Strumfi de iulie-august 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns burtika spune:

andicu, eu mi-am facut la BCR, la ei merge sigur, dar mai sunt inca doua banci la care se poate, nu am retinut exact care.
karligutza si mie imi vine sa mananc intruna, am ramas cu 10 kg in plus din sarcina si nu cred ca voi scapa curand de ele. oasele nu ma dor, ma dor in schim incheieturile mainilor, da foarte tare, in special dimineata ma trezesc cu dureri foarte mari. si ma mai dor umerii...si spatele uneori....dar asta este de la bebelina mea care este destul de durdulie.

fosta burtika actuala mamica de Iris Maria (28.07.07)
http://community.webshots.com/user/lacramioaraD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

andicu, si eu tot BCR stiu.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns armin23 spune:

B.C.R.,BANCA TRANSILVANIA,PROCREDIT BANK.prima banca are comisioanele cele mai mari!

quote:
Originally posted by andicu

Salutari si de la noi!

Super bancurile de pe pagina asta, ca in urma n-am apucat inca.

Am si eu o rugaminte urgenta: va rog, cine stie sa-mi spuna de la ce banci se accepta carduri pt a primi CICul si alocatia pe card?? stiu ca s-a mai vorbit, dar acum n-am timp sa caut si trebuie sa plecam in oras pt asta. Multumesc frumos!

ps scriu mai multe mai tarziu!

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip(27 iunie 2007)
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

La subiectul "Dureri de oase", nu stiu. Nu ma dor. Sa ma astept?

La subiectul "Descretit fruntile" mai vin cu asta: www.romlit.ro/www/texte07s/rl40/1-5-1.html" target="_blank">Ghid pentru studentii care au nimerit din greseala la Litere (dar e valabil si pentru Psihologie, Filosofie, Horticultura etc)

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

salutare.
stau rare rau cu timpul liber asa ca intru doar sa va rog sa ma ajutati si pe mine daca puteti. am postat la "Drepturile gravidelor si proaspetelor mamici" dar incerc si aici.

in 15 noiembrie mi se trermina concediu postnatal. asi vrea sa intru in concediu de cresterea copilului din luna ianuarie (in speranta ca se va schimba legea - cu cei 85%) si vreau sa stiu daca pot sa-mi iau pe perioada 16 noiembrie - 7 ianuarie concediu medical. am aflat ca nu prea merge concediu de risc maternal (lucrez la birou). eu pe perioada sarcinii am avut 90 de zile concediu medical.
daca imi raspundeti va rog sa imi dati si un pm
pupici

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Burtika, Brazuca, Armin, va multumesc!

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip(27 iunie 2007)
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Frumoase bancuri...
Karligutza,pe mine ma dor toate cele de parca am pioneze peste tot,dar cred ca e de la kg. in plus si de la bebe...asa ca sigur esti pe acelasi sens cu noi si nu in sens invers.Sanatate multa.....tututror cu dureri de spate.

Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by karligutza
macar daca adelutza mea plange (banuiesc ca nu-i place ploaia! caci noi la ora asta eram pe-afara!) eu sa rad aici ca doar si rasu'ngrasa! noroc ca am frigider si forum...... fetelor ma ingras intr-o veselie! ; am reusit sa o adorm dupa o criza de plans (ii era atat de somn ca a adormit in timpul unui racnet de plans... offf cand o vad cum plange cu suspine mi se inmoaie inima...)

si andra tot intr-un plans a stat pana am hotarat sa iasa afara cu bona. a adormit cum a ajuns afara. asa a fost si ieri. pur si simplu nu vrea sa doarma ziua in casa. nu stiu ce voi face ca si alex e in vacanta si eu sunt tare stresata cu un proiect.
si kg se aduna si la mine. cand lucrez si sunt stresatqa stau cu dulciurile langa mine.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andicu
[Am si eu o rugaminte urgenta: va rog, cine stie sa-mi spuna de la ce banci se accepta carduri pt a primi CICul si alocatia pe card?? stiu ca s-a mai vorbit, dar acum n-am timp sa caut si trebuie sa plecam in oras pt asta. Multumesc frumos!

RAIFFAISEN BANK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ola mamici!

am o veste proasta,dupa cum poate ati observat nu mai putem incarca poze pe contul de pe flickr,am depasit limita spatiului gratuit.degeaba am tot scris pe aici sa nu mai incarcati mai mult de o poza la fiecare capitol,sa nu mai adaugam capitole noi ca nu are rost, nu s-a tinut cont de nimic.m-am vazut in neplacuta situatie sa incerc sa-i pun si lui andicu poze,este si ea o mamica mandra de puiul ei ca si noi,si sa nu pot.am pozele date jos la mine pe laptop .deci astept sugestii,ce facem??????

karli ma doare si pe mine spatele de mor...stai sa inceapa sa umble prichindeii,sa vezi atunci...
anto ma bucur ca a fost ok cu botezul,sa fie intr-un ceas bun.unde o mai pot admira pe sonia?
mai vorbeatzi de ridicat capul la copii.elisa si-l tine tare bine.cea mai dragalasha e cand sta pe burta si ii face capul dreapta stanga ca si girofarul la politie.isi ridica o mana dar ii e frica sa se lase singurica pe o parte.eu ii zic "gushterel" e ca o soparla cand sta pe burtica.

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput