Strumfi de iulie-august 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

numa' sa nu te doara'n cot de ceea ce se mai intampla pe aici...

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

quote:
Originally posted by karligutza

quote:
Originally posted by aylin_tarcan
... cateodata cand iesim afara (in general in weekend, nu la o plimbare obisnuita care e mai scurta), adoarme adanc si doarme cate 5 ore. dar la plimbarile normale nu doarme asa de adanc. iar cand intru in bloc, se trezeste. iar eu ca sa ma odihnesc psihic trebuie sa stau pe strazi 5 ore, si cateodata sa o alaptez pe strada, langa gard, in picioare.

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/13757856@N04/sets/" target="_blank">broscuta gargarita

uffffffff...... te inteleg perfect! in paralel cu supararea ta, sunt si eu nemultumita dar sub alte aspecte! si eu ies cu Adeluta foarte mult (ca nr.de ore pe zi) si trebuie sa ma gandesc f.bine unde va trebui sa fac un popas sa alaptez pt.ca pana la primul parc mai de 'doamne-ajuta' merg pe o mie de strazi..... si ce ma enerveaza cel mai mult e, nu ca ar fi posibil sa alaptez din picioare pe langa vreun gard, ci ca nu exista banci in Bucuresti-ul asta, ca sunt mii de caini (si CU si fara stapani) care isi fac nevoile pe trotuare si-apoi poftim priveliste...... nu mai zic ca ai toate sansele sa iei pe rotile caruciorului toate frunzele de pe trotuar impreuna cu ce e SUB FRUNZE!!!!!!!!!!!! sau ca iti strici caruciorul pana ajungi in parc datorita trotuarelor blocate de masini fix in dreptul pantelor de urcare/coborare de pe trotuar sau din lipsa acestora........ mai nou, in tot Bucuresti-ul, cred, se pun noi borduri, iar asfaltul pe langa probabil in alta ERA!!!!

karligutza
sunt mamica Adelutei

dragele mele haideti in valcea ca sunt banci la toate colturile si multe parculete (locuri de joaca). parcuri pt plimbari in liniste sunt doar in centru dar noi ajungem in juma de ora si acolo (pe jos). majoritatea trotuarelor sunt facute asa ca nu am de ce sa ma plang. primarul de acum a facut multe, multe pt oras.
acum imi dorm copiii asa ca pot recupera si eu.
aylin imi pare rau ca treci prin asa ceva. eu am noroc ca imi doarme afara foarte bine. din pacate nu pot sa dorm si eu cu ea, iar noptea se trezeste cam de 4 ori.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

cateodata imi vine mai Nico sa ma mut in alt oras, precum Brasov, Sibiu.... nici Ramnicu Valcea nu e urat (am fost de cateva ori bune acolo) insa e mai mic oras si nu stiu cum e cu posibilitatile de afaceri (joburi bune loco...) et-tzetera et-tzetera......

si cu oasele, asa deci... va dor si pe voi! foarte bine! (adica nu e bine) dar macar nu sunt specie unica! si eu as pune si pe seama kilogramelor si a faptului ca o tot ridic/tin pe adeluta in brate... dar ce ma plang eu acum, cum ati zis si voi: bebe creste si incepem acusica si diversificarea, deci urmeaza si mai greu!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielabv spune:

Servus fetele!
Ma grabesc sa va multumesc pentru sfaturi si incurajari.
Lia credeam ca numai noua ni se intampla asa ceva. Sincera sa fiu am incercat tot ce se poate dar pana la urma o las sa-si faca numarul si incerc la masa urmatoare sa vad daca e mai calma si suge mai bine.Noroc ca nu e mereu la fel de maraita.

Andicu eu mi-am facut card la BRD

Karli te asteptam la Brasov

Va pup plange Medeea rau de tot

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

karligutza ai dreptate. orasul e mic, salariile sunt mici. ode afacerio ce sa spun: depinde ce vrei sa faci. a noastra merge binisor.
eu vreau sa ne mutam in cluj

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanadum spune:

Salutare mamici!
Sper sa ma mai primiti si pe mine printre voi. De la nasterea lui Vlad am dat bir cu fugitii. Vreau sa ma laud si eu cu baiatul meu care la 3 luni fix a implinit fix 7 kg toate facute cu tzoance exclusiv. Sunt f f f mandra de tzoancele mele desi recunosc startul a fost cu maaari greutati. Raportam deasemenea zero probleme - nu tu colici, somnic noaptea frumos, ziua chef de joaca si bucurie. Sunt o mamica super fericita. Acum pt ca m-am obisnuit cu noua slujba de mamica (hihi -am trecut perioada de proba) poate intru si eu mai des pe aici.

O multime de pupici la mamici si la bebici

Mergi la inceput

Gabriela multumesc, inca n-am luat hotararea sa ne mutam, e doar un gand de-al meu, pt.ca in Bucuresti costa apartamentele cat la PARIS cred, poate in alt oras e altfel...... nu stiu

Nico dupa cum spuneam si Gabrielei, sunt tentata sa ma mut de fiecare data cand ma satur de Bucuresti din anumite puncte de vedere: case scumpe, oras mizerabil...... si Clujul imi place, am uitat sa zic. Si mai ales Restaurantul MATEI CORVIN unde se mananca extraordinar de BINE! Se vede cu ochiul liber ca mi-e gandul numai la mancare, asa-i? si aveau aia niste torturi intr-o vitrinutza la intrare in restaurant, yumiiiiiiiiii....

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielabv spune:

Am revenit.
Am facut baita si dupa ce a supt 90ml i-am mai dat si lapte muls cu biberonul. Dar ca de obicei mai mult suzeteste si inghite ff putin. Asa ca la masa asta am reusit sa mancam 120 de ml. uauuu
Karli adevarul e ca de fiecare data cand ajung in Bucuresti ma intreb cum rezista lumea sa traiasca intr-un astfel de oras. Aglomeratie, mizerie si mai ales ore nesfarsite pentru a ajunge undeva. Eu una nu cred ca as putea sa conduc in traficul de acolo
Si daca tot vorbiti de mancare eu una mereu as manca ceva dulce. Cand vom termina cu alaptatul nu mai avem nici o scuza pentru poftele de acum. Dar abia astept sa mai slabesc.

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutari de searra.
Alina.a, eu iti multumesc oricum. Si am trimis mai multe poze pt fiecare album aproape, ca sa ma conformez organizarii, dar nu ma deranjeaza deloc sa pui cate-o poza pt fiecare luna sau doar una, de ex. cea mai recenta, de la 3 luni, si cu fiecare luna sa updatam pozele bebeilor...zic si eu acum, depinde si de spatiu. Daca nu se poate, asta e, nu e nici-o nenorocire.

Va multumesc de ajutor cu bancile, m-am lamurit. Deocamdata ma lipsesc pt inca vreo 2 luni, avand in vedere ca , dupa ce ca n-a venit nici-un ban din CIC din septembrie incepand, ca sa-mi intre direct pe card ar trebui sa mai astept 2 luni aproape, cica "atat dureaza pana ajung actele unde trebuie". Si eu ce fac pana atunci, de Sarbatori , de ex?! asta e, normal, o intrebare retorica, pt ca lor nu le pasa. Asa ca am zis ca prefer sa ma mai mor de gat cu alea de la Posta inca 2 luni ( ca cica banii ar veni in sfarsit, in noiembrie), stand la cozi interminabile, decat fara bani deloc! nu mai zic ca alocatia lui bebe am primit-o abia acum in octombrie, cu dosar depus in prima sapt. din iulie!!! dar de alocatie s-a mai discutat si am vazut ca mai peste tot e la fel.
Si in final, o sa facem cont la ProCredit, ca acolo au ei(cei de la Oficiul de Munca Cta) intelegere cu actele,si comisioanele mai mici.
Of, gata , mi-am varsat naduful! da, nu sunt f suparata, ca asa am mai iesit si eu in lume! daca pot s-o numesc iesire!
Aa si am racit bine, deci, ma chinui sa nu dau si la puiut, desi am impresia ca sfornaie deja, sau o fi in imaginatia mea...

Felicitari proaspetilor crestini !
Roxana, bine-ai revenit si sa-ti traiasca grasunelul!
IOana, multa sanatate fetitei tale!

Am avut si eu dureri de spate, mijloc si picioare ( mai ales genunchii). Acum sunt mai bine, dimineata ma mai trezesc cu dureri de genunchi , dar pt spate am mai facut masaj, cam 1 data la 2 sapt. si cred ca mi-au facut bine. Ar trebui sa facem niste analize, am vedea si noi cum stam cu toate alea de cand suntem mamici, ca sigur avem lipsuri, dar cine are timp?!

M-am intins ca o placinta, scuze!

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip(27 iunie 2007)
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna seara! Multumesc ca mi-ati admirat odorul cel mic. Si eu am admirat copiii din albumul comun, super poze. Multumesc si pentru cuvintele de incurajare, sper si eu sa rezist. Abia azi am convins-o sa manince lapte praf din biberon - 5 feluri de tetine am schimbat. O sa incerc sa-i dau un bibe pe zi, la prinz, restul sin, poate o sa se ingrase mai bine.

Luna, sa-ti explic cu labiile: cam 40% din lungimea lor e lipita cu o pielita fina si subtire (partea de la 'coada'); eu am crezut ca asa e putza mai mica la fetitze.
Alina/Anya, din toata lista aia ma consoleaza doar ca si Arina ia prost in greutate. Succes si voua cu ingrasatul !
Mihaela, sa va fie de bine botezul!
Lia, m-am amuzat de prietenii tai care deschid singuri photo share.
ily, bravo ca Ilinca ia asa bine in greutate!
Nico, succes cu mutatul la Cluj, sa va iasa planurile asa cum vreti.
Anto, cum mai e Sonia?
Diana, iti raspund si eu la intrebarea pusa acu 3 zile: da, observ tot timpul schimbare la bb daca nu maninc calumea.
Oana, ce frumos ca a ris Victor cu voce.
Carmen, sa stapinesti sanatoasa Ibiza! Noi avem o Corolla sedan, dar e depasita de numarul impresionant de bagaje care se aduna, acum ca sintem 4. Asa ca sotul viseaza la porbagajul Octaviei 2. Am fost la siab si l-am vazut si eu, intr-adevar mare.
Andicu, mersic. Tu cum te mai simti, esti bine?

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput