Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (247)
Raspunsuri - Pagina 9
anymony spune:
Bianca parca 23...asa tin eu minte.
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
Biancas spune:
Eu la ce stare am in mine...sunt prea happy sa ma intristez sau sa plang din ceva
. Prietena asta mi-a dat linkul dar nu am rabdare sa citesc asha ceva
. mi-a facut rezumatul pe mess si imi e suficient ca sa fiu informata.
E trist ca in ziua de azi se poate muri dintr-o simpla laringita
.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
Prea tarziu Irina
Si era in Frantza , nu in Ro
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
anymony spune:
OFF OFF....trist foarte trist
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
Biancas spune:
Any..ai mei sunt 31 si inca spunea fina ca ii sunt buni ca doar au blana inauntru si ii trebuie putini mai mari
. Si eu o pereche exact asha tot adusi de ea parca de craciun. dar nu i-am purtat niciodata, mi se par incomozi sa ma tot aplec sa ma descalt. La copii sunt buni si caldurosi.
Eu nu ii gasesc lui dani sosetele cu talpa de piele...parca au intrat in pamant. Alataieri le avea si ieri le-am cautat si nu le-am gasit si azi la fel. Si intr-un singur loc il desclat si nu sunt acolo. Le-am cautat asha...superficial ce e drept
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
d_melli spune:
Da si nu ma mira chestia cu urgenta...sieu am maturat cu cativa pe acolo...Doamne ce trebuie sa fie in sufletul acelei femei...i-as omori cu mana mea pe tampiti de astia din urgente. Off ca ma duc la culcare ca nu imi place deloc sa citesc asa ceva.
Doamne ajuta sa nu avem niciodata probleme.
monica70 spune:
"Ce noapte grea! O clipa mi-a fost bine , am avut o clipa cand parca eram in alta luma si eram cu ea , era acasa , a fost o clipa minunata . S-a facut alb ca o ceata laptoasa si eram cu ochii deschisi ( un pic am crezut ca-mi pierd vederea ) apoi am avut senzatia de bine . Nu stiu sa va explic.
Despre virus ... il analizeaza .
Nu o sa -mi iert niciuodata ca sambata am certat-o , luni a facut prostii cu carul dar m-am distrat , am facut amandoua clatite , ea a amestecat , a imprastiat zaharul , si l-a pus in cap , s-a jucat in apa de la wc cat am aspiat in bucatarie, marti a fost super ok la cresa , abia am luat-o acasa , am facut cumparaturile amandoua , i-am luat o palarie misto de iarna sa se asorteze cu geaca pe care o adora . Marti seara abia am prins-o s-o culc , alerga cu 100 de picioare .
Simt nevoia sa voerbesc despre ea , mi-e dor de ea.
In tot acest timp a avut muci , MUCI , transparenti curati , aposi , nici macar super abundenti . I-am dat nurofen , la draga mamii si paxeladine , ca m-am gandit sa nu tusesc de la muci . Nu a avut febra decat miercuri cand a si tusit , dar nu mult , de dimineata . La amiaza am dat antibiotic desi febra cedase dupa antitermice revenea febra la 4 ore dar si ceda . Deci i-am dat antibiotic repede . Seara i-am dat antibiotic si tot ce mi-a prescris medicul , bronhodilatator , ceva cu corticoizi parca o doza mica , si nurofen . A doua zi mai mergeam la un medic , febra a cedat total , avea 37 , a mancat un cub de branza , a baut suc . ERA IN PICIOARE . Nu mai avea muci . Au fost cateva ore , doar cateva ore , doar cateva ore."

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
anymony spune:
Dar asta s-a intimplat anul trecut parca, ca am citit si eu dar mai de mult...asa e?sau e o chestie recenta?
Biancas spune:
LARINGITA este o boala care la copilul mic poate fi fatala. Nu va tratati copii dupa parerile de pe forum. Daca nu este tratata la timp ea poate fi mortala.
O parere a unei forumiste!!!!
Bianca
Biancas spune:
Any, e recenta. Anul trecut a fost alt copilas. A fost la mare cu parintii, a venit acasa in Bucuresti si a facut meningita tip C parca...extrem de rara. Parintii erau socati A murit in spital foarte repede si avea 1 an si 3 luni parca. Am citit si eu subiectul ala. Of doamne
.
Bianca