Strumfi de iulie-august 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

Asa, acum picteaza aici langa mine. Am si eu penson in mana, ma mai fac ca pictez. Pe Victor l-am adus aici in camera. Daca ne vede e linistit.

Sa povestesc ce noapte am avut? De jale. Cred ca Victor s-a trezit din ora in ora. Statea la san si mai sugea, mai suzeta. Cand il puneam in patut atipea si apoi planset tata.... E a doua noapte cand doarme in patut (pana acum dormea in cosulet) Oare asta sa fie cauza? Nu-i placea? Pe la 6 l-am trimis pe sot in sufragerie si l-am luat cu mine. A dormit pana la 8. Faza e ca patutul ala mi se pare si mie asa...cam golas. Si rece. In cosulet era mai "inghesuit". Spuneti-mi si mie cum "sa amenajez" patutul sa fie mai atractiv? Am patut de lemn. Stefan a dormit fara probleme in el.

A! Dimineata sotul i-a spus lui Stefan sa ma lase sa mai dorm, ca nu am dormit toata noaptea. Si el, dragutul, a venit sa-mi spuna (se intelege, pentru asta m-a trezit) ca el sta la desene, sa dorm, daca n-am dormit!

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Oana mie asistenta care vine acasa mi-a spus sa rulez niste paturele si sa le pun in jurul patutului. Si eu am tot patut de lemn. Eu am primit de la niste prieteni un crocodil mare de la ikea care arata exact ca un sul imens asa ca l-am pus in patut.
Inca nu doarme la ea in camera asa ca nu pot sa iti spun cum functionaza dar poate incerci tu si imi spui si mie.

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Aylin si Catarina plangea mult in prima luna si vroia numai in brate. A fost ok pt ca am avut-o pe mama cu noi dar dupa o luna am ramas singurele asa ca am recurs la un covoras de activitati. A functiuonat de minune. Nu sta mult dar 30-40 min se joaca neintrerupt. Asa mai reusesc sa fac curat si mancare.
Nu te uita la pret. Eu am spus ca vreau unul ieftin si in magazin l-am cumparat pe cel mai bun si bineinteles cel mai scump. Daca vrei sa mai ai copii o sa il folosesti la al doilea copil. Cel putin la asta ma gandesc eu cand cumpar cate ceva mais scump.
Sper sa mearga si la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Oana nici daca eram surori nu ne asemanam atit.
Mi-e mila de Andrei zilele astea,Vlad e mai posesiv si sfirsesc prin ai acorda lui mai multa atentie.si e un copil care nu sta locului 2 secunde iar eu tre' sa fiu continuu cu ochii dupa el,plus ca mai ridic glasul la el si Andrei nu e obisnuit si se supara.

andrei nu mai doarme noaptea in patut,doarme cu mine dar se trezeste doar sa manince,nu mai vrea joaca.E mai bine pentru mine asa,nu mai suportam sa ma trezesc la 4.30,acum ne trezim la 7-7.30.

Si o veste buna pt. mine,sora mea o sa aiba un bebe,are 7 sapt.E departe de mine,o s-o vad de Craciun .Am fost asa bucuroasa cind am aflat.Mai am nepotei dar din partea sotului,acum parca e altfel.

Voi imbraca baietii sa ies afara.E greu sa ies cu doi dar sper sa fie bine.

poze

Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Voi imbraca baietii sa ies afara.E greu sa ies cu doi dar sper sa fie bine.

Nonna noi tocmai ne-am intors. E foarte greu cu doi. Ca sa nu mai zic ca sotul e plecat si carutul e in masina. Asa ca am iesit cu Victor in brate. Si marsupiu nu am inca. Presimt o duretre de spate, dar cred ca ma va "vizita" mai pe seara. Si o veste buna: am reusit sa o conving pe mama sa-l tina la pranz pe Stefan. Victor a adormit cand am intrat in casa. Nici nu l-am mai schimbat. Astept sa se trezwasca, sa-i dau sa suga si sa ne culcam amandoi. Ieri am dormit cu ambii copii in pat. Stefan nu a vrut si pace sa adoarma singur; ca el doarme cu Victor. L-am lasat, iar dupa ce a adormit am trecut la mijloc intre ei.

jadi!!!Unde esti?! Sa inteleg ca nu ai terminat inca declaratiile alea si sta "sefu'" cu gura pe tine? Hai, mai povesteste-ne ceva...

Oana, Stefan si Victor

Mergi la inceput

In spiritul bunei dipsozitii pe care o voiam ieri pe aici:

SUNT UN PACATOS, PARINTE !!!

La parintele Vintila
Vine-Arvinte, cam sfios
Si se roaga: - Fie-ti mila
De un suflet pacatos!

Chiar in saptamina mare
Cind tot omul e smerit
Si posteste cu-ndurare,
Uite, am pacatuit !

-Ai furat ? intreaba popa
-Nu prea sfinte! Fara vrere
M-am dat raului si hopa
In gradina c'o ia o pauzare !

-Vai de mine, vai de mine...
Greu pacat ai savirsit...
Insa daca-mi spui cu cine,
Poate vei fi mantuit.

-Nu pot, a raspuns Arvinte
Sa-mi fac chinul si mai greu
Nu pot s-o divulg Parinte
Ca ma bate Dumnezeu !

......Era'nalta si frumoasa,
Parul blond si ochi de jar,
Gura dulce,voluptoasa,
Dintii de margaritar...

-Nu cumva ai fost cu Tantzi
Din Smirdan, de peste drum ?
-Nu pot s-o divulg ca Domnul
Ma trazneste chiar acum !

> .....Si-avea flori la cingatoare,
> Trup de crin imbobocit,
> Mijlocel de fata mare,
> Numai buna de iubit..
>
> -Poate-ai fost cu Mitza Creatza
> Cea usoara ca un fulg ?
> -Cere-mi tot, ba chiar si viata,
> Insa nu pot s-o divulg !
>
> ......Durdulie, 'mbujorata,
> Numai cintec, numai joc,
> Cind te-a strins in brate-odata,
> Ai simtit in vine foc !
>
> -Mai Arvinte-ai fost cu Leana
> Care sade pe Neptun ?
> -Oh! Degeaba-mi zgindari rana,
> Fiindca tot nu pot sa spun !
>
> .....O comoara tainuita,
> Fruct in dragoste scaldat,
> Toata plina de ispita,
> Toata plina de pacat!
>
> - Bine,du-te ,mediteaza,
> Si vii miine mai dispus,
> Domnul sa te aibe-n paza!
> -Sarut dreapta ! Si s-a dus .
>
> Ajungind in colt, ca vintu'
> S-a-ntilnit cu Calistrat
> Care ntreba: -Ei, Prea Sfintul
> De pacat te-a dezlegat ?
>
> -Inca nu ! raspunse Arvinte
> Foarte vesel si vioi,
> Dar aflai de la Parinte
> Inca trei adrese noi !

Cica e de Minulescu. Abia am primit-o pe mail, n-am verificat.

Oana, Stefan si Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Stefania, ce fel de covoras de activitati ai? Ca eu am unul doar covoras, fara barele cu jucarii care atarna dar inca nu se joaca cu el, ca nu are cum stand pe spate sau pe burta. Ne place insa mult de tot sa ne jucam cu cel Baby Gym(covoras+arcada cu jucarii)

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

alina.a, cum a ramas pana la urma cu albumul? Uite, eu am mai sters acum cateva poze de pe acolo (ale mele, se intelege), de la "Mamici", de la "Prima intalnire".

Oana, Stefan si Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielabv spune:

servus fetele!
la noi e soare si tare placut afara, sper sa avem parte de o toamna lunga si placuta sa putem dormi afara cat mai mult. Medeea in casa nu poate dormi peste zi, doar 10, 20 de minute si gata. De azi noapte am vazut ca are mucisori mai multi si se cam ineca. Tare mi-e tema ca vine si peste noi raceala.
Ghinez e groaznic sa ai cate o astfel de noapte. Eu le resimt fffff tare
Danis ma voi ruga pentru tine si puiul tau, sa ai incredere ca DD te iubeste si nu te lasa la greu
Oana si noua ni se pare patutul mare si rece, de accea o infasor intr-o paturica pufoasa si asa o culc pe Medeea. I-am mai pus si o jucarie de plus in cazul in care se trezeste se mai uita la ea.Patutul cu gratii de lemn arata mai bine daca il imbraci intr-un material plusat cu imprimeu colorat, am o prietena care a facut asa si a fost ok ptr puiut
felicitari celor care s-au crestinat

Dragos sta pe langa mine si pune zambareti in mesaj ca sa arat mai bine
va pupic
Gabriela mami de Dragos(29 iulie 2001) si Medeea 21 aug 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

fetelor, iar intrebari

pe cererea pentru cic am de bifat ce vreau. si variantele sunt:
- indemnizatie pt cresterea copilului
- alocatia de stat pentru copii
- stimulent pentru cresterea copilului

eu alocatia am primit-o in jur de 18 octombrie. pe ce luna am primit-o? (eu nascand pe 20 august). pe septembrie? sau era pe octombrie? daca erape octombrie, de unde imi recuperez banii pe septembrie?

eu in afara de indemniz (var 1) ce mai bifez? ce e stimulentul ala?

si referitor la salteluta cu jucarele, stefania, de unde ai luat-o?

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

www.flickr.com/photos/13757856@N04/sets/" target="_blank">broscuta gargarita

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andutzy

Stefania, ce fel de covoras de activitati ai? Ca eu am unul doar covoras, fara barele cu jucarii care atarna dar inca nu se joaca cu el, ca nu are cum stand pe spate sau pe burta. Ne place insa mult de tot sa ne jucam cu cel Baby Gym(covoras+arcada cu jucarii)

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Andra- am unul care se numeste Tropical island are 17 centre de activitati si se poate utiliza pana la 1 an. Are 2 bari care au jucari i si pe margine are tot asa jucarii. Jucariile de pe bari se pot schimba. Are si o oglinda in forma de floarea soarelui care canta cand se misca bebe. Are 3 melodii.
Ce mi-a placut mie e ca are o pernuta pe care pot sa o pun pe Catarina pe burtica.
poti sa il vezi in link-ul de mai jos.

http://www.tinylove.com/toy.aspx?toyId=145&state=toyTypeId=1@elementId=0@ageId=3

Mergi la inceput