Teodora a implinit doi ani! LMA!
Raspunsuri - Pagina 8
motanik spune:
Sambata am trimis 225 de euro la Witchie.
Anda, da de evste daca i-ai ridicat, te rog.
--------------------
Andra
Sunt tanar, Doamne!
Witchie spune:
Am fost la banca, au ajuns banii din pacate nu i-am putut ridica pt ca nu aveam la mine buletinul. Ma mai duc o data maine. Intre timp astept contul lui Mihai din Austria. Am sa schimb toti banii in euro si am sa-i trimit prin ordin de plata. Astept si banii pe care Oana i-a pus azi la moneygram. Sper ca vineri cel tarziu sa pot face transferul.
anymony spune:
http://www.revistavip.net/articole/display/?id=2
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
RalucaN spune:
Super vesti! Ma bucur din suflet!
Am impresia ca pe 2 a fost ziua ei, a implinit 2 anisori. Nu sunt sigura ca pe 2, dar zilele astea sigur. Ii uram multa multa sanatate, sa creasca mare si aibe mult noroc in viata alaturi de parintii ei minunati!
La multi ani Teodora!!!!!
Raluca, mami de www.youngnutrition.net/member/tickers/87222/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05
motanik spune:
Am primit ieri sms de la Anda ca a ridicat banii de la mine, 225 euro.
Anda, te rog totusi sa postezi si aici drept confirmare. Multumesc.
Multa sanatate Teodorei!
--------------------
Andra
Sunt tanar, Doamne!
helbi spune:
Si eu ma bucur ca Teodora e pe drumul cel bun.
Maine e ziua ei (citat din artolul cu Liana "Am ales data de 7 din motive de cifra magica"). Si cred ca cea mai potrivita urare este MULTA SANATE!
La multi ani, Teodora!
Liana si Mihai, va doresc multa putere si sa va bucurati de minunea mica!
Witchie spune:
Am ridicat banii de la Motanika, au ajuns si cei de la Oana_B din pacate BCR-ul la care am fost ieri nu avea Moneygram functional asa ca mi-am propus ca maine sa caut un moneygram care sa si mearga. Tot maine as vrea sa fac transferul spre Mihai, al carui cont l-am obtinut azi.
Anina_n spune:
Anda, banutii trimisi prin transfer ING de colegul meu, au ajuns pana la urma ?
La multi ani, Teodora !
Sa cresti sanatoasa si voioasa, alaturi de minunatii tai parinti !
Liana si Mihai, sa va traiasca si sa va incante mereu sufletele, zana voastra !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
*** Printesa Ema din castel ! ***
Witchie spune:
Anina, da, au ajuns merci! scuze ca n-am raspuns la PM sunt intr-o perioada relativ sufocanta:)