Mamici de Martie-Aprilie 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Ela sa fii sanatoasa la cele 19 sapt care le-ai facut ( eu stiam ca maine ...,da deja schimbasi semnatura) acus ajungi la juma' si la mai mare, io cred ca ai ramas datoare cu niste Kile .......( poze). sanatate in continuare prietenului (cuscrului tau)

Giani 21+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

tocmai s-a anuntat o sedinta la mine cu marele staf. daca nu intru in we inseamna ca m-au dat afara ( ca de ieri fac furtuni, si dimineaza a mai fo una , doua) si sufar.

va pup si sper totusi sa nu ma dea astia afara..........

Giani 21+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Cand vine Sovi la Cluj??? Asta mi-a scapat! N-are ea oricum vreme de noi, asa-i Sovi? Banuiesc ca vii cu treaba pe-aici.

Mami 15+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Giani - cum sa te dea afara tocmai acum ??? uite pt sefii tai din partea mea

20+
Lucas sau Cristina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GianiD spune:

Adela - cu concediul e deja facuta ...acum ma interesez de legislatie, am dat si ceva telefoane...chestia e ca noi nu avem resurse umane sau alte departamente care sa aiba idee si nu mi-a spus nimeni...

Adresa e: str Ioan Slavici numarul 7, Asociatia Ascensium, persoana de contact Aurelia: o744393649. Deci locuiesti in Sibiu? Poate ne vedem pe acolo la gimnastica de gravidute sau la cursuri :)

Giani

Mergi la inceput

RalucaS merci de sprijin.va fi sedinta de aia
iti dai seama ca io am glumit cu datu afara'....( sper).

pup

Giani 21+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Adela eu sunt bine..M-a apucat nostalgia Craciunului deja Ma gandeam ca asta va fi ultimul Craciun in doi..si ma napadesc tot felul de emotii!Am 1000 de ganduri in caputzul asta..Pup fata!
Felicitari Giani pentru prima pretendenta la titlul de nora!
Sarutmana de urari!Tu tre' sa schimbi semnatura maine-io azi!
V-am pupacit!Fug la spital!!

Ela.. in 19sapt. cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Ela , iar am dat-o-n bara , asa-i , io zic ca am scapare (curentu').Ai luat sacosha cu ganduri bune pt lumea din spital??

Giani 21+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

ola!

Ela dupa ce am deschis cap m-am gandit eu ca faza cu editarea o sa fie mai nasoala... dar deh... mureau fetele (vezi Giani ) ca nu aveau unde ciripi, si cum nu aveam decat userul meu a iesit asa... sper ca n-am incurcat borcanele prea tare
aa... sa nu uit... sa traiasca fetita prietenilor tai!

Giani si mami!

Sovi drum bun si distractie placuta!!

deseara se preconizeaza si la noi un party... cu firma.. e primul party cu firma asta... ideea e ca o sa fie cam frig, ca se face la "iarba-verde".. asta e singurul incovenient..dar e bine ca mergem cu masina si daca nu mai putem venim fugutza acasa la caldurica si somn. Sper sa fie bine!
Abia astept si eu sa vad ce am in burtica... acum fiind nedefinit ii spun ba "guguloi", ba "coios", ba "grasomeg" (dar nu are de unde iesi gras ca suntem amandoi slabanogi ), ba "printesa" si neaparat "puiul lui mama"
Ma gandeam sa merg maine la eco ca dok are program si sambata, dar oare nu e prea devreme pt morfo? duminica fac 19 sapt... am incercat sa o sun pe dok dar nu raspunde oricum mai incerc! oricum abia astept sa aflu!

randunicoasele!

Mihaela 18+
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Ela, se simte mai bine prietenul tau? Poate ca acum, cand a aflat ca va avea o fetita, si cu asa prietenii ii este si mai bine. Sa se faca bine cat mai repede si sa aiba grija de el si de familia lui! Apropo de Craciun .......... , incerc sa nu ma gandesc la asta, ca parca ma si vad ca pun de pe-acum colinde si e mult prea devreme. Am ochit de la IKEA un fotoliu grena, foarte comod (l-am incercat) si care are si un fel de taburet separat si, daca sunt cuminte, a zis Mosu' ca mi-l aduce de Craciun. Parca ma si vad in ala la caldurica, langa semineu cu lemnele trosnind si afara zapada si ninsoare linistita si deasa ...... Chiar ma gandeam, ca de cand voi sta acasa, sa ii fac papusicii mele, Bombonica, un pulovaras ca e tare relaxant sa tricotezi cand afara e frig si zapada si tu stai in casa la caldurica cu o cacauta calda langa tine. Nu mai e mult ...

Laly 18+ Maria Clarinda

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput