Jucarii de la Quelle

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by Florentina G

Andlina - te rog mult, da-mi si mie linkul unde ai gasit masinuta pe la redoute. Eu am dat o cautare si nu am gasit-o. Multumesc!

Eu am comandat la quelle cortul de joaca pt copii care a venit in 3 saptamani si un puzzle de lemn pe care inca il astept. Cortul e ok... pentru un copil mai linistit... ca fi-mea s-a aruncat pe el si i-a si rupt o tija de sustinere.. din prima zi

Tina, mami de Patrick si Maya

www.nuntadelux.ro

Florentina, www.laredoute.fr/vente-le-bubble-go-balade-berchet.aspx?productid=324077184&documentid=419507&categoryid=22935868&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> asta e masinuta ! Nu este chiar la fel ca in poza, are si un "parasolar", e dragutza! O stiu pentru ca sunt prientena cu Andlina.

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Multumesc de raspunsuri. La casuta, la playset si pian plus inca ceva din lemn ma gandeam si eu. Dar cum v-am spus, anul trecut ce am comandat in septembrie a ajuns dupa anul nou, fara macar sa ma anunte in prealabil ca nu au in stoc, iar acum am comandat catalogul pe site, de pe 24.09 si nici o veste. Voi ati cerut sa fie livrat prin Curiero sau prin posta?

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Cataloagele sunt trimise prin firma Curiero, chiar daca specifici sa ti le trimita prin posta. Eu am sunat direct la ei si asa am reusit sa le primesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Camelia_daniela - multumesc mult pentru link.
Am vazut ca au aici si o tricicleta draguta care la quelle e mult mai scumpa.
In schimb, ma incanta casuta Gowi de la quelle.... dar intr-adevar asteptarea asta si mai ales ca nu ai idee cand ajung face sa iti taie tot cheful!

Tina, mami de Patrick si Maya

www.nuntadelux.ro

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

eu am vazut un patut pt fetite f frumos si as incerca...

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash78 spune:

quote:
Originally posted by katty

Am comandat si eu anul trecut www.quelle-international.com/ro/q3r/home/suche/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZuZmhfYWN0aW9uPXNlYXJjaCZmaF9zZWNvbmRpZD1xdWVsbGVfcm9fMzU5MTcmZmhfdmlld19zaXplPTEwJmZoX2Vkcz0lYzMlOWYmJmZoX2xvY2F0aW9uPSUyZiUyZnF1ZWxsZV9ybyUyZmRlX0RFJTJmX2FjdGl2ZSUzZSU3YjIwMDYxMDA1JTdkJmZoX3NlYXJjaD1iZWJlbHVzJmZoX3JlZnZpZXc9c2VhcmNo//m-35917/index.html" target="_blank">bebelusul asta si www.quelle-international.com/ro/q3r/home/suche/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZuZmhfYWN0aW9uPXNlYXJjaCZmaF9zZWNvbmRpZD1xdWVsbGVfcm9fNDAxNTQmZmhfdmlld19zaXplPTEwJmZoX2Vkcz0lYzMlOWYmJmZoX2xvY2F0aW9uPSUyZiUyZnF1ZWxsZV9ybyUyZmRlX0RFJTJmX2FjdGl2ZSUzZSU3YjIwMDYxMDA1JTdkJmZoX3NlYXJjaD1wcm9pZWN0b3ImZmhfcmVmdmlldz1zZWFyY2g=//m-40154/index.html" target="_blank">proiectorul acesta.
Proiectorul a fost interesant, pana s-a dus becul, acum e pe post de mobila! Bebelusul l-am facut cadou, dar a fost super dragalas !

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Katty, am comandat shi eu acelashi bblush...numai ca, nu am reushit sa ii descopar toate functziile; doar molfaie suzeta, iar daca i-o scotzi plange!De ras ....nu rade, de vorbit nici atat!Pe unde trebuie sa il apas...sa faca toate astea?Asta daca l-ai incercat..pana sa il faci cadou!

ppv shi Sara Ioana (7 octombrie 2004)
pozele noastre:http://photos.yahoo.com/greierash78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Eu am comandat de pe net, acum vreo saptamana jumatate...sa vedem cand ajung....ca as vrea sa junga cat mai repede sa le vad si eu; i-am luat trenulet si fotoliu in forma de ursuletz

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Greierash, noi i-am dat bebelusul unei fetite care a venit la noi in vizita.
Ei stau in Australia si nu am mai intrebat dupa ce face Aileen (asa i-a pus numele). Pustoaica a desfacut cadoul cand era la noi si s-a indragostit de papusa pe loc, dar nu am avut baterii in casa s-o testam, asa ca nu stiu cum functioneaza, imi pare rau ca nu te pot ajuta....

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

am primit azi pachetul de la quelle cu keyboardul winnie the pooh.
f repede a venit. eu il asteptam abia pe la sf lunii. pe 25 oct am facut comanda.
jucaria mi se pare in regula, cam mica, ma asteptam sa fie mai mare, dar are o gramada de functii si e ok.
acum, mai ramane o problema: cum ma abtin eu sa nu i-o dau alexiei pana la mos nicolae?

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)

Mergi la inceput