Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (191)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Am si eu acum o mare problema.V-am zis ca nu stiu franceza asa ca am rugat educatoarea sa-mi scrie ce cantecele invata alexia la gradi in franceza.Primul a fost Frere Jaques.L:-am gasit pe net si i l-am pus Alexiei.Can a sesizat ea ca noi am inteles ce canta ea afost asa incantata si de atunci il repeta mereu.
Acum au un alt cantecel:Tombe la neige.Pe asta nu il gasesc, Alexia nu vrea sa-l repete ca o poezie si nu il canta deloc iar noi nu-i stim melodia.
Ma poate ajuta cineva cu cantecelul asta?
Ii pun aici versurile, poate il aveti:
Tombe le neige
Sur les gens et les maisons
Tombe la neige
A gros fllocons
La neige danse
Elle entre dans les yeux,
Danse neige
Tout nous rend jojeux

Mergi la inceput

Cuscra, eu am numai un job amarat si un master plus copilul, trebuie sa ma descurc.Ce spui tu acolo pe mine ma sperie.Nu stiu cum reusesti tu sa te strecori.

Editez ca am uitat sa te felicit pt proiectul tau.Sper sa iti aduca multe impliniri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata si la multi ani sarbatoritului de azi, Lucas!

Irina Noeliei, eu ii dau aproape zilnic cereale Cini Minis cu scortisoara (pentru ca cere, ii plac ff mult). Ii mai scap si cite o bucata de cioco daca ne vede ca mincam si nu pot sa o fraieresc, dar asta accidental; si cite un biscuit din cind in cind.
Casiana, cum sa te uitam? Am vazut laptop-uri in romaneste pentru 2-3 ani in Auchan, cam la 1 milion, dar display-ul e super nashpa (ca pe HC95 daca iti amintesti), asa ca nu am cumparat. Mult succes cu masterul. Ce poezii frumoase stie Alexia.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

postez sa-mi vad semnatura. ar trebui sa fie acolo site-ul cu cercul de activitati recreative.

o duminica placuta va doresc!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
www.cercrecreativ.go.ro

Mergi la inceput

Ioana, Alexia nu stie toate poeziile, repeta dupa mine vreo doua, care ii plac ei.La gradinita in ziua in care fac o poezie educatoarea ii pune in rucsacel o hartiuta pe care e scrisa poezia.Vineri i-a scris si 2 cantecele: Cantecul gamei si Cantecul vocalelor.
Mercic de pontul cu laptopul.Pe 30 se deschide Aushan si la Pitesti.Sigur ma duc sa vad ce oferte au pe acolo.Poate gasesc unul mai frumos dar o sa fie cadou de de la Mosu'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Neata, fetelor!

Aveti vreo idee, ar putea sa manance Dinu limba cu hrean? A iesit o minune dar nu stiu nimic nici despre limba (e de vaca) nici despre hrean.

Kid, hai ca de 2 zile tot vreau sa-ti spun, cand mai treci pe aproape suna-ma! Poate ai timp sa urci un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna, mamici.
Ioana, Doamne ce copii frumosi ai! Miruna este atat de frumoasa si de bine conturata , va fi o domnisoara SUPERBA. Este pt. prima data cand vad poze cu bebelusele tale si, sincer, n+am stiut ca a mai venit barza cu inca o bebelusa dragalasa si dulce. Sa fiti sanatoase toate 3!

Tonnia, ma bucur sa te citesc. Sper ca sunteti bine.

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

neatza,

La multi ani Matei-Alexandru

Tonnia habar nu am. Vladut a mancat sfecla rosie cu hrean si n-a avut nimic.

Casiana pentru poezii.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Astery, ce mare si frumos baiat ai! n-am mai vazut de mult timp poze cu el! Imi place un joc, ala din lemn, cu pise care se incastreaza, de unde l-ai luat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Tonnia, l-am cumparat de aici din Buzau, sunt mai multe feluri. Spune daca vrei, cumpar si trimit prin posta. Stabilim pe PM.
Si multumesc frumos pt. complimente, da, e mare, a crescut...

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput