Strumfi de iulie-august 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Ioana, merci, sunt bine acum, cu ajutor specializat; sper sa scap de povara asta curand.
Ca veni vorba de masini, noi avem Octavia 2 si face toti banii portbagajul! incape carutul nestrans cu copil cu tot si catelul pe langa, nu ca am fi testat!

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip(27 iunie 2007)
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Yellow!

Am trecut sa spun ca suntem bine, a venit noul computador deci voi intra mai des, astept sa apara bubele pe copii si sunt stresata cu botezul caci vreau sa iasa impecabil. La noi e si aniversarea noastra pe 5 nov si e dubla ocazie petrecerea.

Mie mi-au cazut aproape toata bubitele dar arat ca muma padurii, trebuie sa ma pensez, sa ma tund, zici ca am iesit din pestera.

O sa mai pun si eu pozici noi in albumul meu dar n-am avut timp.

Va pupesc.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3683" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3813" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna dimineata.Eu nu prea am timp sa scriu ca am inceput serviciul,dra va citesc in fiecare zi.Aylin vroiam sa-ti raspund tie ca si eu la fel am patit cu piticul meu.Acum e fff cuminte.In primul rind daca ai pe cineva sa rogi sa o scoata afara o zi pe saptamina ar fi super,sa dormi si tu in timpul acesta.Eu dormeam o ora ,doua neintoarsa ca stiam ca e afara si nu mai stateam cu urechile ciulite si in ora aia ma refaceam f bine.Alta metoda ,i-am cumparat o salteluta de joaca cu muzica si multe jucarele si ii distragea atentia de la durere,sau ii dadeam televizorul tare pe minimax si auzea vocile de copii si e f atent la ele si mai tacea.Dar in timpul asat nu o ridici sau bagi in seama daca e cumnte.Daca il ridicam reincepea distractia u urlete.Si da ,de la 2 luni si jumatate s-a cumintit.Deci mai ai putin.Pupici

David Alexandru 16.07.2007

http://community.webshots.com/user/loredana76100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Fetele, buna dimineata si de la noi...stie cineva unde se gasesc pungutzele alea speciale pt colectarea laptelui matern? multumim mult si pupici sa ajunga toata ziua.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

de la Moldova.
Am revenit si noi dupa botez.

Andrei al meu a plins toata slujba de nu stiau nasii ce sa-i faca,il plimbau de la unul la altul.El e baiat f. cuminte dar nu stiu ce s-a intimplat atunci.A doua zi la baita a fost f. cuminte si la petrecere la fel.Invitatii au spus ca-i place mai mult la petrecere decit la biserica.
La petrecere am dansat toata noaptea,a fost super,nu credeam ca o sa ma distrez asa .
O sa pun poze mai tirziu caci saptamina aceasta sunt cu ambii baieti acasa(e vacanta la gradi) si e vai de capul meu.

poze

Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns burtika spune:

buna dimineata fetelor
viletan, recipiente pentru pastrarea laptelui matern gasesti pe sit la bebelusultau. eu acolo am vazut mai multe tipuri si marci.

fosta burtika actuala mamica de Iris Maria (28.07.07)
http://community.webshots.com/user/lacramioaraD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

dragele mele,

buna dimineata tuturor... va cer iertare ca nu am mai scris de mult timp, am avut niste necazuri in familie care inca nu s-au terminat de tot - dar nu vreau nici sa va necajesc nici sa va intristez... partea buna este ca privesc inainte cu speranta si incredere in Dumnezeu...

v-am citit in tot acest timp, am privit si pozele puilor vostri care cresc ca din apa si sunt tot mai frumosi in fiecare zi, dar nu am avut puterea si energia sa va scriu

baiatul meu, Bogdan-Andrei este bine sanatos, are acum 3 luni si jumatate - a luat in greutate foarte bine in primele doua luni, dar numai vreo 300 g in a treia, asa ca spre marele meu regret am inceput sa-i dau supliment si din cauza ca a luat foarte putin, se constipase si mai trebuia sa si plec de acasa pentru a rezolva problemele, iar cu pompa nu reuseam sa scot decat vreo 30-40 ml in acea perioada... insa nu am renuntat la san, am tot tras cu pompa si l-am pus mereu la san cat am fost acasa... asa ca, in iuresul de probleme si lucruri pe care le-am avut de rezolvat lui i-a mers bine... intre timp m-am mai linistit un pic si sanul si-a revenit, asa ca incerc sa-i dau cat mai putin sau deloc supliment

sora lui mai mare il iubeste tare mult si ma bucur ca desi merge la gradi si a facut deja o viroza, nu i-a dat-o si celui mic

si am si doua vesti bune, acum o saptamana am cununat niste prieteni dragi, care au avut o nunta de vis, iar duminica am crestinat baiatul - slujba a fost foarte frumoasa, apoi am mers la restaurant in cadru restrans, in familie

va multumesc tuturor , pentru ca fara sa stiti, mi-ati sustinut moralul in aceasta perioada si voi incerca sa mai trimit poze

povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by loredana_76

Buna dimineata.Eu nu prea am timp sa scriu ca am inceput serviciul,dra va citesc in fiecare zi.Aylin vroiam sa-ti raspund tie ca si eu la fel am patit cu piticul meu.Acum e fff cuminte.In primul rind daca ai pe cineva sa rogi sa o scoata afara o zi pe saptamina ar fi super,sa dormi si tu in timpul acesta.Eu dormeam o ora ,doua neintoarsa ca stiam ca e afara si nu mai stateam cu urechile ciulite si in ora aia ma refaceam f bine.Alta metoda ,i-am cumparat o salteluta de joaca cu muzica si multe jucarele si ii distragea atentia de la durere,sau ii dadeam televizorul tare pe minimax si auzea vocile de copii si e f atent la ele si mai tacea.Dar in timpul asat nu o ridici sau bagi in seama daca e cumnte.Daca il ridicam reincepea distractia u urlete.Si da ,de la 2 luni si jumatate s-a cumintit.Deci mai ai putin.Pupici

David Alexandru 16.07.2007

http://community.webshots.com/user/loredana76100

loredana, uraaaa...sper sa fie asa si la noi!

ma gandeam si eu sa ii iau salteluta din aia, dar e 2.5 milioane si ma gandeam ca daca nu ii place, sunt bani aruncati pe fereastra. tu de unde ai luat si cat a fost?

o sa incerc cu desenele animate sa vad cum reactioneaza...

multumesc de incurajare. sa dea Domnul sa fie si la noi asa, sa o vad si eu cuminte!

asta cu cineva care sa mi-o scoata afara tot incerc sa gasesc. pana acum nu am reusit. poate poate conving pe cineva. tot sper! ca tare bine ar fi. ca daca e ea in casa, vorba ta, stau cu urechile ciulite si tot nu pot sa dorm. mai ales ca nu exista sa treaca o ora fara tipete.

pupete

ioana
luna

si eu ma tot gandesc daca sa iau sau nu recipientele alea.....voi aveti? ca deocamdata am cateva biberoane la congelator...

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

www.flickr.com/photos/13757856@N04/sets/" target="_blank">broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
saptamina aceasta sunt cu ambii baieti acasa(e vacanta la gradi) si e vai de capul meu.

Si de al meu la fel! Pana acum am jucat sah cu unul si in acelasi timp am alaptat altul. Am taiat zarzavat pentru ciorba si am desenat. E ca la nebuni la mine. Acum Stefan s-a pregatit de pictat. Dar sa nu crdeti ca picteaza singur. Nu!!! Musai sa fiu si eu. Si Victor deja ma striga, asa ca fug.

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Asa, acum picteaza aici langa mine. Am si eu penson in mana, ma mai fac ca pictez. Pe Victor l-am adus aici in camera. Daca ne vede e linistit.

Sa povestesc ce noapte am avut? De jale. Cred ca Victor s-a trezit din ora in ora. Statea la san si mai sugea, mai suzeta. Cand il puneam in patut atipea si apoi planset tata.... E a doua noapte cand doarme in patut (pana acum dormea in cosulet) Oare asta sa fie cauza? Nu-i placea? Pe la 6 l-am trimis pe sot in sufragerie si l-am luat cu mine. A dormit pana la 8. Faza e ca patutul ala mi se pare si mie asa...cam golas. Si rece. In cosulet era mai "inghesuit". Spuneti-mi si mie cum "sa amenajez" patutul sa fie mai atractiv? Am patut de lemn. Stefan a dormit fara probleme in el.

A! Dimineata sotul i-a spus lui Stefan sa ma lase sa mai dorm, ca nu am dormit toata noaptea. Si el, dragutul, a venit sa-mi spuna (se intelege, pentru asta m-a trezit) ca el sta la desene, sa dorm, daca n-am dormit!

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput