Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (247)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Bianca DAAA, ZICE IOIII SI VAIIII...CU IOOOIIIII AM PRIN S-O SI AM FILMAT-O AZI...SE INTELEGE CATE CEVA... DOAR CA NU ARE STARE DE DIMINEATA...UITE AICI http://www.dropshots.com/iarinutza#date/2007-10-27/09:01:46 NU O RPIND CAND FACE CATE CEVA BOACANE CA ATUNCI ZICE MAI TARE SI MAI CLAR.

Ali17+ si IARINA (16.02.2006)
poze Iarina
http://www.dropshots.com/iarinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Tot de chiloti...de fetitze se gasesc oriunde asha frumosi, de baieti mai putin...doar la magazinele de haine de copii. Am vazut niste boxeri faini zilele trecute am sa ii cumpar la sexosu niste boxeri. As fi vrut si slip sa ii iau boxeri dar nu am gasit la noi asha ceva. In Turcia am vazut la un baietel si mi-au placut dar nici acolo nu am gasit pe unde am umblat.
dani se joaca cu cuburile, i-am luat cuburi cu 6 fetze si acum ii arata Sandra ce sa faca cu ele.
Merg sa ma pregatesc de scoala.
Ali .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Ali si finul meu e cu "ioi" in gura. Dani spune "OAuuu" cu accent pe u la sfarsit. Ma mir ca nu spune ioi...
Ce ture face cu caruciorul. Dani nu prea mai se joaca cu el..cred ca s-a plictisit.
Gata...am pleact ca iar intarzu ca de obicei

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Iarina inca face ture cu caruciorul desi e dezastru , e tot distrus, tre sa ii cumpar altul. Faza cu IOOIII a luat-o de la mami ca noi nu spunem asa...Cand i-a rasturnat un borcan cu ardei iuti pe jos a zis "IOOOIIII BUF UT KK"... dupa care a luat matura si a zis ca face curat.

Ali17+ si IARINA (16.02.2006)
poze Iarina
http://www.dropshots.com/iarinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Am vazut ca a nascut Bee, FELICITARI SI SA AI UN BEBE SANATOS, MANCACIOS SI FRUMOS!! si te asteptam cu poze!
Rali, felicitari, sarcina usoara sa ai! (cum taci tu si faci..bravo fata..!).
Noi pe aici, azi vin 2 baieti la Diana, vecini cu mine, sa ne mai distram cu ei.
Am fost atunci la intalnire, (pacat ca nu a venit si Canda) am mancat pizza si am stat de vorba, normal ca tot eu am plecat prima ca de fiecare data, pt ca Diana a plans tare in seara aia, parca simtea...A fost ziua de nastere a 3 fete din grup si au facut cinste cu pizza, iar Giova nu m-a anuntat, macar niste flori sa duc si eu...
De aia ii lucea parul Giovei, ca-si facuse masca din miere si ulei de masline, buna idee, incerc si eu azi.
In rest, ce sa zic, m-a amuzat faza cu Irina si cu kka , pai eu imediat ce-i scot scutecul ii pun altul, sa evit accidentele...vai de mine ca nu stiu ce faceam sa vad asa ceva pe covor...
Ioana, parca tu ziceai ca Razvan avea temperatura naspa, i-a mai scazut acum? (sper sa nu incurc borcanele ca dupa atata citit imi falfaie urechile..).
Maraki, si eu stiam ca vorbeste Angelo deja...
Cata, felicitari pentru carnet si spor la condus , eu in Bucuresti n-as conduce, neam. Am fost de cateva ori, vai de mine, cred ca as lasa masina si as merge pe jos.
Ce sa va mai zic de Diana: tipa din orice, daca nu-i dai ceva se pune pe miorlait, ma musca de mana (cum zicea si Giova de Marco)...s-a facut o rautate.
Ieri si alataieri s-a trezit uda, se pare ca da pe afara pampersul ala, de la 9 seara pana la 7 dimineatza. Azi-noapte i l-am schimbat la 1.
Ne izolam casa si in jurul ei sunt doar schele, naspa e ca am vrut ieri sa fac un dush, cand sa ma dezbrac vad pe unul la geam ca se holba...bine ca n-am apucat sa-mi dau nimik jos. Am niste nervi daca nu pot face baie sau dush...i-am urmarit pana s-au dus la partea cu dormitoarele si repede m-am spalat. Noroc ca mai avem o baie de rezerva si nu lucreaza acolo, ca trebuia sa-mi pun pampers...
Si cam atat, sper sa pot reveni azi.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineatza si noi pe la 9 ne-am trezit.Eu as mai fi dormit evident.Pana la urma dupa ce a baut lapticul si am schimbat-o in hainele de zi , am negociat cu ea sa stea cuminte si sa se joace cu cuburile si eu sa mai stau in pat.Si s-a jucat primprejur, ba cu ele,ba cu vasele ei de bucatarie.Mai ma striga ea ,dar faza dragutza a fost cand au inceput sa cante la radio OZONE - Dragostea din tei! Se pare ca tare mult i-a placut Dianei, ca deodata am auzit-o si pe ea cu refrenu' .... NUMAI NUMAI EIIII
Acum se uita la ceva tampenii de desene-papusi pe Minimax si mai bantuie.
Mai, dar e super treaba cu cuburile alea ,pe bune ca sta jos si le asambleaza minute in sir concentrata tare - nu-mi vine sa cred inca! Sunt d-alea ieftine,din plastic tare ... pe alea moi Clementoni nu s-a stresat sa le asambleze mai deloc.Eu faceam,ea strica...

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Merg sa bag o tura la spalat,azi musai iar bag si maldarul de jucarii de plus - a zis mamai ca azi e sarbatoare mai mica,asa ca eu le bag,mai ales ca am haine urgente de spalat.
RALU si azi la munca ?
ANA de Spania nu mai gatasi cu cititul,ca n-ai mai zis nimic ?
INGRID ce nr. folositi la pampers? Vad ca la Diana niciodata n-a curs si de multe ori e plin.Acum folosim nr.5 .
ALI ma delectez mai incolo cu filmele.

I-a schimbat Ghitza ,i-a pus Cartea Junglei pe DVD,e mai bine asa decat tampeniile de mai devreme.Asta ii place mult.
Gata fug sa bag hainele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

HA, Moni, ma provoci sa intru pe forum, a ?
DA, bre si azi la munca si WE-ul viitor sunt si sambata si duminica, sunt de serviciu pe call center. DAr cine strange libere si isi ia concediu ?
Ingrid, pericol mare cu schelele. Diana nu e catzaratoare?
Azi nu am nici un chef si m-a pus baubau s citesc pe la odisee, dar nu ma regasesc deloc deocamdata in subiecte. cred a nici nu voi intra vreodata.
La 15:10 am reusit sa imi strecor o programare la frumusel si acum am emotii sa nu intarzie colegul care ma inlocuieste ca tura e normal pana la 15:30.
fetelor, mai siti ceva de proiectul de lege cu 85%?

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati

Poze cu familionul

Mergi la inceput

http://www.dropshots.com/MONI2#date/2007-10-27/11:08:22
... cu ce ne mai jucam noi.

Si aici:http://www.dropshots.com/MONI2#date/2007-10-27/11:04:38
o matza

Mergi la inceput

RALU deocamdata e doar proiect,astept si eu ceva vesti bune Sper sa il voteze...

Mergi la inceput