Strumfi de iulie-august 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Karli n_am nici o idee de banc dar dureri de oase am si eu!! Tot de coloana mai ales, ma gandeam ca o fii de la baie ca stau aplecata, sau de la kilogramele in plus?
Anto bine ai revenit! Si eu abia astept sa plec in Romania de Sarbatori! Poze noi cu Sonia?
Nico am admirat_o pe Andra e o domnisorica! Si pe Aaron si Iosua...m_a omorat cu zulufii lui roscati!!
Simo pe unde esti!! Vroiam sa vb cu tine ca am un proiect la facultate pe Emirate si vroiam informatii de la fata locului!
Luna ça va?

Noi suntem bine, weekendul asta am fost singure ca fetele (adica eu Emily si mama), al meu sot a fost la Barcelona, asa ca ne_am facut de cap! Sambata am fost toata ziua la cumparaturi si Emi a fost super cumintica a dormit tot timpul apoi acasa i_am facut baie a mancat si a adormit singurica!
Alina apropo de poze daca facem albumul pe Picasa au loc mai multe poze? Nici eu n_am apucat sa pun poze in albume ca m_am tot lalait.. Am pus cateva mai noi la semnatura!

MADA mamica de Emily 07/08/07

www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by alina.a

ola mamici!

am o veste proasta,dupa cum poate ati observat nu mai putem incarca poze pe contul de pe flickr,am depasit limita spatiului gratuit.degeaba am tot scris pe aici sa nu mai incarcati mai mult de o poza la fiecare capitol,sa nu mai adaugam capitole noi ca nu are rost, nu s-a tinut cont de nimic.m-am vazut in neplacuta situatie sa incerc sa-i pun si lui andicu poze,este si ea o mamica mandra de puiul ei ca si noi,si sa nu pot.am pozele date jos la mine pe laptop .deci astept sugestii,ce facem??????

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Alina, ola! M-am uitat chiar acum inca o data la fotografii si e foarte adevarat: chiar facem copii frumosi, ar fi pacat sa nu-i putem vedea pe toti. Cateva sugestii in sensul asta:
- cate o fotografie pentru fiecare categorie pare o regula de mult bun-simt;
- cum avem un album cu fotografii din prima zi a bebeilor, poate putem renunta la cel intitulat "Prima intalnire cu pruncusorii". Eventual mamicile care au postat fotografii aici ar putea sa renunte la fotografiile din celalalt album. E asa de greu de ales intre o fotografie sau alta, stiu, si mie mi se scurg ochii dupa cate o pozica de-a Mirunei si imi bombardez prietenii cu fotografii recente pe Mess. Saracii, cred ca de asta nici nu ma mai cauta asa des, sau daca o fac, deschid singurei photo sharing-ul...
- "Mamici cu bebici" si "Intalniri intre mamici si bebici" ar putea sa fuzioneze, daca cele care au postat acolo fotografii sunt de acord.
- Fotografiile din "Diverse" apar si in albumul de la doua luni. Poate renuntam la "Diverse"?

Alina, sper sa fi fost de ceva folos ideile astea... Oricum, iti multumim ca iti faci timp pentru noi. Fetelor, ce parere aveti, cum e de procedat?

Mami Lia si Miruna Demetra (8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

La subiectul "Dureri de oase", nu stiu. Nu ma dor. Sa ma astept?

La subiectul "Descretit fruntile" mai vin cu asta: www.romlit.ro/www/texte07s/rl40/1-5-1.html" target="_blank">Ghid pentru studentii care au nimerit din greseala la Litere (dar e valabil si pentru Psihologie, Filosofie, Horticultura etc)
Oana, Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Nici nu stiu ce sa pun aici: sau ...
Hai sa ramanem la , ca e luni si vrem sa ne mearga bine toata saptamana! tie si baietilor tai!

Mami Lia si Miruna Demetra (8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

mada multumesc frumos.
alina eu zic sa mai renuntam la capitole. de ex sa ramana prima luna, 3 luni, 6 luni, 1 an. si bineinteles cate o poza (gemenii fac exceptie).

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

diane_dum, sa va fie de bine plimbarea. Eu zic sa bisati. Ca tare bine ne prinde si noua, mamicilor, cate o iesire. Eu zilele astea, desi a fost mai rece, am stat la plimbare si cate 3 ore. Am umblat pur si simplu pe strazi. M-am uitat la oameni, m-am uitat prin vitrine...Apoi m-am simtit mai bine. (eram asa, ca pe o prapastie, si parca iesirile astea cu Victor m-au adus inapoi)

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Multumim, Oana! Am venit de-acolo alt om, e incredibil ce bine face o schimbare de aer, chiar de numai cateva ore.

Karligutza, pe mine ma doare coloana de la cat ma aplec sa ridic puiul (care a trecut de 5 kg) si ma mai dor genunchii cand se schimba vremea. Alte oase nu, dar eu n-am decat vreo cateva kg in plus (nu spun cate ).

quote:

am o veste proasta,dupa cum poate ati observat nu mai putem incarca poze pe contul de pe flickr,am depasit limita spatiului gratuit.degeaba am tot scris pe aici sa nu mai incarcati mai mult de o poza la fiecare capitol,sa nu mai adaugam capitole noi ca nu are rost, nu s-a tinut cont de nimic.m-am vazut in neplacuta situatie sa incerc sa-i pun si lui andicu poze,este si ea o mamica mandra de puiul ei ca si noi,si sa nu pot.am pozele date jos la mine pe laptop .deci astept sugestii,ce facem??????

Eu am o singura poza, in albumul "Botez", careia i-am dat resize, ca sa nu aiba peste 1 MB. Ar fi ceva daca fetele ar micsora pozele, s-ar mai face loc.

Luna, ce-ti mai fac copilasii? Dar calculatorul cel nou? Sau esti in pregatiri cu botezul de vineri?

Felicitari noilor mici crestini! Nonna, sa ne povestesti cum a fost botezul! Sunt sigura ca ai fost !

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

si eu am experimentat dureri de spatede care am scapat dupa ce mi-am luat cadita cu suport si nu mai stau aplecata si am rarit baia odata la 2 zile. la un moment dat chiar credeam ca n-o sa ma pot ocupa de bebe asa rau ma durea coloana. cadita aia e minunata!

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

quote:
Originally posted by liadorian
quote:
Originally posted by alina.a
ola mamici!am o veste proasta,dupa cum poate ati observat nu mai putem incarca poze pe contul de pe flickr,am depasit limita spatiului gratuit.degeaba am tot scris pe aici sa nu mai incarcati mai mult de o poza la fiecare capitol,sa nu mai adaugam capitole noi ca nu are rost, nu s-a tinut cont de nimic.m-am vazut in neplacuta situatie sa incerc sa-i pun si lui andicu poze,este si ea o mamica mandra de puiul ei ca si noi,si sa nu pot.am pozele date jos la mine pe laptop .deci astept sugestii,ce facem??????alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
Alina, ola! M-am uitat chiar acum inca o data la fotografii si e foarte adevarat: chiar facem copii frumosi, ar fi pacat sa nu-i putem vedea pe toti. Cateva sugestii in sensul asta: - cate o fotografie pentru fiecare categorie pare o regula de mult bun-simt; - cum avem un album cu fotografii din prima zi a bebeilor, poate putem renunta la cel intitulat "Prima intalnire cu pruncusorii". Eventual mamicile care au postat fotografii aici ar putea sa renunte la fotografiile din celalalt album. E asa de greu de ales intre o fotografie sau alta, stiu, si mie mi se scurg ochii dupa cate o pozica de-a Mirunei si imi bombardez prietenii cu fotografii recente pe Mess. Saracii, cred ca de asta nici nu ma mai cauta asa des, sau daca o fac, deschid singurei photo sharing-ul... - "Mamici cu bebici" si "Intalniri intre mamici si bebici" ar putea sa fuzioneze, daca cele care au postat acolo fotografii sunt de acord. - Fotografiile din "Diverse" apar si in albumul de la doua luni. Poate renuntam la "Diverse"?Alina, sper sa fi fost de ceva folos ideile astea... Oricum, iti multumim ca iti faci timp pentru noi. Fetelor, ce parere aveti, cum e de procedat?Mami Lia si Miruna Demetra (8 august 2007)
www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicoleasa, imi editez raspunsul, intrucat pozele se vad; probabil se lucreaza la asezarea lor si din cauza asta nu se puteau vizualiza mai devreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Mai cu de-ale casei, prin plimbari sau cu musafiri, cu chicoteli... si uite asa trece timpul
Oana
Am lipsit asa de mult de pe forum ca nici nu stiu ce sa scriu. Oricum suntem bine, fara dureri de oase (exceptand spatele, de la cele 8 kg ale Lorinutei si de la plimbarile cu marsupiul), cu ceva emotii ca trece repede timpul si acusica facem 4 luni si mai e putin pana la diversificare (ehe, pana acum a fost usor ). Pana acum... ne place sa ne roadem pumnisorii, sa stam pe burtica chinuindu-ne sa ne miscam picioarele pe laterala deocamdata (exact ca la broaste), sa plangem tremurand de nervi pana ne invinetim (nu f des, slava Domnului), sa radem in hohote cand suntem binedispuse, sa chicotim cand ne gadila mama si... sa radem de ea ca vb la plural (s-a hodorogit saraca ).

Incet-incet recuperez si eu si mai dau cate un semn...

Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

intredevar nu se mai uploadeaza nici o poza insa nici daca se streg nu ajuta la nik. cica am depasit ratia lunara de poze. se reseteaza luna viitoare la inceput. mai asteptam nitzel:
uite cum zice:

"You've hit your monthly bandwidth limit of 100 MB, which will reset on the first day of next month. Deleting existing photos in your account doesn't free up space, but if you upgrade your account all limits are removed."

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

quote:
Originally posted by karligutza
[quote]Originally posted by burtika
usi mai am o intrebare pt.voi...... va dor oasele? (pe mine ma dor genunchii de mor! coastele-coloana pe linia sutienului, coloana la mijloc si bineinteles umerii) sunt eu "defecta" sau mi se duce incet-incet si calciul? va pupkarligutzasunt mamica Adelutei
mai, pe mine ma doare uneori in cot dar nu stiu daca are vreo legatura cu nasterea sau alaptareawww.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole

Mergi la inceput