Nou stil de viatza (155)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

lume noua,

An-k, ne bucuram ca te-ai gandit si la noi. De asemenea, ne bucuram sa aflam ca tu si bebe sunteti bine.
Ati aflat sexul? Cand e DPN-ul?

Tzuni, Slava Domunului ca esti bine.
Cruta-te si cruta-ne de astfel de neplaceri.

Delia, nu, n-am terminat cu antibioticele. Inca doua zile si gata!
Cum te-ai descurcat cu prezentarea recenziei?

Dordia, ma bucur ca sunteti bine.

M-a lovit foamea si mi-am facut doua sandvisuri cu sunca plus un pahar de lapte batut.

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

maine fac o ciorba radauteana si niste ciuperci cu smantana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Am reusit sa culc baietii asa ca pot sta pe DC fara nici un stres. De obicei sotul acapareaza calculatorul dar acum fiind plecat profit din plin.
Azi am calcat si eu pe bec. Am mancat cateva sticksuri si o ciocolatica mica Kinder. Maine voi fi cuminte.
An-k, ce bine ca ai mai trecut pe la noi. Si ma bucur ca vi cu vesti bune. In cate saptamani esti?
Carmen, cum e ciorba radauteana?
Violeta, unde esti?

Va doresc o noapte linistita si vise placute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Cineva sa-mi traga niste bice pe cocoasa.Azi mi.a luat al meu niste gogosele cu branza, mici cat o minge de poming si am papat una.Dar asta nu ar fi o probleme, ci ca am mancat niste bomboane cu alcool in ele, vreo 4.Nu stiu cat o sa imi arate cantarul maine, sper ca nu mult.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Tumpi, nici sa te gandesti la cantar maine. Relax!

Cornelia, ciorba radauteana e cu smantana multa, piept de pui (eu o fac cu pulpe), usturoi, otet, si radacinoase albe.
Sotul e un mare fan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Tzuni, esti o supravietuitoare. Imi place ca esti optimista.

Roxa-boxa, ca sa vezi, ce ne-am potrivit!

An_k, Dordia, .

Oare ce-o mai face Sabina...

Carmen, ce memorie ai! M-am descurcat foarte bine si am primit laude din partea d-lui profesor. M-am bucurat foarte mult.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

hello, hello

am prins si eu rind, in sfirsit...

mephala, imi ploua in gura...ma topesc dupa ciorba radauteana...

cornelia, ai grija ce faci!Primele kg se duc cel mai bine, profita!

astazi am petrecut, vineri iar petrec ( o zi de nastere si o cumetrie), dar datorita voua mai si gindesc cind maninc.

pupici tuturor, ina C

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Ina - carina - Violeta - doroty

Mergi la inceput

Ina, ce nu facem noi pentru tine!
Ia spune-mi la ureche: concret, la care dintre noi te gandesti cand mananci?

Delia, te felicit si eu, dar am o intrebare: cate persoane au participat la seminar? Sunt mai timide?

Mergi la inceput

mi-ajunge pe azi, merg la somn ca e deja maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

Seara, doamnelor
Am supravietuit si zilei de Halloween, dar numai dupa ce odrasla mea m-a blindat cu ciucalate si "bobo" pe jumatate mancate. Asa "Buburuza" infipta, inca n-am mai intalnit. Da, a fost o gargaritza de Halloween (o sa postez si pozne), si tot ce a prins in "labutze", manca pe sfert sau jumatate, apoi imi baga mie sau lui tati in guritza. Cred ca am basculat vreun sfert de kg de "bobo" si ciucalata. Acum e 1:30 noaptea, si eu fac de caraula prin casa. Imi sar picioarele de zici ca-s bagata-n priza, si visez numai acritura, de zici ca-s insarcinata din nou. Cred ca 6 luni nu ma mai uit la dulciuri... Poate ar trebui sa-i multumesc Galushtei.
Imi cer scuze ca n-am mentionat cate kg am acum- de parca ar fi secret de stat. La ora actuala am 79-80 kg. O sa spuneti ca este ENORM. Eh, iaca(,) ca lumea urla la mine sa nu mai slabesc. De unde acum 6 luni soacra si "pretenele" bine voitoare ma povatuiau sa slabesc, ca nu cumva sa ma "lase" soatza, acum imi spun sa incetez, sa nu ma...lase soatza( ca-s prea SLABA). Eu una vreau sa mai dau jos inca vreo 10-11 kg, dar acum e din ce in ce mai greu. De cantarit nu ma cantaresc decat o data pe luna, cand merg la control la medic- si asta o fac din proprie initiativa, deoarece e o alta lege nescrisa- sa iti controlezi tensiunea, zaharul, etc. atunci cand esti la cura de slabire. In schimb, ma masor saptamanal(pulpe, sholduri, talie, bratze, piept, gat).
O sa spuneti ca la 79 kg tre sa fiu cat Casa Poporului. Din fericire pt mine, nu sint. Probabil am noroc si cu inaltimea, cu "constructia" mea, si cu faptul ca am facut sport toata viata. Judo, volei, patinaj, box, tot ce-am prins. Am o colega de servici care e cu 6 cm mai scunda- are 1,70m, si cu vreo 12 kg mai slaba. Eu port masura 12 (aici), ea poarta masura 14. Nu este nici foarte bine "proportionata". Este foarte lata in bazin, cu picioarele destul de scurte, iar sport face la 6 luni o data, cand alearga dupa cate un autobuz. Pt ea "miscarea" consta in a duce ceasca de cafea pina la gura, si inapoi pe masa. Si a refuzat sa creada cate kg am. Asa ca Luni s-a carat la servici cu ditamai cantarul, si m-a pus sa ma urc pe el cu fortza. Nu e zdravana la cap, saraca.
Iaca si o pozna din "galeria" noastra, ca sa vedeti "produsul natural"
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_gallery.asp?action=displayimage&photo=7290&loc=/userphoto/olguta12/douadamefine.JPG
Asa...
Roxana1974- multumesc pt "primire",de-abia astept sa ne cunoastem mai bine, in special ca impartim acelasi nume (Olguta e doar porecla, ca in acte-s Roxana). Pacat ca nu comentezi la bloguri- macar asa as sti si eu cu cine "stau de vorba".
An-k- Weight Watchers este un program SUPER !!! BETON!!! Am multe prietene care il folosesc de ani de zile, cu MARI REZULTATE. Si sora mea, Bleu l-a inceput acum 4 ani, a slabit 20 kg( luase si ea in gabarit destul de mult!!!), si de-atunci isi mentine silueta asa. Ea e avantajata MULT de tot de inaltime(1,80m), dar se vede diferentza enorm de mult. DACA ar fi sa recomand o "dieta" anume, singura ar fi Weight Watchers, deoarece este singura care face sens. Mananci mancare "obisnuita", nu trebuie sa-ti faci rabaturi de la nimic, doar tre sa stii sa numeri pina la 25. La tine insa, este alta treaba. Esti insarcinata, si orice doctor-chiar si ala de mahala, ar trebui sa-ti interzica asa ceva. SANATATEA COPILULUI ESTE MAI IMPORTANTA DECAT SILUETA TA! Nu spune nimeni ca trebuie sa basculezi cat un pluton de armata, dar nu este cazul acum sa stai pe dieta. Ai grija la ceea ce mananci, nu face excese, si odata ce bebe soseste si NU MAI ALAPTEZI, poti intra linistita pe cura de slabire. Vei avea timp berechet sa te intorci inapoi la statutul tau de ....
Cam atit pt acum- v-am facut capul calendar destul... dar naiba s-o ia de ciucalata, imi da prea multa energie, de nici la tastat n-am stare.
O zi buna tuturor, si succes in continuare

pt totde dame sexoase

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Mergi la inceput