dau bronhovaxom cand e racit?

dau bronhovaxom cand e racit? | Autor: mess4u2000

Link direct la acest mesaj

Am inceput sa-i dau bronhovaxomul la indicatia medicului. Ce nu stiu exact este la cat timp dupa raceala il dau ( am inceput deja de trei zile,nu mai curgea nasul, nu mai tusea), daca trebuie sa intrerup cand debuteaza alta raceala. Va rog sa imi ziceti cum ati facut, cum a spus medicul vostru sa-l administrati, ca eu nu mai reusesc sa dau de medicul nostru. Multe mamici au scris despre beneficiile acestui vaccin si as vrea sa sper ca ne va merge si noua bine.
Sanatate tuturor!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

depinde de ce schema de tratament ai:
- daca e schema ptr interventie - 10 zile (sau pana dispar simptomele) cate o capsula pe zi, chiar daca sunt administrate si antibiotice - pe stomacul gol
- daca e schema de preventie - 10 zile pe luna cate o capsula pe zi, timp de 3 luni

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess4u2000 spune:

da, este schema de 10 zile/luna timp de trei luni ( am uitat sa zic). Pe mine ma intereseaza daca ii dau in timp ce e racit. Poate ca nu sunt suficient de coerenta. Daca imunitatea lui e oricum scazuta cand e racit, dandu-i vaccinul asta cu tulpini de virusuri, nu ii scade si mai tare imunitatea?

Mergi la inceput

nu sunt tulpini de virusuri!!!! sunt de bacterii. si da, ii dai fara intrerupere, nu se specifica nimic legat de asta - si avand in vedere ca se da si in perioade de boala acuta nu este clar nici o contradictie.
subliniez inca o data: aceste tipuri de stimulente imunitare protejeaza exclusiv de infectii bacteriene, NU si de cele virale. doar vaccinul antigripal clasic, injectabil protejeaza in anumita masura de gripa - boala virala.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Eu i-am dat fiului meu cand era racit. Am intrebat-o pe pediatra si mi-a spus ca nu e nici o problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Dar Lantigen B se poate da si in perioada de boala sau convalescenta?

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miria_cristina

Dar Lantigen B se poate da si in perioada de boala sau convalescenta?

da. e cam acelasi produs oricum ...

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess4u2000 spune:

multumesc, m-am linistit. Da, asa e , nu sunt virusuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela alina spune:

Lantigen B cat timp si cu ce pauze se administreaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Fii-mea de la Bronhovaxon s-a umplut de bube. Dupa primele doua capsule l-am intrerupt si nu-i mai dau.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Eu sunt in ceata...ne-a dat si noua doctorita Bronhovaxom, insa timp de 6 luni, 10 zile pe luna...Asta dupa ce acum o luna nu il mai recomanda pt. ca, spunea ea, imunostimulatoarele astea ar fi controversate. Ea sustinea ca ar avea o legatura cu declansarea astmului. In sfarist, acum s-a razgandit, o fi fost iar pe la vreo conferinta, insa...constat ca eu sunt singura care are o schema de 6 luni...

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput