***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (19)
Raspunsuri - Pagina 13
Alyna24 spune:
Paflo, si la noi e circ mareeee cand ne imbracam sa
iesim afara....si nu numai....in general cand il schimb!\Asa ca...
nu esti singura!Eu ma imbrac inainte si ma iau toate transpiratiile cand il imbrac!
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by Paflo
Graviduta, daca te iei dupa tabele o iei razna! Incearca sa-i dai cerealele cu lingurita!
Pai nu m-am mai luat dupa tabele, ca, la un moment dat, dadusem in disperare cand vedeam cat mananca (sau, mai bine spus, cat nu mananca) comparativ cu ele. Am zis ca, atat timp cat e vioaie, ia in greutate, nu ma mai stresez. Acum a descoperit ca poate sa tipe si face vocalize toate ziua. Sotul meu zice sa se pregateste pt Megastar . M-am gandit si eu sa-i dau cerealele cu lingurita, dar nu sunt suficient de consistente, pt ca ii pun doar o masura (cea de la laptele praf) in 180 de ml de lapte. E lichid-lichid. I-am luat acum o tetina cu flux variabil de la Avent, poate merge cu ea. O probez diseara.
Alina si Mara (27 iunie 2007)
lavini spune:
Elteka, bine ai revenit!Te asteptam mai des sa ne povestesti cum e in Finlanda.Am vazut pozele cu Dolo, un scump, sigur se va acomoda si cu traiul de acolo!
Didi, multumesc pt urari, da' io am facut 2 ani de casnicie prin iunie, deci cred ca ai confundat putin numele.Nu-i nimic, bune urarile si acum :)
Alyna24, am si eu o rugaminte, cum a reusit mama ta sa-l dezvete pe David de suzeta?Vreau sa trec si eu la actiune, am incercat vineri dar s-a lasat cu racnete si am nevoie de un sfat "verificat".Nu o foloseste decat cand trebuie sa adoarma, dar vreau sa-l dezvat de obiceiul asta, nu prea imi place.
Graviduta, asa cum zicea cineva mai sus, da-i cerealele cu lingurita.Eu ii dau cate 2 masuri de creale pe care le prepar cu vreo 40 ml lapte, sa iasa ca un piure, ii plac tare mult si nu ma mai chinui cu tetine sau biberoane.In cateva minute a ras tot.Si nu ii dau mai mult ca nu vreau sa ajunga pufosel, il prefer asa, stilul "manechin".
Si eu sunt de acord cu deschiderea acelui capitol cu diversificarea, io inca notez de pe la fiecare, dar ceva concentrat ar fi mult mai util.
O zi buna!
Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin
ramona7 spune:
Alyna24, multumim de aprecieri.
Graviduta, Paflo, a fost o perioada cand manca putin si apoi a trecut la perioada "lacomie". Sunt bucuroasa ca mananca tot, dar uneori papa prea repede si regurgiteaza.
Ne inscriem si noi in galeria copiilor urlaciosi cand sunt imbracati.
Jurnalul lui Razvan
SALVATI O INIMIOARA
petit_ange spune:
Elteka e un scump Elias, imi place poza cand e in costumul portocaliu pe burtica si se uita la carticica!
Uauu fetelor cand citesc cat mananca bebelusii vostri, Isa nu mananca nici jumate din cat zicea Ramona si Alyna! Deci fiecare bebelus e diferit si au ritmul lor de crestere! dar tot nu pot sa nu-mi fac griji cand de fiecare data (la cele 5 mese) trebuie sa ma rog de Isa sa manance macar 120ml...si daca depaseste 120ml e de-a dreptul sarbatoare! De saptamana asta vreau sa-i dau si cereale, poate isi mai revine si ea un pic cu greutatea.
Mica, Ella is tare dragalasi Maya si Boby cum rad!
Am mai pus si eu cateva poze noi cu Isa.
Pupici.
Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by lavini
Graviduta, asa cum zicea cineva mai sus, da-i cerealele cu lingurita.Eu ii dau cate 2 masuri de creale pe care le prepar cu vreo 40 ml lapte, sa iasa ca un piure, ii plac tare mult si nu ma mai chinui cu tetine sau biberoane.In cateva minute a ras tot.Si nu ii dau mai mult ca nu vreau sa ajunga pufosel, il prefer asa, stilul "manechin".
Daca nu merge cu tetina despre care vorbeam mai sus, o sa i le prepar cu putin lapte si i le dau asa cu lingurita, iar restul de lapte i-l dau simplu, in biberon. Dar nu stiu daca o sa mai bea. Vom vedea. Ii faci cerealele intr-o farfurioara, nu?
Ce fel de lingurite folositi pt bebei? Stiu ca sunt unele de silicon, mai bune. Folositi asa ceva? Ati folosit, cumva, biberonul cu lingurita?
Alina si Mara (27 iunie 2007)
lavini spune:
Da, Graviduta, i le fac intr-un castronel micut.Nu-l fascineaza castronelul, dar lingurita da.La inceput i-am dat cu o lingurita din plastic de la Happy, da era cam mare.Asa ca i-am luat una din silicon sau ce o fi chestia aia moale, de la Primii Pasi, e mai micuta si mai delicata.Iar cand mai face nazuri la fructe, pun si mainile lui pe lingurita, instinctiv deschide gurita ca isi inchipuie ca e de lins daca e la el in mana si asa mananca foarte bine.Cu tipul ala de canita nu am incercat, n-a fost nevoie.
lbelciug spune:
Lavini, n-ai mai pus pozele cu mesajul Ceraselei?
Graviduta, ma batea gandul sa cer info pt cosmetizarea unei operatii mai vechi, de pe abdomen, nu a cezarianei. Merci mult de info.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie
ancamari spune:
Graviduta - Si eu tot cu lingurita Primii Pasi de care zicea Lavini ii dau supica pasata, azi e a 4-a zi si vad ca papa cam 20-30 ml si apoi se opreste. Dar lingurita e f. buna, costa 4 ron, eu am luat din Cora.
Elteka - bine ai revenit! Banuiam eu ca ne citesti! Ai fost in vacanta la bunicii lui Elias? Ne-ai facut curioase! Incerc sa vad si pozele, vad ca fetele le fac reclama!
Petitul meu a racit. Ieri dimineata a inceput sa tuseasca din ce in ce mai tare, ii curge si nasul... Nu a factut febra, are 37 grade constant. Ii dau Ambroxol, Ospamox si Pivalone. Vi se pare ceva ciudat la tratamentul dt de pediatra prin tlefon? Ca de vazut abia dupa 3 zile daca nu ii trece...Ii dau si Panadol/Nurofen pt dureri de dinti, Watergripe pt burtica pt ca s-a constipat un pic de la supica cu morcovii pasati. A urlat toata seara. azi noapte pe la 3.30 a mai tras o repriza de jumatate de ora, si azi tot plange. Toate il dor: gingiile, burta, gatul, nu poate sa respire bine si implicit refuza sanul... Asa ca eu sunt la pamant, nedormita, ingrijorta ca unde o fi racit. Ziceti voi sa nu-i cocolosim, dar uite eu ce-am facut. Ca sambata nu l-am dus decat pana la bunici si inapoi si la ei in casa parea destul de cald. Asa ca numai de la diferenta de temperatura casa/afara putea sa raceasca asa de rau la cap.
Fug ca s-a trezit tusind...
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
ella_74 spune:
ancamari,
ospamox nu e antibiotic? sigur tre sa-i dai asa ceva?
noi i-am dat la raceala Oscilococcinum (3/zi) si Sinupred care e din plante ; ambroxol a fost cam frectie.
Pune-i Mar in nasuc ca sa fluidizeze secretiile si trage , dar nu prea des, cu pompita sau ce folosesti pentru tras mucisorii.
Multa sanatate la Petit.
, mamica de David (24.04.2007)
poze David
www.youtube.com/profile?user=bobysiella" target="_blank">FILMULET - Boby citeste