Nou stil de viatza (155)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Carina, felicitari si tie!

Sigrid, nu fi necajita, important e sa nu te arunci pe mancare.
O fi vreo retentie de apa.

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

mephala, scuze, dar am scris pe fuga ...si m-am scuzat cu "mai vb pe seara".Am facut toti peretii albi cu usi si parchet nuante de stejar.In sufragerie canapelele sunt galben-mustar, iar mobila nuc , in dormitorul nostru avem doar alb si stejar( am luat draperiile catinii, iar covorasele sunt albastru-catiniu), camera copilului e orange-bleu mobila, gresia e la fel peste tot "mamaliga vb sotului".Asta in mare...
Avem un apart fff luminos si cu mult soare care decoloreaza peretii.

ina C

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Ina - carina - Violeta - doroty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ina, multumesc pentru detalii.
Eram curioasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Cornelia la fel cum a zis si Carmen cate o bananuta sau cateva bobite de struguri pe zi nu face rau.

Carmen altfel nu mut liniuta la cantar.Plus ca mi-am dorit sa ajung la 60 de kg pana la sfarsitul concursului dar de acuma asta e numai un vis.

Carina eu mananc fructe in fiecare zi .Daca masa de pranz sau cina nu e consistenta bag mere destul de multe.

Tin minte cand am tinut prima data dieta am baut si un ceai acuma numai e de gasit plus ca am incercat alt ceai si de acolo m-am umflat.

Trebuia sa merg la magazin da ploua cu galeata si stau cu copilul imbracat ca sa plecam.Mama ei de vreme a la olanda.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Carmen, gusta, multumesc de incurajari. Va promit ca nu ma as.
Violeta, unde esti? Cum se simte dordia?
Mercedes, cum te mai simti?
Sigrid, capul sus, ai sa reusesti!
Mamica dulce, BRAVOOOO! Tine-o tot asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

Mai sa fie!! Am dat peste un subiect aproape de sufletul meu!!! Sai mai bine spus...aproape de burtica mea.
Sint "iegsperta" in ale dietelor, deoarece in ultimii 12 ani numai de ele m-am tinut.
De 1 Martie anul acesta m-am hotarit sa reusesc- odata pt totdeauna- sa imi refac corpul si organismul.
Pina acum (in 9 luni)am slabit 38 kg. . Ce-i drept, ajunsesem cat Casa Alba( am avut sarcina de sarcina), dar la cei 38 de ani ai mei cam intrasem in panica.
Ce va pot eu impartasi - din proprie experientza:
1. Singura "dieta" care da randament este cea care e alcatuita din fructe, legume, carne si lactate. Ai nevoie de proteine multe si carbohidrati naturali.
2. PRODUSE NATURALE. Nu mananci NIMIC ce provine dintr-o "cutie". Daca n-a crescut intr-un copac, in pamant, sau intr-o tufa, daca n-a avut "bataie a inimii", nu te atingi de el(de produs).Deci revenim la legume, fructe, si carne(cat mai slaba-pui,peste), lapte, branza, si iaurt- toate degresate. IOC paine, cartofi, orez si DULCIURI.
3. APA- cate 3-4 litri pe zi. Cu cat mai multa, cu atit mai bine. Mereu incerc sa ma "vad" pe post de camila.
4. Mese MICI si DESE. Mananc din 3 in 3 ore, mai mult gustari decat un "ospatz" la 7-8 ore.
5. Miscare!!!!!!! Nu-i neaparat sa stai cate 3-4 ore la sala. O plimbare in aer liber de 30-45 minute pe zi, este mai mult decat "strictul" necesar. Eu una incep toate orele de "miscare" cu "greutatile". Multi nu stiu ca "halterele" sint de 1000 de ori mai benifice organismului si metabolismului- decat sint exercitiile de "aerobics". Cand lucrezi cu greutati, chiar si 2-3 ore mai tarziu metabolismul lucreaza, si arderile se produc. Pe cand dupa o ora pe banda sau dupa o clasa de aerobics, in momentul cand ai stat pe loc, a incetat si metabolismul de a mailucra. Nu trebuie sa lucrezi cu greutati de 40-50 kg. Seturi de 12-15 repetitii, cu greutati mici(pina in 10 kg). Halterofilii si culturistii folosesc greutati mari(intre 50-150 kg) si repetitii putine- cel mult 5-6. Asa ca, doar ca sa-ti lucrezii muschii, si sa-ti pastrezi forma "feminina", greutati mici.
6. NICIODATA nu mergi la cumparaturi INFOMETATA. O sa spuneti ca sint nebuna, dar asta e cel mai bun sfat pe care l-am primit in viata mea de la un medic. Sa nu uitam ca multe dintre noi mancam cu "ochii". Cand esti in magazin si-ti e foame, ai manca si rafturile. Eu una mereu faceam greseala asta. Mergeam imediat dupa servici, inainte de cina, mi se lungea gatul la toate nenorocirile din magazin, si-mi umpleam coshul cu absolut TOTUL pe ce puteam pune mina. NO MORE!!! Acum merg cu LISTA facuta de-acasa, cumpar doar ce-i pe lista, si ma "avant" prin magazine doar dupa ce am mancat cel putin o gustare.
Iar DIETELE propriu-zise nu dau randament pe durata de timp lunga NICIODATA. E vorba de LIFESTYLE change. Traiul de viata. Cati ani poti supravietui doar pe ciorba de salata sau varza si morcovi?. In momentul in care incetezi de a mai manca doar ceea ce mananca un iepure, incepi sa pui inapoi ceea ce ai dat jos. ASa ca e mult mai bine sa ai un "meniu" adecvat, pe care n-ai sa-l urasti dupa 2 luni.
7. Nu toata lumea poate fi SHNUR. Fi REALIST!!! Ca sa ai 1,76m ( inaltimea mea), si 55 kg e chiar tampenie- ca sa nu spun idiotenie. Multe femei cred ca a fi SLABA MOARTA- sau cum spunea bunica, ushchita din cavou- inseamna ca esti "sanatoasa" si "sexy". Prefer sa am forme, dar sa nu arat ca un model pt Revista "Foamea". Nu toata lumea e construita la fel. SANATATEA nu are NIMIC de-a face cu CANTARUL. Si sa nu uitam ceva. MUSCHII cantaresc mai mult decat GRASIMEA, dar ocupa mai putin "spatiu". Deci,,, de preferat sa te MASORI decat sa te cantaresti.

Ok..GATA, ca v-am ametzit de cap. Astept si eu idei si sfaturi de la voi.
Si..scuze pt ca am dat buzna fara invitatie.

Succes in continuare

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

dau repede raportu, ca altfel ma datzi afara!!! 66.2 yupiii!!! da cred ca'i de la prea multa munca si prea putzin somn. Noroc ca vine acusica un WE lung sa mai dorm si io...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Carmen, Cornelia , multumesc de incurajare , sambata aveam o petrecere si vroiam musai o fusta care ma cam strange si de aia eram dezamagita , dar sigur pana la revelion o sa imbrac fusta cu pricina.

Olguta felicitari!Multumim ca ne ai dat ceva sfaturi , vroiam sa iti pun o intrebare , daca in astea 9 luni ai avut si ceva abateri .

pupici

Mamica de printesa de 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

Abateri? ABATERI???
Cate in luna si-n stele, Am cazut de pe "cal" de N ori. Dar mereu o iau de la inceput. Ce mi-am impus singura este genul de "abatere". Daca poftesc la tort de ciocolata- iau doar 2 "linguritze" sau 2 imbucaturi din el- nu toata felia sau tot tortul. Deasemenea, o zi pe saptamana imi permit sa "dau gresh", de cele mai multe ori Sambata, cand ies cu soatza la film, la dans, la cina. Dar si la restaurant incerc sa fiu "cuminte". In loc de cartofi prajiti cer salata, in loc de tot de ciucalata cer tarta cu fructe. Nu spun NU poftelor, dar incerc sa imi satisfac o pofta la 10 zile, nu 10 pe zi, ca inainte.
Si nici nu imi mai fac mustrari de constiintza daca dau gresh azi si maine. Peste 2 zile o iau de la capat. Perseverentza sa traiasca, deoarece eu am lipsit de la scoala in ziua cand a fost impartzita.
Tot timpul trebuie sa ma "imbarbatez" singura, sa-mi aduc aminte de cum aratam,de cum ma simteam, si ce stare de spirit aveam, si prind puteri noi.

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Raport:53,3kg.
Va pup dulce fetelor si va doresc o saptamana frumoasa.

http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Mergi la inceput