Mamici de Martie-Aprilie 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Buna dimineata si multi si cate o pt toate randunicile mele dragi

muryana - bine ai venit printre noi, si asa cum ti-au zis si celelalte randunici scrie repede 10-15 mesaje, ca sa nu mai fie moderate si sa apara mult mai tarziu si povesteste-ne mai multe despre tine
Pidana - sa stii ca asta noapte am patit si eu la fel ca tine, am dormit dupa-amiaza cam mult si asta noapte nu mai aveam somn, cred ca abia pe la 3 am adormit, dar am stat in pat si m-am uitat la tv
Giani - multi si o ca mereu iti aduci aminte de "Raluci"
cristina - imi pare rau pt tine ca nu poti sa dormi seara, iar cu sfaturi nu stiu ce sa iti spun, ca nu prea ma pricep inca.
ursuleata - pe mine cand ma mai doare spatele pun randunoiul sa ma maseze un pic cu crema normala de care ma dau cu ea pe burtica, si apoi stau cumintica in pat

20+
Lucas sau Cristina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Kya, eu chiar te-as ruga sa nu mai citesti subiectul despre Elias, bineinteles ca spunandu-mi civilizat si bine-intentionat opinia mi-am luat o "papara" zdravana, nu atat de urat cum a patit Ioana (sa nu uitam ca persoana respectiva are deja avertisment pt cum i-a scris Ioanei) dar oricum, suficient cat sa ma faca sa dau "back" si sa nu mai revin niciodata la topic. CHIAR cred ca-ti face rau!

naty 16+ cu
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Buna dimineata si de la Iashi!

Ieri toata ziua am mesterit o costumatie a la Harry Potter pentru Larisica mea. Maine o duc pe strumfa la un carnaval-petrecere de Halloween...asa ca ieri am avut proba la "Ce pot face doua maini dibace"! I-am facut o palarie vrajitoreasca din catifea, o pelerina cu stelute fosforescente, bagheta stralucitoare si am sculptat un dovleac! Larisa nu a vazut inca toate astea, fiind pe la bunici, si pen'ca e surpriza. Da' sotzul meu si sora mea au zis laudativ ca am facut o treaba buna. A fost munca de vreo 10 ore, da' "Ce nu face un parinte, pentru un copil cuminte"!
Asa ca pe maine seara promit poze, atat cu micul "Harry Potter", cat si cu mamika "lui"!

Multumesc pentru incurajari si felicitari: Ralukai-din-Galati, Kyei, Danei-din-Malta, Ralukai-din-Heraklion!

NumeIoana, chiar ma intrebam ce mai faceti tu si bebe David! Iti sunt si azi recunoscatoare pentru reteta de acordeon! Macar o data la zece zile, Larisa vrea un "acordeon"!

Gudinde, am vazut mesajul tau si m-a luminat!

Naty, stralucesti frumos, mai nou! Vad ca defilezi in violet!

Anca Dragoman, ma bucur ca micuta ta vrea sa vina la termen! Numele de Maria-Alexandra (combinat cu Dragoman), parca e si mai elegant!

Giani Butucica, multumesc pentru scrisorelele zilnice! Au un efect tonifiant asupra "musculaturii psihicului meu"! Eu as zice ca pe langa exploziva, esti si foarte creativa! Fara sa te cunosc, asa te "prefigurez": exploziva si creativa, adik RE-VO-LU-TIO-NA-RA! De aia, cred eu ca ti-ai pus un intreg departament in cap, ca ai vrut Revolutie! Cum sa dai afara dintr-o companie un om valoros???
Modelul meu de succes si de renastere din cenusa e Steve Jobs (tipul care a fondat Apple; dupa cativa ani a fost "zburat" din companie; in rastimpul asta, tipu' a mai pus pe picioare Pixel-cea mai mare companie de animatie digitala si a dat o lovitura cu conceptul de iPHONE; in urma cu 2 ani i s-a propus lui Jobs sa revina la carma Apple si sa resusciteze compania aflata in moarte clinica)! Mie mi se pare un PHOENIX modern Jobs asta! Un tip dat dracu'...ca tine, Butucico!

Delphinu', te-ai elegantat! Sa le porti sanatoasa si sa fii cat mai sexoasa in noile tinute! Ti rog frumos, povesteste-mi si mie (pe PM) episodul cu Sebilusu', cu "ma famme" si "samanta de baietel"! Ca nu am dat de povestirea ta cu episodu' asta!

Eaxct acu' la 11.14 minute duminica mi-a cazut netu'! Cand il reinvie astia nu stiu!

Cristina Goji, esti tu sensibilizata de afectiunea puiului tau si de aia te panichezi de cate ori Vladutz e mofturel si scancit! Incearca sa gandesti pozitiv! Tu stii ca o infectie e insotita de febra mare de peste 38 de grade! Asa ca, daca febra e sub 38 de grade, nu te panica...e de la dinti...si gingiutele sunt umflate si fierbinti si bebe tot vrea sa te muste! Dar daca febra e de peste 38 de grade, CATEGORIC nu mai e legata de explozia dentara! Asa m-a dascalit pe mine doctorita-sefa de la UPU din spitalul Sf. Maria Iasi! Invata sa te relaxezi nervos, ca altfel, stressu' asta poa' sa sa te afecteze naspa: ba diabet, ba sa te imbolnavesti de inima, ori chiar mai nasol! Sanatate lui Vladic si mai multa odihna tie!

Am o intrebare-intrebatoare pentru mamicile aflate la bebe 2 si nu numai pentru ele! Cum le-ati raspuns la bebeii cu numaru' 1 la intrebarea: "Cum am venit pe lume? Cum ai ramas insarcinata, mami?"
Cum v-ati "scos" din "problema"??? Astept raspuns de la Clauclau, Cami-din-Bacau si Delphin!

Azi iar am de ars neuronii la proiect, ca maini la unspi tre' sa-l predau!

cory3maz, mamik de Larisik si de bb2

Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Neatza,fetele,si o duminica placuta!

Naty,intrebai daca dupa ce-l simtim pe bb,ne mai e sau nu rau.Eu nu am suferit din cale-afara de greturi,dar oricum au disparut cu cateva saptamani inainte sa o simt pe bebelusha.

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

pidana, dr meu homeopat se numeste cadar dan, il gasesti pe www.homeopatie.ro , dar trebuie sa-ti faci cont ca sa-l poti consulta. mi se pare aiurea rau ce tia- zis dr ta despre tsh, ca trebuie sa fie sub 2!!! 2 este chiar valoarea de mijloc din limita adimisa. nu mai stiu exact care sunt limitele, dar stiu ac cea inferioara este 0,ceva....iar cea superioara (de unde treci in hipotiroidie) este 4.6, iar eu cu 1 luna inainte de sarcina aveam 5.8, deci eram hipo....acum, dupa 1 luna de tratament homeo si 1 luna si 1/2 de pauza sunt la 2.11, iar atat dr homeo, cat si dr. gineco , au considerat ca este un rezultat excelent!!! si ca deocamdata nu necesit tratament. urmarim doar situatia, care este stabila acum, numai ca in ultimile luni sau dupa nastere s-ar putea sa o ia iar razna. hipotiroidia asta mi s-a declansat dupa nasterea trecuta.
cat despre povesti de groaza despre malformatii,avorturi, etc...spune-le foarte clar celor care le imprastie sa-si tina gura!!! eu m-am perpelit 1 sapt intreaga dupa ce o vecina mi-a povestit experienta ei negativa. apoi m-am dus la o policlinica, la un echograf din timpul razboiului, dar am vazut pe bb jucausul si mi-a venit inima la loc...dar sotul meu a zis ca linseaza vecina cand o ca prinde.

naty, inca o data iti zic: ce simti tu e bebe!!! te saluta!

saptamana trecuta a fost iar pe national geografic documentarul "in pantece" si am tinut-o pe alexutza sa-l vada si ea....asa ca acum stie cam ce se intampla la mami in burta si cum arata bebicul. m-a intrebat doar daca acolo a stat si ea....dar astept si muuuuulte alte intrebari, numai ca fiica-mea este "bomba cu intarziere".
asta vara, la mare, i-am luat un pui de tigru din plus. intr-o zi am gasit-o in pat ca statea cu fundul pe el. am intrebat-o ce face si mi-a zis sa fac liniste ca ea naste!!! si eu si marcel am ramas trazniti. si eu o intreb:cum nasti? si ea mi-a zis:"prin popou, ca zebra de la Animal Planet!" noi ne-am retras incet incat...si i-am respectat dorinta de liniste:))
niciodata nu i-am zis de barza sau alte abureli. i-am zis de mica ca mami si tati se iubesc, se pupa, se iau in brate si uneori Doamne Doamne ii pune lui mami un samburel in burtica, care creste incet incet, pana ce domnul doctor il va scoate de acolo.
la urmatoarea echo (nu la cea de spat viit.) o voi lua si pe ea sa-i arat pe cine pupa ea in fiecare zi prin burtica....e asa de dulce! isi apropie gurita de buricul meu si-l striga pe bebe, sa vina sa-l pupe.:)))
va pup si eu si o zi buuuuunaaa!

alexutza 4 ani si 15+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pf_.png
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

ola fetele!

RIRIAN felicitari si tie pt rezultatul la amnio!!!Sa va traiasca baietzelul mult asteptat!

DanaGB bine ai venit alaturi de noi! sarcina usoara si bebic sanatos sa ai!

Simo dragutza de tine nu te mai gandi la toate prostiile!!! sa treaca gandurile negre!!

Egonsis bine ai revenit alaturi de noi! te asteptam mai des!

mami off inca una... acum cu dintele... sa treaca!

Ariel ufff prin ce ai trecut cu joburile...

Rox LA MULTI ANI!!! tot ce iti doresti!!

Olgutza CASA DE PIATRAAA!!!!! si o nunta de vis sa aveti!

Anca e bina ca Mariuca e cumintica acolo.. nastere usoara!

Muryana bine ai venit si tu alaturi de noi! vezi ca la tine apare semnul de barbat acolo in stanga unde apare numele, tb sa modifici din profil! te asteptam sa scrii mai multe despre tine!

Cory ce mamica destoinica! abia astept sa vad poze cu Larisik! spor cu proiectul

vineri a fost frumos la party... si in loc sa mor de frig am murit de cald... m-am zbantuit de numa'... cred ca iese dansator bebicu, asa ca mami lui... oricum el acolo in burtica dantuieste, si mai ales noaptea vad ca nu ma lasa in pace
abia astept sa vad pozele luni la sv! pana una alta va pupacesc pe toate si sa aveti o duminica placuta in continuare!
stolul!

Mihaela 18+
Pozici
Bebitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mihaela, eu cand eram gravi cu alexutza, tot am in 4.5-5 luni, am fost la concert la iris si am topait toata seara....mama mea si acum zice ca de atunci i se trage:))) ca de atunci a devenit copilul atomic si este asa energica. cand era mai mica chiar o poreclisem bebe varta:)))

alexutza 4 ani si 16+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pf_.png
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

1. Salutare, Mihutz! Bine ca ti-a fost cald si nu frig, ca altfeliu la ora asta erai gutunarita rau!

2. Ariel, multumesc de raspunsul amplu! Alexutza ta e un copil inteligent si intuitiv! Sigur, o sa-ti puna si ea niste intrebari "de baraj"!

3. Larisei i-am aratat cicatricea de la cezariana, semnul nasterii sale. Ii explic pe Odiseea sarcinii evolutia gandacelului din burtica, despre cordonul ombilical. Mai greu e sa o fac sa inteleaga de ce nu poate avea si ea un bebe al ei, ACUM in burtica.

Fug la proiectu' meu Voi scrieti, gagici, scrieti(mi), ca citesc si dau replika...mai tarziu!

Pupi la tribu' de Randunici-cu-sclipici-pe-pene-si-la-minte!

cory3maz, mamik de Larisik si de bb2

Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Cory, inca odata jos palaria! mai si croitoresti lucrusoare de serbare la Larisika??Aoleu, cand te vad ma simt tare handicapata...Eu nu sunt in stare nici sa-mi scurtez singura pantalonii de gravi cumparati, ca deh, la mine totul trebuie scurtat
Ariel, ce draguta explicatie i-ai dat Alexutei!Si cred ca in felul asta ai prevenit o buna bucata de vreme intrebarile de baraj, e destul de clara treaba (zic eu, darce e in mintea unui copil...)

naty 16+ cu
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Cory pt ca ai adus in discutie cum sa ii spui celei mici despre bb din burtica, am gasit ceva la mamicile de nov-dec si m-am gandit sa postez si eu aici :

"REPRODUCEREA

Compunere unui baiat de 9 ani despre Reproducere, autentica nu este banc!, originalul in germana este atasat!

"Pentru ca se tot intimpla ca oamenii pur si simplu sa moara, trebuie sa apara altii. Asta este copulatia. Insa oamenii nu dorm ci lucreaza cu inima, penisul si vaginul din greu. Eu i-am vazut pe parintzii mei in camera de zi cind copulau. Tata icnea ingrozitor si mama a urlat, insa deocamdata nici unul dintre noi n-a murit. Insa poate ca doar au exersat fiindca bunica e deja destul de batrina. Am observat ca ei exerseaza cam de trei ori pe saptamina, cred ca bunica va muri curind. In noptiera mamei am gasit niste pastile. Tata o tot intreaba daca si-a luat deja pilula. Precis e si ea bolnava, insa nu merge la doctor. Insa daca ei continua sa exerseze asa de mult, sigur va aparea o noua fiinta pe lume. Eu mi-as dori un iepuras.

Reproducerea la oameni se intimpla prin seminte. Florile si tufisurile si pomii trebuie udati des si mama face dus in fiecare zi. Poate atunci creste totul mai repede.

Noua fiinta creste in burta, insa fiindca mami e bolnava, o face de data asta poate tati. I-a crescut deja burta insa nu ne-a spus inca nimic.

Cind noua fiinta apare pe lume, trebuie sa iasa mai intii prin vagin si e foarte mica si alba. Negrii ies cu siguranta prin fund.

EDUARD"

20+
Lucas sau Cristina?

Mergi la inceput