Nou stil de viatza (155)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Carmen, astept placinta. Dupa atita Shakespeare, cred ca merit si eu ceva dulce. Ma duc iar sa citesc...

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

sa ai spor!

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Lilly, La multi ani, multa sanatatate, sa te faci mare si frumoasa si sa-ti bucuri parintii!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Buna dimineatza la /ceai si, cine doreste, o bucatzica de placinta cu dovleac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna dimineata! Si chiar e buna cu o placinta de dovleac langa o cafea calda. Eu nu prea fac cu dovleac ca sotul nu se atinge de ea si inseamna ca o mananc toata....
Am fost aseara la prietena mea si zic eu ca m-am comportat destul de bine. Am mancat o rosie cu vinete, 1/2 de gogosar cu branza, 1 frigaruie de pui, muraturi si ciuperci fripte pe gratar, fara paine. Si mai avea multe alte gustari si fripturi. Am gustat putin tort dar era foarte usor, practic frisca cu ananas. Imi pare insa rau ca nu m-am abtinut de la Cola si am baut un pahar.
Meniul de azi inca nu l-am stabilit ca m-am trezit tarziu si parca sunt inca buimaca.
Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna fetele,dragele mele dragi,v-a fost dor de mine???
Eu sunt vai de ..viata mea,bolnava,cred ca e gripa din aia urata,cu dureri de gat,febra mare,frisoane si tot tacamul.Partea buna e ca am slabit doua kile Asta e singura consolare ca n-am mai fost asa de slaba de prin luna a..3 sau a patra de sarcina,adica de aproape 6 ani.Partea proasta e ca tot grasa sunt (sau ma simt)

Mi s-a stricat calculatorul (placa grafica???-habar n-am cum ii zice pe romaneste,dar am tradus dupa ureche) si abia acum am reusit sa pun mana pe laptopul la sot,ca deh,e duminica dimineata si doarme si ca printr-o minune nu l-a uitat la birou.
Am vazut ca n-ati modificat la mine,a postat sigridutza in locul meu raportul de marti,1 kg mai putin,deci 77.500 in listutza,va rog frumos,cand aveti timp.

In rest...sunt tare suparata,copilasul meu drag e la limita dintre sanatate si gripa,adica il pandesc sa vad cum evolueaza,sper sa ramana sanatos..cu medicamentele e jale,nu vrea sa ia mai nimic (adica accepta doar nurofenul)
Cu sotzul m-am certat la cutite si e o atmosfera infecta de cateva zile bune,vremea e mizerabila si eu n-am chef de nimic,raceala asta incepe sa ma calce pe nervi,nu pot respira,inghiti sau misca macar ca ma doare si carnea pe mine.

Ok,fetele,nu vreau sa va stric duminica de tot,asa ca ma opresc aici,ne vedem la raport,candva,cand pun iar mana pe laptop.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Cornelia, felicitari, esti de admirat!

Mergi la inceput

Mamicadulce, modific indata, n-am fost atenta.
Sanatate multa, tie si lui Marc!
....ce intens traiesti viatza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

Carmen, e buna placinta, mai vreau o felie.
M-a trezit azi-noapte o durere de stomac...cred ca stresul e de vina, am visat ca ma batea o profa de la facultate.

Mamicadulce, sanatate multa!

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza la cafea.Dorm pe mine cu ora asta.

Cornelia felicitari ca te tii pe pozitie.

Carmen ziua aia nu am tinut-o seara am gustat din pui.Sunt o mare vaca dar sper de luni sa imi revin .

Mamicadulce parca ai spune de unele zile de ale mele cand imi vine sa imi fac bagajul si sa plec.

Delia ti-am zis ca imi faci pofta sa mai fac un pic de scoala nu ca as avea cum dar tare mi-ar place.

Azi e zi de odihna dar de luni am program de curatenie care cred ca va dura destul de mult.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput