dau bronhovaxom cand e racit?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Diana, da, 3 luni de tratament e standard.
lantigen B: de ori ori pe zi jumatate de doza (cat iese odata din dozator) pana se termina un flacon. se face pauza 2-3 saptamani si apoi alt flacon. asta pentru copii pana la 10 ani.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela alina spune:

Roxanaz, multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Roxana, despre Luivac ce stii? Multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr.c.popa spune:

da poti sa-i dai bronhovaxom cand e racit shema e cea pe care ti-a recomandat-o medicul, cu acest preparat se fac de regula 2 cure pe an.orice tip de vaccin specific anti microbian si antiviral se adm. max de 2 ori pe an pt ca acestea induc crestera imunitatii organismului,daca nu resp. schema induci o hipersecretie de celule de aparare ce trebuie sa stii este ca doar vacc. antivirale nu se adm. concomitent cu cele bacteriene si nici in cazul unei infectii acute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tudorana spune:

Noi suntem la a treia cura de Broncho Vaxom ( dupa 2 cure anul trecut in primavara si in toamna ). Pediatra ni l-a recomandat cand Gabita era bolnavioara, era deja la al treilea episod de sinuzita si l-am luat impreuna cu antibioticul. I-a mers foarte bine, nu a avut reactii adverse si nici nu a mai racit ca inainte. Noua ne-a zis pediatra ca Broncho Vaxom ajuta si in infectiile virale si desi majoritatea copiilor la gradinita au facut viroze chiar daca erau vaccinati, Gabita mea a scapat. Eu am fost foarte multumita de rezultate, desi inainte incercasem alte vaccinuri si chiar produse homeopate.
Multa sanatate piticilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Roxana, dar Lantigen B-ul pe care l-am cumparat eu e o sticluta, cam cat Vigantolul, cu picurator...sunt si sub forma de doze? Ca poate ar fi mai usor de administrat asa. Schema de la dr meu este de 10 picaturi de Lantigen B 10 zile pe luna, timp de 3 luni, dar sa il incep dupa ce termina viroza respiratorie pe care o are acum...nu stiu cand se va intampla asta ca din muci cadem in alti muci si tot asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martinica spune:

Si noi suntem la a 4-a cura cu Bronchovaxom. Si ne merge foarte bine! Cand eram la inceput s-a intamplat sa-mi raceasca o data insa nu am intrerupt tratamentul cu Bronchovaxom ci l-am dat impreuna cu Nurofenul si Panadolul si nu a fost nici o problema. Ba chiar a trecut mult mai repede peste raceala aia. Asadar se poate incepe cura cu Brnchovaxol chiar daca este racit copilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tudorana spune:

kid2003, noi am incercat si Lantigen inainte de Broncho Vaxom. Si eu sunt de parere ca e greu de dozat, mai mult ca picaturile trebuie tinute sulingual cateva minute pentru absorbtie. Poate de aceea nici nu am vazut mari rezultate la Gabita mea.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcu26 spune:

quote:
Originally posted by Tudorana

kid2003, noi am incercat si Lantigen inainte de Broncho Vaxom. Si eu sunt de parere ca e greu de dozat, mai mult ca picaturile trebuie tinute sulingual cateva minute pentru absorbtie. Poate de aceea nici nu am vazut mari rezultate la Gabita mea.
Multa sanatate!

Ai dreptate. uite, si vecina mea i-a dat copilului de 2 ani Lantigen toamna trecuta. A spus ca era f greu, nu il tinea sub limba: ori il inghitea, ori il scuipa. In plus, copilul a continuat sa raceasca si sa faca febra la fel ca inainte. Era disperata. Am sfatuit-o sa intrebe doctorita despre Bronhovaxom. I-a spus ca poate sa il dea si sa desfaca capsula, apoi sa dizolve continutul in ceai. De atunci nu a mai avut nici o problema, copilul ei raceste mult mai putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariussiana spune:

buna,eu am un baietel de 4 anisori care este diagnosticat cu risc de astm bronsic,si este foarte sensibil ,il duc la gradinita 1 saptamana dupa care 1 luna trebuie sa-l tin acasa pentru ca imi raceste,intrebarea mea este pot sa-i dau broncho-vaxom daca are risc de ast bronsic.multumecs.

Mergi la inceput