Strumfi de iulie-august 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 7
ghinetz spune:
Multumim de cafea. Eu iar am ramas fara, asa ca a voastra e numai buna.
Lia, si Victor ma cearta de numa'! De asta ziceam ca el nu prea plange, dar "vorbeste". Ma striga, chiuie. Asa incat, vineri cand mi-a plans incepusem sa-mi fac griji.
brazuka, trebuie sa fie tare draguta gogoshica, cum se intoarce ea pe burtica. Draga de ea. Noi inca nu avem astefel de tentative. Baietii sunt mai lenesi. A! Si daca iti e bine la mama, de ca sa nu ramai acolo? Eu zic sa te gandesti in primul rand la tine. Caci, daca tie iti e bine, ii va fi bine si Denisei.
diane_dum, sa va fie de bine plimbarea. Eu zic sa bisati. Ca tare bine ne prinde si noua, mamicilor, cate o iesire. Eu zilele astea, desi a fost mai rece, am stat la plimbare si cate 3 ore. Am umblat pur si simplu pe strazi. M-am uitat la oameni, m-am uitat prin vitrine...Apoi m-am simtit mai bine. (eram asa, ca pe o prapastie, si parca iesirile astea cu Victor m-au adus inapoi)
Anto, raspunsul pe care ti l-a dat Ashera ti l-as fi dat si eu. Poate sunt muci. Sau poate e supozitorul insuficient topit. cat despre consistenta scaunului...se intampla. Uneori e cu "grauncioare", alteori asa, lichid.
Gabriela si mie mi se intampla ca Vistor sa nu vrea la san. Se arcuieste si se agita...! Eu il las putin sa se linisteasca, uneori chiar atipeste cateva minute, semn ca ii era somn. Il alaptez dupa. Raspunsul de la Lia e insa f fain. Am bagat si eu ceva la cap.
Ashera, multam ca te-ai gandit la mine . Si la sarmalele mele. Lasa, ca stiu ca daca scriam ca nu le mai aduce, trimiteai tu de la Timisoara o supa de pui de aiai buna-buna! Asa...ca-n Banatul nostru drag. Nu?!
Oana, Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
brazuca25 spune:
Neatza la o tare!
De mult am vrut sa ii raspund lui aylin dar nu ma lasa Denisa. Si noi am avut zile asa cum descrii tu, nu multe dar au fost. La noi a fost din cauza gazelor din burtik si a faptului ca nu facea kk. Pediatra ne-a recomandat Colic Baby de la 1 luna si pot spune ca asta a fost salvarea noastra. Denisa a reactionat f bine la el si acum face in fiecare zi kk cel putin o data. Si nu ii dau decat doza minima de siropel. Pe langa asta, la noi mai functioneaza f bine sa o pun pe burtica dar pe picioarele mele. Eu stau in fund pe canapea, iar ea cu burtik pe picioarele mele, ii sustin manutele si capul cu o mana iar picioare atarna...sau si le tine ea ca si cum ar inota in aer. Cu metoda asta reusesc mereu sa ii scot gazele si kk. E mitraliera la fundul ei!
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
Antoanela23 spune:
Neata,
Multumim pt cafea si raspunsuri.
Oannaa, supozitorul l-a scos aproape intreg si netopit cand a facut kk. Si eu m-am gandit ca s-ar putea sa fie de la el.
Ashera, Oana, nu prea are mucisori, numai asa cate unul mic uscat in nas.
Oricum stau cu ochii pe ea ca pe butelie sa vedem cum evolueaza.
Aseara a cam durut-o burtica, s-a trezit din somn urland si se arcuia de abia puteam s-o tin in brate. Credeam ca la 4 luni nu vom mai avea astfel de probleme, dar inca mai avem de tras un pic.
Gabriela, raspunsul Liei este f complet, altceva nu as sti nici eu sa-ti spun. Si mie mi se intampla, da drumul la san si plange sau dimpotriva, ranjeste la mine de ma topesc, sau isi suge degetul (faza care ma irita groaznic, adica ce, e mai bun dejtul decat tzitzi?). Tin minte ca si Victor a avut o perioada cand plangea la san, e o faza prin care trec ei. Acum sunt mai fortosi, sug cu forta si probabil se enerveaza cand laptele vine mai incet.
Pup fetele, va doresc o saptamana excelenta,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
karligutza spune:
da' suparate-s mamicile de iulie-august 2007... ar fi cazul sa mai spunem niste bancuri? poate macar hohotele de ras sa mai ajunga pe aici de la fetili care absenteaza de mult timp.....
karligutza
sunt mamica Adelutei
brazuca25 spune:
Hai ca incep yo cu un banc
Un pescar dadea la undita într-un loc unde pescuitul era interzis.
Un paznic se apropie de el si-i zice:
- Trebuie sa platiti amenda, aici pescuitul e interzis!
- Eu nu pescuiesc, îi fac doar baie ramei asteia! zice pescarul ridicand batul din apa.
- Amenda tot trebuie sa platesti. Rama nu are slip pe ea si asta nu e plaja de nudisti..
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
aylin_tarcan spune:
burtika, sa dea Domnul sa fie asa si la mine! esti a doua persoana care ma incurajeaza in sensul ca de la 2 luni jumate s-a schimbat copilul radical. eu sper macar la 3 luni. sa nu ma dau viteaza si optimista ca la 2 jumate. oricum am o sansa. noi avem azi 2 luni si 9 zile. nu mai am mult...sper sa mai rezist.
gabriela, exact asa face si gandacul meu! nu am gasit remediu. uneori e asa, alteori nu e chiar atat de nasol...dupa cum ii casuna ei. sau dupa cum o doare burtica, sau dupa cum e ea de agitata. daca vad ca nu vrea si nu vrea, ma enervez si o las in pace. nu ii mai dau nimic. si dupa juma de ora cand incerc iar sa vezi ce infometata e. la mine functioneaza in situatia asta urmatoarea chestie: desi nu ii place la orizontala in brate, ci doar la verticala, o iau la orizontala (sau la verticala si incet incet o inclin spre orizontala), o duc in bucatarie (acolo e mult mai bine decat in alte camere. nu stiu de ce ii place), sting lumina si aprind aragazul (ea se uita la aragaz ca e fascinata de lumina albastra) si apropii tzatzi de gurita. dar o las pe ea sa o apuce. si toata chestia asta in miscare. si o alaptez asa, in plimbare. e singura chestie care functioneaza la mine.
brazuca, asa incerc si eu sa o tin, pe burtica pe picioarele mele. sta cam 2 minute dupa care nu mai vrea. din pacate insa nu scoate nimic. eu cred ca se agita asa de tare de la oboseala. cateodata se imbina oboseala cu foame sau oboseala cu burta (combinatii de n luate cate k) si atunci nu mai vrea nici papa nici nani si e un chin sa reusesc sa o fac sa adoarma macar cateva secunde, ca sa poata sa apuce tzatzi (gabriela, iti raspund si tie aici). principala mea problema este ca nu vrea sa adoarma cand e obosita. ea doarme cam 10 ore pe zi!!! si daca reusesc cu chin sa o adorm, se trezeste dupa 10 minute. poate ca de la burtica!
cateodata cand iesim afara (in general in weekend, nu la o plimbare obisnuita care e mai scurta), adoarme adanc si doarme cate 5 ore. dar la plimbarile normale nu doarme asa de adanc. iar cand intru in bloc, se trezeste. iar eu ca sa ma odihnesc psihic trebuie sa stau pe strazi 5 ore, si cateodata sa o alaptez pe strada, langa gard, in picioare.
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/13757856@N04/sets/" target="_blank">broscuta gargarita
karligutza spune:
si continui si eu.... ca sa nu arunc doar bomba si sa fug
Intra o blonda draguta la farmacie si intreaba farmacista:
- Aveti prezervative foarte mari de vanzare?
- Desigur ca avem, vreti sa cumparati?
- Nu, dar va suparati daca am sa astept aici pana intra cineva sa cumpere?
karligutza
sunt mamica Adelutei
brazuca25 spune:
Doi prieteni, Mihai si Cristi se-ntilnesc pe strada.
Mihai il vede pe Cristi ca e cam abatut si-l intreaba:
-De ce esti asa suparat?
C: Uite ma eu brunet , evasta-mea bruneta, copilul roscat.
M: Pai de cite ori faceti dragoste pe saptamina?
C: Niciodata.
M: Pe luna?
C: Da din cap negativ.
M: Pe an?
C: Iar da din cap negativ.
M: Pai vezi, rugina.
karligutza spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
... cateodata cand iesim afara (in general in weekend, nu la o plimbare obisnuita care e mai scurta), adoarme adanc si doarme cate 5 ore. dar la plimbarile normale nu doarme asa de adanc. iar cand intru in bloc, se trezeste. iar eu ca sa ma odihnesc psihic trebuie sa stau pe strazi 5 ore, si cateodata sa o alaptez pe strada, langa gard, in picioare.
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/13757856@N04/sets/" target="_blank">broscuta gargarita
uffffffff...... te inteleg perfect! in paralel cu supararea ta, sunt si eu nemultumita dar sub alte aspecte! si eu ies cu Adeluta foarte mult (ca nr.de ore pe zi) si trebuie sa ma gandesc f.bine unde va trebui sa fac un popas sa alaptez pt.ca pana la primul parc mai de 'doamne-ajuta' merg pe o mie de strazi..... si ce ma enerveaza cel mai mult e, nu ca ar fi posibil sa alaptez din picioare pe langa vreun gard, ci ca nu exista banci in Bucuresti-ul asta, ca sunt mii de caini (si CU si fara stapani) care isi fac nevoile pe trotuare si-apoi poftim priveliste...... nu mai zic ca ai toate sansele sa iei pe rotile caruciorului toate frunzele de pe trotuar impreuna cu ce e SUB FRUNZE!!!!!!!!!!!! sau ca iti strici caruciorul pana ajungi in parc datorita trotuarelor blocate de masini fix in dreptul pantelor de urcare/coborare de pe trotuar sau din lipsa acestora........ mai nou, in tot Bucuresti-ul, cred, se pun noi borduri, iar asfaltul pe langa probabil in alta ERA!!!!
karligutza
sunt mamica Adelutei
ghinetz spune:
Vin si eu cu un banc
O blonda merge cu masina pe autostrada. Aude la radio:
"Atentie mare pe autostrada x. Un nebun merge pe contrasens"
Remarca blondei:
"Unul?! Sunt sute, sute!!!"
Oana, Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"