Teodora a implinit doi ani! LMA!
Raspunsuri - Pagina 9
miflore spune:
Din tot sufletul LA MULTI ANI TEODORA, SA CRESTI MARE SI FRUMOASA!!!
Multa multa sanatate si putere parintilor tai Liana si Mihai sa treaca cu bine peste toate greutatile!
Asteptam in continuare vesti bune!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Luna75 spune:
La multi ani Teodora! si multa,multa sanatate.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Babee spune:
Astazi Teo scumpa implineste 2 ani.Multa sanatate si putere sa treaca peste tot si parintilor numai bine
La multi ani
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
gina_butnaru spune:
La multi ani, Teodora! Multa sanatate si putere sa poti sa depasesti acest cumplit obstacol!
La fel si parintilor tai, Liana si Mita, mult curaj!
Asteptam cat mai curand vesti bune despre Teodora!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=460bbbdd576a4f5b884f59&source=category&category_id=all" target="_blank">Filmulete
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=3267&from=top br / " target="_blank">Votati-mi baiatul la concurs, aici!
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
antoni spune:
cu un pic de intarziere, dar din suflet, un sincer La multi ani!!!!!!!!!!!!!!,multa sanatate si fericire alaturi de parintii tai!!!!!!!!
Meli
Witchie spune:
In urma cu vreo jumatate de ora am avut privilegiul de a vorbi la telefon cu domnisoara Toto. Are doi ani si pe mama ei o cheama Liana, iar pe taticul il cheama "Minai".
Era vesela, exact asa cum spunea mama ei ca este.
Liana mi-a spus ca merge spre bine. Nu stiu exact cand se vor intoarce in Romania dar copilului ii este din ce in ce mai bine. Mananca, vorbeste, merge, se joaca.
Atat Liana cat si Mihai va multumesc tuturor pentru donatii.
Astazi am transferat banii in contul din Austria al lui Mihai. Nu am putut scapa de comisioanele de transfer si de schimb valutar insa in final, din partea DC la Toto au ajuns 1768,15 EUR.
Va multumesc frumos inca o data pentru generozitate, pentru ca v-a pasat de o fetita frumoasa, care are astazi o sansa sa se intoarca acasa cu bine.
Iconitele pentru donatori exista deja si la noapte o sa imi fac timp sa trimit adminului lista cu donatorii.
Va urez sarbatori fericite! Sa fiti iubiti si sanatosi,
Cu drag,
flori76 spune:
Anda,multumim pentru vestile bune .Sa dea Domnul sa fie din ce in ce mai bine,iar Toto sa se intoarca sanatoasa acasa,printre jucariile si papusile ei.
Flori
------------------------
Sarbatori fericite