Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (247)
Raspunsuri - Pagina 12
monica70 spune:
Eu am manjit-o din greseala,i-am impins felia (de cozonac cu gem de macese - nu ma intrebati ce combinatie e asta,Ghitza mi-a pus-o
) Si evident ca am dus-o la oglinda ![]()
Si mini-setul de pescuit i l-am luat de la mare,unditza e cu magnet si pestii + focile au magneti la bot.Era si set mai mare mai fain,dar unde sa il mai caram pe tren ? ![]()
Dupa ce se satura de cartea Junglei ne bagam la filmuletzele cu Iarina.
Am adus olitza in camera de zi sa faca kk ,vad ca nu-i vine si cum mi-a zis si DOALE BULTICA,plus kk-rezele de aseara,presupun ca e cam constipata,trebuie sa ii dam niste iaurt sa vedeti ce se rezolva 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
szaboali spune:
Ingrid
poate vroiau si mesterii sa vada ceva
...la noi era asa un tip care umbla cu scara dupa el si fila gagicile de la parter cand faceau baie...acum l-au prins si l-au inchis ca cica era obsedat.
Ralu spor la treaba si bafta la nenea dr.
Monica faina achizitie e setul ala de pescuit
...s-a distrat Dia cand s-a vazut in oglinda?![]()
Ali
17+ si
IARINA (16.02.2006)
poze Iarina
http://www.dropshots.com/iarinutza
szaboali spune:
Moni da-i o bucatica de slanina
...si sa vezi ce surprize face la olita...daca i-ai mai dat si sti cu reactioneaza.
Ali
17+ si
IARINA (16.02.2006)
poze Iarina
monica70 spune:
Ali nu i-am dat inca slanina ..
Avem o problema uriasa 
Nu mai vrea pampersul deloc
Tocmai urla acum,ca i-l pune Ghitza.Eu de cate ori am vrut sa i-l pun azi,zicea caca si fugea la olitza,dupa care zicea ca nu vine caca si se ridica ,eu iar cu pampersul ,ea iar caca si tot asa 
Ce sa fac??? Sa o las doar cu chilotzei? Ca precis va face si pe ea
si toata ziua uda si schimbata si iar schimbata? 
Ingrid S spune:
Moni, mai bine da-i o bucatica de portocala sau suc de pere, asta instant face la olitza dupa.
Ali, nu sunt obsedati mai, erau acolo cu lucrul, ce puteam sa le fac, sa ii dau jos ca vroiam baie??
De 2 zile de cand fac gauri in perete si fata nu poate sa adorma ma enervez...dar imi amintesc ca e vb de casa noastra si-mi trece
.
Rali, Diana n-are ce auta la schele, oricum ii e frica de zidari, asa ca sta deoparte. Plus ca e mereu supravegheata.
Ma duc s-o imbrac, ca vrea tata-su s-o duca la meci.
Si din ultimele noutati: ii place SUMO!! Ar sta o orasa se uite la grasii aia...![]()
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
szaboali spune:
Ingrid am preceput ca sunt meseriasii vostrii![]()
Iarinei de exp. nu ii provoaca scaunul nici portocala nici para...
Moni eu stiu ca si pruna provoaca...la noi nici aia dar poate la voi merge.
Ali
17+ si
IARINA (16.02.2006)
poze Iarina
monica70 spune:
Mersi de sfaturile cu constipatia,dar nu e cazul ca la cat e de kk-cioasa .... inca m-as bucura sa faca doar odata pe zi
Face ea mai tarziu precis.
Abia am scapat de ea - e afara ,ca iar nu voia sa ma lase sa o imbrac
E ceva de groaza cu fitzele astea 
Merg sa ma arunc in pat ,ca a scos untul din mine de vreo ora 
Giova spune:

aseara nu am mai ajuns acasa, caci am dormit la cumnata. nepoata lui Clau a fost singura acasa si a vrut sa faca pe gazda, asa ca...ne-am luat catrafusele de la socrella si de la chef am plecat direct la Jessica.
acum am scapat de sot, a plecat la un prieten care e la reprezentanta VW sa-si configureze cateva modele, eu am culcat copil si am si timp de net
.
aseara la socru a fost dezastru. Sotia lui e una maniaca cu curatenia, are o groaza de bibelouri si servicii de cafea prin vitrine. a avut Marco grija de toate, spre disperarea asteia care era tot dupa el, si spre distractia noastra, care ne dadeam picioare pe sub masa
.
pe urma s-a bagat in cada si si-a dat drumul la apa, asa ca a facut putin dus imbracat
, a rasturnat un ghiveci cu o floare, i-a rupt alte 2....cred ca nu ne mai primesc astia.
Imediat mergem la soacra la masa si pe urma la casa in constructie a cumnata-mi.
aici e cam urat, frig.....macar marco e in extaz cu atat lume si copii in jurul lui. mananca, vorbeste, e vesel, asta conteaza....
ma pun pe citit si revin.
si weekend fain sa aveti.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:
scriu sa nu uit ce-am citit:
Maraki super tobogan si Angelo se da ca si marco pe el
. si eu i-as lua, daca as avea pivnita sa le depozitez cand nu le mai foloseste, dar asa.....se da la gradi si la locurile de joaca pt. copii.
Irino azi ti-o
pe coaja.
deci sms-ul despre razvanel a circulat putin nu gluma
. Ieseau din spital si noi nu aflam ca a nascut Brandusa
.
Moni pai pe noi nu prea ne musca, dar la gradi!!!! cred ca l-au certat educatoarele, poate l-au pus si la colt
. si acasa vad ca le musca pe fete
.
Bombo super sot ai!!! sa-ti traiasca si sa nu se schimbe!!!
Bianca noi plecam dupa amiaza, dar daca veneati de azi ne vedeam putin. asa alta data.
Irino acum am citit de kk-erala lui mario
. aoleu ce m-am distrat...mo doare burta de atata 

.
Consola si eu i-as lua, dar nici nu stiu cum arata. Maraki baga o poza de pe vreun site.poate or fi ceva reduceri la Toys'rús, si poate merg inainte de sarbatori in Austria.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
asteryaro spune:
Papanasii lui Bombo nu i-am putut vedea, dar JOS PALARIA pt. asa sot!
Ma minunez de cate traznai fac copiii vostri...
Razvan doarme, imediat merg si eu in pat putin.
Dumnezeu sa-l ierte pe copilasul cu laringita. Nici nu am cuvinte...
Micutei Teodora sa-i ajute Dumnezeu sa se vindece.
Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro