Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (247)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Lucrurile de la promotie nu sunt bune ca se labartzeaza...le speli o data si se intind, iasa culoare...sunt naspha rau .
Dani ne tampeste de cateva zile cu "Au" orice ii dai caldutz in mana spune "au" ca il arde.. In seara asta i-am pus laptele in sticla era caldutz si el "au". binenteles ca nu l-a baut.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BOMBO SUPER
IRINA lasa ca si la Diana pute de-ti muta nasul si nu-i dau mancaruri dubioase Ca tot vorbeam de kk,Dia a tras acum seara in pampers nu mai putin de 7-8 kk-tzei de oitza si asta in timp ce sarea in pat.Ce sa mearga ea la olitza,cand e vorba de sarit in pat? Sa nu se lase la iubitzelu Vai ca inca ma umfla rasul - Mario ai fost beton!!!

Ce sa va spun,ca Diana nici vorba sa adoarma,iar am lasat-o singura,dar inca mai striga MAMA! Am stat intai eu cu ea,apoi Ghitza.
Bineinteles ca povestea. M-a mirat o faza,la un momente dat i-a aranjat pe partenerii de somn in pat - am luat-o in patul mare si zicea DINO CUCA OLA ATA ... BAU CUCA OLA ATA etc. si eu in seara asta,chiar n-am folosit in nici un caz expresia "CULCA LA ORA ASTA" ,a retinut-o de mai demult! Pur si simplu,vad ca mai nou invatza nu doar cuvinte ci si expresii!
Si deja nu mai zice doar NOATE BUNA CI NOABDE BUNA.
Daca n-ar fi asa de capoasa ar fi perfect

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Tocmai am aflat de o cunostiintza ca pe forumul rival e doliu mare. O fetitza de 2 ani a murit . A avut laringita. Nu stiu mai multe amanunte ca inca nu am citit.
D-ne fereste...
deci bine mi-a spus doctoritza cand ne-am dus la cabinet...ca laringita e o urgentza de fapt

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

IRINA de baieti sau si de fetite? La noi Real acum se construieste abia.
Dar de fapt, daca au inca pampersi voi le mai dati si chiloti??? Ca eu una nu ....
MAARKI faina faza cu microfonul ,dar e ceva ce nu pricep .. cum nu vorbeste Angelo,ca parca ai zis mai demult ca zice mama,tata,caca etc. sau n-am retinut eu bine? Si la "ishi" ai zis ca e primul cuvant,cum primul daca le zice p-alea? Lamureste-ma ca-s in ceatza ...
Aaa ... si eu am facut franceza la gradinita si apoi incepand din clasa a doua. Si acum o inteleg binisor,doar ca de vorbit imi cam vine pe italiana in ultimii ani ,dar cred ca m-as reobisnui rapid daca ar fi cazul.O stiam mai bine decat engleza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

BEE...sa va traiasca feciorul!

Moni eu m-am scos ii dau pampers chilot si nu mai are nevoie de chilotei inca o pereche.
Irinoo, imi par rau ca domicilul vostru s-a transformat in buda dar ma pun in situatia voastra si imi trece risul!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Deci numai io-s luda ca tin chilotzeii de pomana in sertar??? Eu ii trag pantalonii sau ciorapii cu chilot direct peste pampers ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Va rog eu sa nu cititi pe celalalt forum....e infiorator de trist...va rog sa nu citti...e prea multa durere.

Mergi la inceput

Any, ii dai pampers(scutec) chilot? Nush pe mine nu m-au incantat, aia de apa ce i-am avut in Turcia erau chiloti dar mi se pare greu de manevrat. Dani sta cuminte pe servanta cand il schimb si imi e foarte ushor cu scutec. Cu chiloti mi-ar fi mai greu.

Mergi la inceput

Any, fina mea i-a adus lui Dani papuci de casa cum are Ioana in picioare dar cred ca ii vor fi buni la 6 ani ca sunt nr 31 . A Ioanei ce numar sunt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Bianca, eu cred ca sunt diferiti de aia de apa. stia sunt usor de pus ca Ioana e argint-viu, nu as putea prinde scaiul l acei clasici. asa e usor si ii da usor jos cind face pipi.
Pe care forum cititi mai?

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput