Mamici de Martie-Aprilie 2008 (33)
Raspunsuri - Pagina 16
lyvy spune:
Mai am o intrebare si gata, tot pt randunici experte: Cum pot sa pun si eu niste poze, sa ma vedeti ?????
+21+4 zile
IRIS MIRUNA
livi
ursuleata spune:
CORY,MAIA,RIRIAN FELICITARI!!!!!!!!!
Fetelor ma doare spatele...
Ce sa fac? nu mai pot nici sa stau pe scaun nici sa stau in pat.
13+
http://bd.lilypie.com/yq3Fp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
gbutucica spune:
Ursule incearca sa stai cat mai mult in pat , nu prea ai ce face pt durerea de sapte in sarcina(poate un mic masaj)
sa treaca.
cRistina somnoroasa
.Cred ca e ingrozitor sa vrei sa dormi si sa nu fii lasata. incearca sa nu te enervezi
poate il doare ceva sau viseaza urat , spunei mai des tatal nostru sau ingeras'.
si spor la curatenie
Giani
22+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
ririan spune:
Incep prin a multumi inca odata tuturor fetelor care pana acum s-au rugat pt. noi si acum ne impartasesc bucuria.Cu scuzele de rigoare pt. intarziere LA MULTI ANI ROX DOX, O NUNTA CA-N POVESTI SI O VIATA ASEMENI PT. OLGUTZA!Eu nu am intrat ieri pt. ca ma recuperez dupa soc,am fost si cu familia in POLUS cred ca a fost prima zi dupa o luna cand efectiv am simtit ca sunt cu ei si nu mi-a zburat gandul in alta parte!Acum vreau si eu un sfat ,cum sa fac sa-mi colorez mesajele ca am tot incercat si nu-mi iese nici coloratul nici marirea caracterelor si mi-a fost jena sa-ntreb sa nu ma credeti batuta-n cap!

19+cu
CristinaGoji spune:
Giani - o nu, nu ma enervez pe el ca plange, am depasit demult faza asta
, sunt doar suparata ca sunt mereu somnoroasa si fara chef. Stiu ca-l supara ceva daca plange, doar ca nu stiu ce, pot doar sa fac tot felul de supozitii si e greu, ca de fiecare data cand plange ma tot gandesc sa nu cumva sa fie bolnavv (spaima mea cea mai mare e sa nu aiba inf. urinara, ca el are o malformatie si orice inf.urinara pentru el poate avea consecinte mai grave, decat pentru copiii care nu au aceasta malformatie). Mersi de incurajari! (Tatal nostru si ingerasul i le spun de fiecare data la culcare
) 
Ririan - scrii mesajul, dupa aia il selectezi si apesi de sus pe culoare, sau size sau orice altceva din icon-urile de mai sus de mesaj.
Mami
15+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza
ursuleata spune:
Merci Butucia
.
Nu am voie sa ma ung cu nimic?????
13+
http://bd.lilypie.com/yq3Fp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
lyvy spune:
ursuleata, ai voie sa faci masaj cu Artrostop crema, eu folosesc, si cateodata face bine, alteori, asa si asa!!!
Am trecut de 10 msj si tot ne-moderate apar !!!!!!!!Offfffffff
+21+4 zile 
livi
bubu05 spune:
'Neata, 'neata!
Ursuleato, am mai zis eu ca si la mine apar dureri de spate, iar mie imi trece daca ma bag sub dus si tin dusul cu apa calda pe shale, iar apoi stau in pat.
Cristina, o sa treaca si faza asta, dar mai ai de asteptat...poate e de la dintisori...pana una-alta incearca sa dormi si tu la pranz cu el ca sa-ti mai revii!
Pidana, nu te mai supara ca nu face bine...
Oana
14+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
natynic spune:
Ursu', unsul fara masaj ca lumea e frectie la picior de lemn! Exista locuri unde se fac masaje speciale pt gravi, eu chiar vreau sa ma interesez sapt asta ca si eu am momente cand nu mai pot de durere
Buna dimineata, randunici!!
Sper sa nu fiu caraghioasa, dar daca nu ma insel, dimineata m-am trezit cu 2 lovituri mici-mici din interiorul burtii. O fi fost ea?? dar nu s-a mai repetat...Se joaca cu mine, nebunatica!
naty 16+ cu 
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
delphin spune:
'Neata!
Ciripitoarelor va pupacesc si eu!
Am inteles mesajul special Giani! Ieri i-am tras un circuit motorizat
. Spor la treaba! Vii sa calci? Azi calc ceva dragut...haine de graviduta...vii?Cand eram in butoi am fost la cump. si m-am ales cu vreo 4 pantaloni, dintre care un blug, un pantalon negru de stofa, lung, unul trei sferturi si o alta pereche ca niste bermude, doua camasi identice, alb si maron si un fel de pulover fara maneci.Trebuie sa-mi caut si eu costumatia de instalator, e undeva printr-un dulap.
Pt. durerile de spate, recomand ceva cald. O sticla de apa fierbinte pusa intr-un prosop si pusa pe zona ce doare. Pe mine ma ajuta tare mult acest remediu!
Azi vreau sa fac ceai de ceapa pt. tuse, stie cineva reteta exacta? Tuseste Seb de ceva timp si vad ca tratamentul nu prea si-a facut efectul. E adevarat ca si vremea e schimbatoare iar pe el nu e chip sa-l tin in casa pana trece.
Ririan ma bucur ca incepi sa profiti cu adevarat de sarcina si de familia ta! 
Cory sper ca petreci bine si ca profiti din plin de Larisuka si randunoi si de chirias,bine'nteles! Si poate acum ne pui si noua o poza imbracata in instalator
.
Cris, incearca sa-i pui seara un supozitor cu paracetamol gen dolipran, poate da ceva rezultate si poti sa te odihnesti si tu. Poate chiar sunt dintisori.
Naty, cred ca era bebelina ta. Si eu pateam inainte la fel, atat i-mi doram sa miste ca eram cu "urechea" ciulita la fiecare miscare prin burta. Si asa ma ingrijoram...acum zic ca Seb era mai cuminte, dar cred ca acum e mai mult loc in burta si se misca in voie
. Rabdarica si ai sa vezi.
O duminica placuta!
pozici
bb2
burticutza