Strumfi de iulie-august 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 8
burtika spune:
un banc si de la mine :
Un ascultator suna la un post de radio.
- Buna ziua!
- Buna ziua! Va ascultam.
- Am gasit un portofel care contine 15.000 dolari si un buletin de
identitate pe numele Ion Ion.
- Si vreti sa gasim pagubasul?
- Nu, as vrea sa-i ofer o dedicatie muzicala.
fosta burtika actuala mamica de Iris Maria (28.07.07)
http://community.webshots.com/user/lacramioaraD
ghinetz spune:
Si inca una buna, proaspat citita in Dilema-Veche
#350;ti#355;i care e culmea discrimin#259;rii? „Mor#355;ii cu mor#355;ii, viii cu viii!“
Oana, Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mychydutza spune:
pupam toate fetele.
gata, am si eu un crestin cu acte in regula! sambata am avut botez. a fost MINUNAT! si vremea si Andrei si prietenii care au fost alaturi de noi. sunt o mama fericiiiiiiiiiiita!!!!!!!!!!!
*mihaela*
karligutza spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Vin si eu cu un banc
O blonda merge cu masina pe autostrada. Aude la radio:
"Atentie mare pe autostrada x. Un nebun merge pe contrasens"
Remarca blondei:
"Unul?! Sunt sute, sute!!!"
Oana, Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
quote:
Originally posted by burtika
un banc si de la mine :
Un ascultator suna la un post de radio.
- Buna ziua!
- Buna ziua! Va ascultam.
- Am gasit un portofel care contine 15.000 dolari si un buletin de
identitate pe numele Ion Ion.
- Si vreti sa gasim pagubasul?
- Nu, as vrea sa-i ofer o dedicatie muzicala.
fosta burtika actuala mamica de Iris Maria (28.07.07)
http://community.webshots.com/user/lacramioaraD
la fel de dragut si bancul asta
macar daca adelutza mea plange (banuiesc ca nu-i place ploaia! caci noi la ora asta eram pe-afara!) eu sa rad aici ca doar si rasu'ngrasa! noroc ca am frigider si forum...... fetelor ma ingras intr-o veselie! ; am reusit sa o adorm dupa o criza de plans (ii era atat de somn ca a adormit in timpul unui racnet de plans... offf cand o vad cum plange cu suspine mi se inmoaie inima...)
si mai am o intrebare pt.voi...... va dor oasele? (pe mine ma dor genunchii de mor! coastele-coloana pe linia sutienului, coloana la mijloc si bineinteles umerii) sunt eu "defecta" sau mi se duce incet-incet si calciul? (analize inca n-am facut, in general ma simt bine, doar ca durerile astea de oase ma termina cateodata!) si asta se intampla de cand am nascut; inainte nu ma dureau niciodata, iar in sarcina am avut doar dureri de la oasele bazinului. Astept si parerile voastre (sa fie asta ca un subiect al zilei?) ca sa stiu daca e vorba de un fenomen general sau sunt doar eu si ar trebui sa ma consult!
va pup
karligutza
sunt mamica Adelutei
Carmena spune:
Ioana imi pare rau sa aud ca aveti probleme, multa sanatate Smarandei. Va fi bine ai sa vezi, si uita de gluma cu stransu' de bani pentru operatie(mai bine bancurile fetelor care sunt super...)Daca tot aveti bani de strans, uite, luati-va masina. Eu nu mi-am mai luat Fabia, mi-am luat Seat Ibiza de care sunt foarte multumita. Acum ce sa spun, depinde ce va trebuie voua, Octavia 2 e super ca masina de familie, noi avem si suntem f multumiti. E f spatioasa si inauntru si in spatiu de depozitare, noi avem varianta pe motorina si e si ieftinutza la carburant...Seatul pentru clasa ei e super, micutza, se strecoara e infipta, ce sa zic... Doar ca scaunele copiilor si carutul lui Bogdi in portbagaj cam asta e toata masina
Pupici fetelor (ca apropo faceti fete f frumoase, m-am delectat cu poze..), noi suntem in continuare pe lista petitorilor, sa stii...
Felicitari tuturor crestinutilor. Sa va traiasca si sa fie sanatosi!
Noi suntem mohorati nitel din cauza vremii de afara, merg sa inveselesc baiatu' cu niscavai zdranganele.
pupici
http://www.flickr.com/photos/10678611@N07/?saved=1
Carmen si flacaii Stefan si Bogdan
karligutza spune:
Simo vezi ca ma superi! ia mai zi-ne cand pleci in DUBAI? data viitoare nu ratez aeroportul Otopeni!
karligutza
sunt mamica Adelutei
andicu spune:
Salutari si de la noi!
Super bancurile de pe pagina asta, ca in urma n-am apucat inca.
Am si eu o rugaminte urgenta: va rog, cine stie sa-mi spuna de la ce banci se accepta carduri pt a primi CICul si alocatia pe card?? stiu ca s-a mai vorbit, dar acum n-am timp sa caut si trebuie sa plecam in oras pt asta. Multumesc frumos!
ps scriu mai multe mai tarziu!
Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip(27 iunie 2007)
Cum crestem noi
violetan spune:
Fetelor, ama vut si noi botezul sambata. A fost fff frumos. Alina/anya, ai fost superba! Toata lumea v-a admirat si m-a intrebat de voi! Iar papushicile tale m-au omorat efectiv! Imi pare tare rau ca eram disperata sa nu raceasca bb si am sters-o ca din pushka dupa slujba, as fi vrut sa mai vorbim...multumim mult ca ati venit si pt tot, in general...
In alta ordine de idei, feteleeee, help! Zicea careva dintre voi ca a cumparat rama foto digitala pt nasi. Super idee! Vreau si eu, dar de unde ati cumparat-o si cu cat banet?? Ca eu am gasit doar la media galaxy de la philips cu 9 milioane. Asa ati gasit si voi? Pupoco la toata lumea!!!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
brazuca25 spune:
quote:
Originally posted by karligutza
si mai am o intrebare pt.voi...... va dor oasele? (pe mine ma dor genunchii de mor! coastele-coloana pe linia sutienului, coloana la mijloc si bineinteles umerii) sunt eu "defecta" sau mi se duce incet-incet si calciul? (analize inca n-am facut, in general ma simt bine, doar ca durerile astea de oase ma termina cateodata!) si asta se intampla de cand am nascut; inainte nu ma dureau niciodata, iar in sarcina am avut doar dureri de la oasele bazinului. Astept si parerile voastre (sa fie asta ca un subiect al zilei?) ca sa stiu daca e vorba de un fenomen general sau sunt doar eu si ar trebui sa ma consult!
va pup
karligutza
sunt mamica Adelutei
Aoleu credeam ca numai eu sunt in situatia asta! Eu am pus durerile pe seama kg in plus ca am muuuult fata de greutatea mea de dinainte de sarcina si nu scad nici un gram. Ma dor genunchii de mor, mijlocul si talpile...clar de la greutatea extra. Astept sa imi fac analizele alea gratuite acum in noiembrie sa vad ce surprize am.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra