, e un baietel in toata regula; il mai alaptezi? pilotica cu girafe e de la mothercare, nu? Intr-una din poze il tine o domnitza in brate, tu esti? hai ca ne tii in suspans , nu putem spune si noi cu cine seamana Dolo, cu mami sau cu tati
In Ro cand veniti? cum te-ai acomodat cu frigul? ai inceput serviciul?
Dupa cum vezi, numai intrebari; daca ai lipsit atat de mult acuma trebuie sa recuperam, un brief scurt, please
Florentina R, si eu am operatie de apendicita facuta acum vreo 9 ani, tot cand terminam facultatea, numai ca a mea arata super, taietura a fost de 1.5cm , cu 2 copci si acum e invizibila; ca sa nu mai zic ca m-am operat in provincie, intr-un spital vai mama lui.
Din pacate operatia de cezariana s-a sudat foarte prost si sub taietura simt niste denivelari; acum stau in cumpana cand sa ma operez fiindca vreau sa reincep orele de tenis si daca ma tai, inseamna sa aman tenisul si nu-mi surade ideea.
carrie, eu de la eutirox nu am efecte secundare; sunt mai activa de felul meu si nici nu-mi dau seama daca ma enervez repede din cauza eutiroxului sau pentru ca asa e firea mea ; am noroc de un sot calm care ma accepta asa
E important sa repeti tsh-ul macar la 6 luni ca sa vezi daca iei doza potrivita.
Poate pitica are febra fiindca ii dau dintii? alte simptome? doctorul ce zice?
Fetelor, eu am visat in weekend ca i-am facut un fratior lui Boby si l-am numit Dinu; eram tare fericita ca am 2 baieti; oare visele astea devin si realitate? ca io cand sunt treaza imi spun ca alti copii n-o sa mai fac de traumatizata ce-am fost cu nasterea lui Boby.
Noi mergem maine la vaccinul de 6 luni; l-am amanat ca sa se faca bine Boby.
, mamica de David (24.04.2007)
poze David
www.youtube.com/profile?user=bobysiella" target="_blank">FILMULET - Boby citeste
lbelciug spune:
Ella, multumesc frumos. Mi-am notat tratamentul si il voi cauta sa-i cumpar sotului. La el nu sunt f vizibile petele pt ca mai are ceva par...
Florentina, cum arata cheagul de sange de la cusatura ta? Si eu sunt putin ingrijorta caci 2 cm din operatie ma doare la apasare. 1 cm e rosie si 1 cm e mov la culoare dar nu supureaza... Ma batea gandul s aconsult un doctor, dar nu stiu ce specializare trebuie sa aiba.
Andrada, pe ude esti?
Miniuta, ma bucur mult sa citesc mesajele incarcate de fericire asa cum e al tau. Bravo! Tine-o tot asa!
Mica, unde la munte vreti sa mergeti? SI noi am vrea, dar numai 2-3 zile, poate tot la Busteni.
Elteka, multumim!Am vazut si noi pozele recente cu Dolo! Ce mare a crescut! Si ce haios sta in saniuta si pe blana! Tu esti persoana imbracata in rosu care il tine pe baiat in brate? Unde esti localizata acum? Hai ca te-am coplesit cu intrebarile...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by vas
Chiar vreau sa va intreb fetelor, cu ce lapte sa-i fac cereale atunci cand ii voi da, daca eu ii dau lapte de la san????
Ieri mi-a facut o boacana, a cazut din pat.
Vas, eu cred ca ar trebui sa-i dai cu laptele tau, daca ai suficient. Te mulgi si ii pui in biberon sau in ce ii dai cerealele.
Vezi ca exista o protectie care se pune la patul de adult pentru a impiedica eventuale accidente. Uite una aici http://www. bebelusul tau. ro/detalii.php?cod=IN13. Sa stergi tu spatiile.
Alina si Mara (27 iunie 2007)
ramona7 spune:
ciquitita, da, mare dreptate ai! Regulile sunt generale. Dupa ce am citit si pe forum, am realizat inca o data ca fiecare copil are meniul lui de diversificare. Razvan e un fomist si foarte lacom.
alyna24, multumim de incurajari. Piticul tau e mai mare su aproape 2 luni. Am vazut eu pozele.
Jurnalul lui Razvan
SALVATI O INIMIOARA