***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

liviana nu am stabilit inca unde vom merge. Cel mai probabil Predeal sau Poiana ca au partia de sky aproape ca tati vrea sa si schieze. Din pacate eu am cam terminat-o cu sportul asta acum 2 ani cand am avut probleme cu ligamentele de la un picior in urma unei cazaturi la sky. Si a trebui sa port vreo 2 luni o orteza la picior.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Elteka, ti-am admirat flacaul! Ce mare a crescut!!! Si ce frumos pozeza! Mor dupa lenjeria cu pisica Marie din The AristoCats! Dolo e criminal in bleu, dar imi place si cu rosu (are un costum de arlechin?). Imi plac mult si comentariile de sub fotografii ... sub ultimele nu ai avut timp sa scrii! Dar recuperezi tu ... Astept "nuvela" mutarii ... chiar ma gandeam ... cate bagaje ati avut! Mai ales la cate jucarii are Elias in fiecare fotografie .... cred ca multe bagaje a avut si el!

Angelabv, am admirat-o si pe Nicole! Ce fotografii interesante ... ati fost la un atelier foto? E grasunica!! Are chiscute ... Teodora mea e din categoria slabutelor!

Ella, am uitat sa-ti zic... dar si eu cred ca David seamana cu tine!

Madi, si Teodora isi suge degetele ... pe toate pe rand ... insa nu cred ca e un obicei ... e doar lipsa de activitate ... de adormit adoarme leganata sau cu sticluta! Sper sa nu ramana cu obiceiul degetelului. Ce grasuta e Ana ... noi mai avem o saptamana pana la 6 luni si Teodora abia are 6,7 kg. Si ea sta serioasa la persoanele straine ... si plange la unele care insista sa o ia in brate! Cel mai tare e streasata de d-na doctor ... ea vine destul de rar (o data pe luna ... as crede ca o uita), dar cand o controleaza e cu urlete!

O saptamana frumoasa tuturor! (eu sunt in vacanta)

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Ramona, super tare Jurnalul lui Razvanica!
Scuze ca nu mi-am dat seama ca e difer de 2 luni intre piticii nostri.!

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by ramona7
O sa spuneti ca sunt nebuna, dar bebe al meu mananca foarte mult. La o saptamana si o zi de diversificare, mananca dimineata 150 ml suc de mar si morcov cu pulpa de mar si seara 200ml lapte cu cereale + 3 mese de lapte si e disperat. Plange de fiecare data cand isi termina cerealele si marul cu morcov si isi ridica singur bibe gol la gura, doar doar ii mai pica ceva. Parca nu i-as da mai mult ca e prea devreme si ma tem sa nu il doara burtica. Nu stiu ce sa zic.

Poate are un puseu de crestere. Mai bine sa manance decat sa te rogi de el cum fac eu cu Mara. Mai ales ca, de cand i-am introdus cerealele si am probleme ca nu reusesc sa-i gasesc o tetina potrivita, nu mai mananca asa bine (maxim 140-160 ml, in conditiile in care, cf tabelului de pe cutia de lapte, ar trebui sa pape 210 ml).

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Am uitat sa ma laud :Cosmin are 2 dinti!!!I-a iesit si fratirul de jos duminica!In curand vom fii epurasi!
Azi i-am dat si putin suculet de mar,era inebunit dupa el,plangea dupa lingurita
Elteka ma faci sa rosesc ,merci.Si tu ai un piticut tareeeee dulceee cu ochii mari,albastri si migdalati
Carrie poate ai ies dintisori.
Liviana si Mica vreau si eu la munte!!!De fapt eu vreau undeva,oriunde,nu mai vreau in casa.Sper sa ninga maimult si sa ne ducem cu astia mici.Iris mititica asteapta zapada inca din iarne trecuta,fiindca nu a vazut-o nici atunci

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carrie

Fetelor help!!!mamarutza de doua nopti e ff agitate si plange, iar azi noapte mi-a facut 38,5 fara alte simptome…e mai maraita si mananca mai rau , ce poate fi???iar eu sunt complet rupta de oboseala

Carrie, nu ar putea fi de la dintisori? I-au iesit deja?

Fetelor, ia uitati http://home.versateladsl.be/bavertel/fun/swf_ani/monitor_cleaner.swf.Asta daca vi se pare ca aveti ecranul la monitor murdar si aveti nevoie de ajutor pt curatare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

chris Bine ai revenit! Imi pare rau de Daphne, multa sanatate va doresc! Cum merg lucrarile la casuta?

elteka Bine ai revenit! Ti s-a simtit lipsa pe plantatie! Am vazut si eu pozele cu Dolo, ce mare s-a facut!
Abia stept sa citesc si eu cum e la Mos Craciun!

Ce frumosi sunt capsuneii cand rad! Sunt atat de dulci, ca-i vine sa-i mananci, nu alta!!!

doxinu Stiu ca mai este un subiect cu diversificarea pe forum, poate am putea sa facem noi unul special pentru capsunei, aici, la scutece. Mie mi-ar fi de mare ajutor.

Iri Felicitari pentru dintisori!

La noi inca nu se vede nimic.Asteptam...

Andrada Ce faceti?

Eu i-am dat ieri juniorului banana si l-a durut burtica, nici n-a prea dormit azi noapte, a fost mai agitat, azi nu cred ca o sa ii mai dau.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze cu juniorul meu

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Pitica, felicitari pt cei 2 dintisori! Abia astept sa ii iasa si lui B caci m-a zapacit cu foielile noaptea!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Salutare!
Intru sa va scriu ultrarapid cateva randulete.
Iar am fost Hopa-Mitica asta-noapte, in concluzie abia imi tin ochii deschisi. Sosolina a fost maraita, s-a trezit de enspe ori, asa ca pana la urma tot in patul mare a ajuns, desi nici acolo nu a fost mai linistita, dar macar nu a trebuit sa ma ridic de fiecare data sa o linistesc.Banuiesc ca dintii sunt de vina, desi nu se vede inca nimic pe gingii.
Noi mai avem o problema!De fiecare data cand trebuie sa ne imbracam e circ! Maaare!Nu mai stiu ce sa-i fac.
Etelka, v-am vazut pozele! Frumos a mai crescut Elias!Pe cand o poza si cu mami, sa te vedem si noi la fata?
Vas, cel mai bine ar fi sa-i dai cerealel amestecate cu lapte muls dela tine. De ce nu o legi cu hamul in carucior?
Ramona7, tu te plangi ca bebele tau mananca prea mult, eu ma tot uit la sticlute si tot calculez si parca nu-mi place cat de putin lapte papa...trebuie sa acceptam ca fiecare eunic si ca au perioade si perioade...
Carrie, daca nu e racita sau nu are otita (apas-o usurel inaintea urechiuselor si vezi daca o doare), e posibil sa fie dintisorii...Si da! Iau o tabletica de 25.
Graviduta, daca te iei dupa tabele o iei razna! Incearca sa-i dai cerealele cu lingurita!
Pepsica, in principiu, o substanta are aceleasi proprietati indiferent de sursa ei, asa ca efectele de care spuneam se refera la oligofructoza in general. din ce am citit, oligofructoza se extrage din plante, deci nu e un produs de sinteza. Am citit si eu paragraful de are spuneai - in fond e normal sa nu fie de acord cu astfel de adaosuri in laptele praf - cand el este aliment exclusiv la unii copii in primele luni. Sa-ti spun si de ce ma preocupa subiectul asa mult: la noi, din pacate,oferta de cereale e destul de limitata (si cam toate au diferite adaosuri) si as vrea sa aleg 'raul mai putin rau' . in fine, mai studiez problema.oricum,please, daca afli ceva legat de efecte adverse ale oligofructozei da-mi si mie un link.
fug ca maraie gazu-bazu!

Florina si Sofia (09.05.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lbelciug
Florentina, cum arata cheagul de sange de la cusatura ta? Si eu sunt putin ingrijorta caci 2 cm din operatie ma doare la apasare. 1 cm e rosie si 1 cm e mov la culoare dar nu supureaza... Ma batea gandul s aconsult un doctor, dar nu stiu ce specializare trebuie sa aiba.

Liviana, cred ca ar trebui sa fie un chirurg sau chiar ginecologul care te-a operat. Nici operatia mea nu arata extraordinar, este la capete un fel de mov, la mijloc e mai ok, incepe sa se decoloreze si e tare. Poate ar trebui sa mai asteptati un pic cu estetizarea operatiilor.

Mergi la inceput