Jucarii de la Quelle
Raspunsuri - Pagina 2
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by Florentina G
Andlina - te rog mult, da-mi si mie linkul unde ai gasit masinuta pe la redoute. Eu am dat o cautare si nu am gasit-o. Multumesc!
Eu am comandat la quelle cortul de joaca pt copii care a venit in 3 saptamani si un puzzle de lemn pe care inca il astept. Cortul e ok... pentru un copil mai linistit... ca fi-mea s-a aruncat pe el si i-a si rupt o tija de sustinere.. din prima zi
Tina, mami dePatrick si
Maya
www.nuntadelux.ro
Florentina, www.laredoute.fr/vente-le-bubble-go-balade-berchet.aspx?productid=324077184&documentid=419507&categoryid=22935868&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> asta e masinuta ! Nu este chiar la fel ca in poza, are si un "parasolar", e dragutza! O stiu pentru ca sunt prientena cu Andlina.
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
dicirstea spune:
Multumesc de raspunsuri. La casuta, la playset si pian plus inca ceva din lemn ma gandeam si eu. Dar cum v-am spus, anul trecut ce am comandat in septembrie a ajuns dupa anul nou, fara macar sa ma anunte in prealabil ca nu au in stoc, iar acum am comandat catalogul pe site, de pe 24.09 si nici o veste. Voi ati cerut sa fie livrat prin Curiero sau prin posta?
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Ela2001 spune:
Cataloagele sunt trimise prin firma Curiero, chiar daca specifici sa ti le trimita prin posta. Eu am sunat direct la ei si asa am reusit sa le primesc.
Florentina G spune:
Camelia_daniela - multumesc mult pentru link.
Am vazut ca au aici si o tricicleta draguta care la quelle e mult mai scumpa.
In schimb, ma incanta casuta Gowi de la quelle.... dar intr-adevar asteptarea asta si mai ales ca nu ai idee cand ajung face sa iti taie tot cheful!
Tina, mami de
Patrick si
Maya
www.nuntadelux.ro
katty spune:
Am comandat si eu anul trecut www.quelle-international.com/ro/q3r/home/suche/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZuZmhfYWN0aW9uPXNlYXJjaCZmaF9zZWNvbmRpZD1xdWVsbGVfcm9fMzU5MTcmZmhfdmlld19zaXplPTEwJmZoX2Vkcz0lYzMlOWYmJmZoX2xvY2F0aW9uPSUyZiUyZnF1ZWxsZV9ybyUyZmRlX0RFJTJmX2FjdGl2ZSUzZSU3YjIwMDYxMDA1JTdkJmZoX3NlYXJjaD1iZWJlbHVzJmZoX3JlZnZpZXc9c2VhcmNo//m-35917/index.html" target="_blank">bebelusul asta si www.quelle-international.com/ro/q3r/home/suche/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZuZmhfYWN0aW9uPXNlYXJjaCZmaF9zZWNvbmRpZD1xdWVsbGVfcm9fNDAxNTQmZmhfdmlld19zaXplPTEwJmZoX2Vkcz0lYzMlOWYmJmZoX2xvY2F0aW9uPSUyZiUyZnF1ZWxsZV9ybyUyZmRlX0RFJTJmX2FjdGl2ZSUzZSU3YjIwMDYxMDA1JTdkJmZoX3NlYXJjaD1wcm9pZWN0b3ImZmhfcmVmdmlldz1zZWFyY2g=//m-40154/index.html" target="_blank">proiectorul acesta.
Proiectorul a fost interesant, pana s-a dus becul, acum e pe post de mobila! Bebelusul l-am facut cadou, dar a fost super dragalas !
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
addiana spune:
eu am vazut un patut pt fetite f frumos si as incerca...
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
poze
greierash78 spune:
quote:
Originally posted by katty
Am comandat si eu anul trecut www.quelle-international.com/ro/q3r/home/suche/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZuZmhfYWN0aW9uPXNlYXJjaCZmaF9zZWNvbmRpZD1xdWVsbGVfcm9fMzU5MTcmZmhfdmlld19zaXplPTEwJmZoX2Vkcz0lYzMlOWYmJmZoX2xvY2F0aW9uPSUyZiUyZnF1ZWxsZV9ybyUyZmRlX0RFJTJmX2FjdGl2ZSUzZSU3YjIwMDYxMDA1JTdkJmZoX3NlYXJjaD1iZWJlbHVzJmZoX3JlZnZpZXc9c2VhcmNo//m-35917/index.html" target="_blank">bebelusul asta si www.quelle-international.com/ro/q3r/home/suche/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZuZmhfYWN0aW9uPXNlYXJjaCZmaF9zZWNvbmRpZD1xdWVsbGVfcm9fNDAxNTQmZmhfdmlld19zaXplPTEwJmZoX2Vkcz0lYzMlOWYmJmZoX2xvY2F0aW9uPSUyZiUyZnF1ZWxsZV9ybyUyZmRlX0RFJTJmX2FjdGl2ZSUzZSU3YjIwMDYxMDA1JTdkJmZoX3NlYXJjaD1wcm9pZWN0b3ImZmhfcmVmdmlldz1zZWFyY2g=//m-40154/index.html" target="_blank">proiectorul acesta.
Proiectorul a fost interesant, pana s-a dus becul, acum e pe post de mobila! Bebelusul l-am facut cadou, dar a fost super dragalas !
varsta lui Andrei
Katty, am comandat shi eu acelashi bblush...numai ca, nu am reushit sa ii descopar toate functziile; doar molfaie suzeta, iar daca i-o scotzi plange!De ras ....nu rade, de vorbit nici atat!Pe unde trebuie sa il apas...sa faca toate astea?Asta daca l-ai incercat..pana sa il faci cadou
ppv shi
Sara Ioana (7 octombrie 2004)pozele noastre:http://photos.yahoo.com/greierash78
toanca spune:
Eu am comandat de pe net, acum vreo saptamana jumatate...sa vedem cand ajung....ca as vrea sa junga cat mai repede sa le vad si eu; i-am luat trenulet si fotoliu in forma de ursuletz
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
katty spune:
Greierash, noi i-am dat bebelusul unei fetite care a venit la noi in vizita.
Ei stau in Australia si nu am mai intrebat dupa ce face Aileen (asa i-a pus numele). Pustoaica a desfacut cadoul cand era la noi si s-a indragostit de papusa pe loc, dar nu am avut baterii in casa s-o testam, asa ca nu stiu cum functioneaza, imi pare rau ca nu te pot ajuta....
varsta lui Andrei
_Ralu_ spune:
am primit azi pachetul de la quelle cu keyboardul winnie the pooh.
f repede a venit. eu il asteptam abia pe la sf lunii. pe 25 oct am facut comanda.
jucaria mi se pare in regula, cam mica, ma asteptam sa fie mai mare, dar are o gramada de functii si e ok.
acum, mai ramane o problema: cum ma abtin eu sa nu i-o dau alexiei pana la mos nicolae?
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)