Jucarii de la Quelle

Jucarii de la Quelle | Autor: dicirstea

Link direct la acest mesaj

Am vazut pe site-ul de la quelle niste jucarii frumoase la preturi bune. Imi poate spune cineva daca le-a si incercat? Si cum e treaba cu comanda? Am cautat pe forum dar cel mai recent subiect pe tema asta era de anul trecut. Anul trecut am comandat si eu ceva ce asteptam inainte de Craciun si a venit dupa anul nou asa ca am renuntat la comanda. Oare acum sunt mai prompti? Oricum, am comandat catalogul de mai bine de o luna si nu a ajuns nici acum, daca comand jucarii acum oare vin pana la Craciun?

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Noi avem www.quelle-international.com/ro/q3r/kinderweltspielwelt/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZmaF9zZWNvbmRpZD1xdWVsbGVfcm9fMzQ2MDEmZmhfdmlldz1kZXRhaWwmZmhfbG9jYXRpb249Ly9xdWVsbGVfcm8vZGVfREUvX2FjdGl2ZT57MjAwNjEwMDV9L2NhdGVnb3JpZXM8e3F1ZWxsZV9yb18xNjcyX3F1ZWxsZV9yb30mZmhfcmVmdGhlbWU9cHJvbW9fNzUwMzQ1NDYsc2VlYWxsLC8vcXVlbGxlX3JvL2RlX0RFL19hY3RpdmU ezIwMDYxMDA1fS9jYXRlZ29yaWVzPHtxdWVsbGVfcm9fMTY3Ml9xdWVsbGVfcm99JmZoX3JlZnZpZXc9c3VtbWFyeQ==/" target="_blank">asta, www.quelle-international.com/ro/q3r/Craciun/Geschenke/geschenke_fr_kinder//p-/m-40057/index.html" target="_blank">asta si www.quelle.com.ro/ro/extern/index.html?EMBPERL_UID=:99faaf1ba7fa8f06c7ce8ced0c2e391c&fsreloaded=1&" target="_blank">asa ceva.

Cumparate de la quelle doar casuta ... restul de prin targ si de prin germania. Sunt multumita de toate.
Merita.

Comanda se face on line sau la telefon. Termenul de livrare este functie de stoc. Am comandat 4 lucruri - doua mi-au venit la o saptamana ... pe celelalte inca le astept. Termenul mi-au spus ca e de o luna. Luna inca nu a trecut. Mai astept.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Noi am comandat anul trecut ceva jucarii, prin telefon. Unele au ajuns mai repede, altele dupa 2 luni. Sant OK, santem multumiti (trusa de scule, ceas cu radio). Acum in toamna am comandat 2 perechi de jeans pentru Cristi, a durat mai putin de o luna.Eu comand la nr. de telefon 0361/403403.

Ingrid si Cristi 4 ani si 7 luni

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns David_mami spune:

Eu am comandat de pe net, acum vreo saptamana...sa vedem cand ajung, ca in curand e ziua piciului si sper sa nu ramana fara cadou...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

si eu am comandat de 2 ori, o data bancul de lucru si o data tabla de scris cu litere si cifre magnetice.

am fost foarte multumiti de amandoua (si noi si 'beneficiarul'), si au ajuns cam in 3-4 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

ieri am comandat si eu un minipian www.quelle-international.com/ro/q3r/kinderweltspielwelt/spielsachen/musikmachen/musikspielzeug//m-35812/index.html" target="_blank">asta
eu sper sa vina pana la mos nicolae. am mai comandat luna trecuta impreuna cu o prietena si au venit cam in 3 saptamani.

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andlina spune:

eu am comandat acum vreo doua luni masinuta multifunctionala de la berquet.au respectat termenul de trei saptamani in care au zis ca livreaza,numai ca mi-au trimis alt model decat cel care era in catalog.l-am returnat,am cautat pe internet si in final am comandat-o pe laredoute.fr de unde a venit in 10 zile si am luat-o si semnificativ mai ieftina decat era in catalogul de la quelle.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Andlina - te rog mult, da-mi si mie linkul unde ai gasit masinuta pe la redoute. Eu am dat o cautare si nu am gasit-o. Multumesc!

Eu am comandat la quelle cortul de joaca pt copii care a venit in 3 saptamani si un puzzle de lemn pe care inca il astept. Cortul e ok... pentru un copil mai linistit... ca fi-mea s-a aruncat pe el si i-a si rupt o tija de sustinere.. din prima zi

Tina, mami de Patrick si Maya

www.nuntadelux.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

eu am comandat un casetofon.De jucarie,dar functional.Arata bine,e colorat frumos,se aude bine...cam 5 minute.Pe urma a agatat caseta si in 2-3 secunde a rupt banda.M-am enervat,am bagat alta caseta si s-a intamplat exact acelasi lucru : a rupt banda imediat.Acum trebuie sa cumpar din nou casetele alea,ca era muzica preferata a copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Noi am comandat www.quelle-international.com/ro/q3r/Craciun/Geschenke/geschenke_fr_kinder//p-/m-40057/index.html" target="_blank">casuta si baiatului i-a placut f.f.mult, este inca una din jucariile preferate. Am comandat atunci telefonic si a venit cam in 3 saptamani.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput