Nou stil de viatza (155)
Raspunsuri - Pagina 7
gusta spune:
Neatza.
Raport 63,5kg.Nu sunt multumita deloc de mine.Aseara am mancat 5 alune si o gurita de ciocolata de la copil.Plus ca ma umflu iar si stiu ca nu e bine.De azi sper sa ma pun mai tare pe treaba ca altfel nu se poate.
Tzuni eu am sa ma gandesc la voi in ziua botezului.
Carmen nu sunt asa de ambitioasa.Poti pune batul pe mine ca nu imi pare rau.
Tumpi am citit si poate incerc si asta.Eu merg in continuare numai cred ca am sa tin o zi in plus de legume si fructe.
Va astept la cafea.
Marilena si Mara Augusta
Delidana spune:
'Neata si de la mine! 
Raportez: stagnare.
O zi buna tuturor!
Fug la scoala...
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
ina C spune:
'neata!
mephala, eu am citit ca la sinuzita trat e obligatoriu 10 zile antibiotic.
carina, ma refeream la faptul ca maninci ordonat, corect etc.
mai vb diseara!
meniu la serv: portocala, 2 mere, iaurt, cafea
raport: 73.5 kg.Mephala, nu tinem evidenta si pe echipe?
ina C
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
Ina - carina - Violeta - doroty
mamica dulce spune:
Neata si de la mine,sunt chioara de somn,dar trebuie sa ma pun pe treaba
Raport 75.700 kg, adica -1,800 kg. Nu-i rau,sa vedem cum ma mentin,maine plec iar la soacra-mea pana sambata sau duminica.E bolnava,a avut un atac cerebral si e in spital,are 86 de ani, e trist. Sotzul meu e terminat cel putin.
Va las acum si numai bine va urez,azi am o tona de treaba,la mine e jale de dezordine dupa atata boala,intr-o ora trebuie sa fiu la o cucoana la engleza pana la 10 jumate,apoi la 11 vine alta la mine (nu stiu zau cum sa fac sa strang aici,dar nici nu vreau sa o aman ca am nevoie de bani. La 2 am ora la scoala si apoi...bagaje si calcat si spalat si facut curat bec in toata casa ca plecam maine dimineata si vine vecina mea sa hraneasca pisica zilnic.
Si am o durere de cap,asa niste junghiuri in ceafa de-mi vine sa urlu.
Copilul e bolnavior tare,am fost ieri la doctor are infectie la ureche,ia antibiotic si sta acasa si in loc sa doarma s-a trezit de la 7 jumate si vrea la tv.
VA pup si bafta in toate!
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
tumpi spune:
neata si de la mine la 
raportez:62.800, asadaar -300 gr.
Gusta, eu nu ma pot tine strict de dieta, incerc doar sa bag multe legume si fructe, mai putin din cele interzise si sa nu mananc dupa ora 19, max 20.Si sa ma apuc iara sa fac putina miscare pe steper ca a inceput deja sa sepuna spraful pe el si iara imi zice al meu ca l-am luat degeaba.![]()
Meniul nu il stiu inca, la mine cafeaua e de baza
O zi buna va doresc
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
carina spune:
Neata dragutelor,
Raport: 57,8 (-1.300 kg). Sunt mandra de mine de imi vine sa ma pup.
Fug la sedinta si reviu mai tarziu.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
gusta spune:
Tumpi eu as vrea sa tin stric ca vad ca altfel kg astea raman pe mine.
Mamica dulce multa sanatate soacrei.
Felicitari la toatele fetele care au slabit.
Ina ai vazut ca nu sunt chiar un exemplu ca si eu ma intreb uneori unde mi-am lasat vointa.
Meniu
cafea
mere
o salata de legume.
Marilena si Mara Augusta
cornelia_laura spune:
La raportul de azi sunt un pic dezamagita: 84 kg= minus 500 g. Sincer ma asteptam la mai mult avand in vedere ca m-am tinut de data asta de treaba. De exemplu de ieri de la 18 cand am mancat ghiveci nu am mai bagat nimic in gura pana acum. Singura explicatie ar fi ca am intrat in faza de platou(am 3 sapt de dieta) dar parca e cam devreme. Lichide beau 2 L pe zi. Dar nu ma las descurajata, din contra ma inversunez si mai tare ca trebuie sa slabesc. E adevarat insa ca nu fac sport deloc si ca dintre fructe am ales mai mult banana si strugurele. Voi ce ziceti?
Meniul de azi:
MD: cafea, ceai
G: strugure
P: salata cu de toate
C: o portie din ghiveciul de ieri si castraveti acri(cel tarziu la 19.00)
Felicit toate fetele care au slabit!!

Carmen, unde esti???
Mephala - Gusta - Cornelia
mephala30 spune:
Buna!
Ati servit
?
Io-s pe aici, doar ca n-am avut cand sa scriu.
Raport: stagnare.
Ina, o sa incerc sa fac o situatie pe echipe, mai ales ca am trecut de jumatatea concursului.
Te intrebam de culorile din camere...?
Cornelia, Gusta, felicitari! E ft. bine, chiar daca voi vreti mai mult, nu se poate. Incet si sigur.
edit: n-am terminat mesajul, am apasat 'trimite' fara sa vreau.
Cornelia, o banana/un ciorchine micut de struguri/pe zi nu e mult. Continua sa mananci ca si pana acum si vei slabi. 
Gusta, e cam putin ce mananci tu azi. Daca ai si multa treaba, nu stiu cum vei rezista. Ai grija! 
Mamicadulce, felicitari pentru raport. 
Mephala - Gusta - Cornelia
sigrid26 spune:
Neatza fetele,
raportul meu e trist +1kg, chiar nu am habar de ce , multe nu am ce sa imi reprosez, asta e , mergem inainte......
Mamicadulce multa sanatate soacrei tale, imi pare rau de cele intamplate.
va pup
Mamica de printesa
de 5 anisori