Nou stil de viatza (155)
Raspunsuri - Pagina 2
cornelia_laura spune:
'Neata. Eu vin la cafeaua cu lapte.
Crystina, sa-ti traiasca fetita
si sa te bucuri mereu de ea. Petrecere frumoasa
! Lilly, LA MULTI ANI!!!
Meniul de azi:
MD: cafea, ceai, 2 felii de cascaval
P: piept de pui la gratar cu castraveti acrii
Despre cina nu stiu ce sa va spun ca mergem la aniversarea celei mai bune prietene ale mele care e si nasa baietilor. Voi gusta cate un pic din ce se poate manca fara paine. Nu voi bea suc. Dar o felie mica mica de tort voi manca(face un tort senzational). Abia atept sa mergem sa o vad pe fetita ei de 6 luni si sa-mi mai ostoiesc dorul de bebe mic.....![]()
Va pup pe toate
si va doresc un sfarsit de saptamana cat mai reusit!!
Mephala - Gusta - Cornelia
carina spune:
La multi ani Lily! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce e mai bun in viata.
Mi-am baut si eu cafeaua, si am apucat dupa mult mult timp sa dorm pana la 9 jumate. E asa bine......
Meniul de azi:
Dimi: cafea si paine prajita cu dulceata si iaurt
Pranz: ciorbita de pui
Seara: inca nu stiu dar cred ca ceva salata
In rest apa si fructe
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
gusta spune:
Neatza.
Buna cafea si merge super.
Pai daca v-as povesti ce are in cap omu si cate ii mai vin ma lasi singura aici nu alta.
Carmen azi ce papi ca eu ieri am visat la fasolea ta.
Tumpi eu de obicei dimineata stiu ce mananc in ziua respectiva ca vad ce am prin casa si ce as putea inventa.
La multi ani Lilly.
Delia fara spalat lasa ca mai vin ele zile ca la mine stau in cos si eu le privesc si ma intreb ce fac azi ca ieri am stat destul degeaba.
Ma duc ca au inceput sa strige mami ca nu se pot impaca impreuna.Valeu azi ii dau afara pe amandoi .
Marilena si Mara Augusta
Delidana spune:
'Neata dragelor,
Azi m-am sculat din pat la 10, mare minune. Eram treaza de pe la 8 dar mi-am zis ca nu-i rau sa mai lenevesc un pic...![]()
La multi ani, Lilly, scorpioana mica. ![]()

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
violeta70 spune:
Buna fetelor!
Lilly, multa sanatate tie si parintilor tai, si sa fii cuminte si ascultatoare 
Ieri nu am reusit sa intru, am fost pana la mama, pe bunica noastra o cheama Dumitra, asa ca m-am dus sa o felicit si sa-i daruiesc flori.
Dordia este bine, de luni se pare ca-si va instala net acasa, asa ca se rezolva treaba. Luni dimineata va merge si la control.
Mephala nu am inteles intrebarea ta, daca eu vreau acelasi lucru ca voi?
Meniul de ieri: (post)
- 1 1/2 felii de paine dieta
- 1 covrig si cativa din aceia mici
- 3 cartofi fierti cu 1 ardei gras si castravete
- seara, adica pe la 22.00 (atunci am ajuns acasa)am mai mancat 1 ardei gras cu sare, cateva stafide si cam 50 g. seminte
Azi, pana acum, am mancat 1 Fibrobar. Peste putin timp merg la Bunica, sa-i serbam ziua. Nu se stie daca anul urmator se va mai putea, asa ca ne strangem familia.
Va pup si va urez un week-end placut.
Pupici 
Ina-carina-violeta-doroty 
justasmallkiss spune:
Ce faceti fete dragi?Am intrat sa va urez un sf de saptamana placut.
Cristina,sa-ti traiasca fetita,sa fie sanatoasa si sa aiba parte de tot ceea ce isi doreste in viatza.
Tzuni,iti doresc si tie sa ai cat mai repede printesa mica langa tine si sa te bucuri de viatza alaturi de ea.
Eu am un program incarcat azi.Am inceput lucrul la 6,30,am terminat munca si am plecat la cumparaturi,acum mai am 2 pacienti seara dupa care ma duc vreo 2 ore la ziua unei prietene f bune si maine de la capat cu munca.
Partea buna e ca am slabit saptamana asta un kg si atre ma bucur.
Ne auzim luni.Va trimit la fiecare cate un pupic.
http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA
mephala30 spune:
noi am dat o fuga pana la tara si ne-am intors cu doi bostani comestibili (de aia buni pentru placinta...musai sa fac zilele astea!) si unul 'porcesc' (ala e bun de sculptat pentru hallowen).
Mi-am facut de cap, in sensul ca am mancat niste foietaje cu cabanos si cu telemea.
Violeta, nu-i nimic, am glumit despre
lui Tzuni....
La multi ani bunicii!
Gusta, ai reusit ieri sa mananci doar banane si lapte? Sa-ti trimit niste fasole? ![]()
Azi am mancat o banana de dimineatza, niste foietaje cu cabanos si iaurt si probabil mere.
Puskin, ei, de-acum voi pregati mai mult ceai dimineatza.
Ceai verde?
Cornelia, la multi ani prietenei si distractie placuta!
Delidana spune:
Gata, in sfirsit am terminat...am avut o tema despre Shakespeare... De citeva ore "bintui" pe net sa caut informatii...
Carmen, trimite-mi si mie o felie de placinta (virtual, bineinteles
).
Azi la prinz am mincat spanac cu oua ochiuri, de mult n-am mai pus gura pe asa ceva. Buun. 
Mai e careva prin zona?
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
prezent!
am bagat placinta cu dovleac in cuptor.
Am uitat ce gust are, tin minte ca-mi facea bunica....
Delia, trimit indata felia, peste un ceas.
Am zambit cu nostalgie cand ai pomenit despre informatiile pe care le-ai cautat pe net despre Shakespeare...io petreceam ore in sir prin salile de lectura citind, scriind notitze....in sesiuni invatam prin Copou, cocotzata pe acoperisul unei cladiri, in Botanica sau in salile universitatii....ce vremuri!