Caniche de adoptat

Caniche de adoptat | Autor: ralcat

Link direct la acest mesaj

Fetelor, am o mare problema. Din motive strict medicale nu mai putem tine catelul. E o caniche blonda si pitica, iubacioasa si rasfatata, sterilizata si are 9 ani. Din pacate acum un an mama a facut o forma de astm tare severa care ne-a obligat s-o ducem pe Jackie (asa o cheama pe pufuloasa) la o prietena buna cu care se iubeste rau. Dar se pare ca si iubirea asta nu prea are mari sorti de izbanda, prietena cu pricina avand niste probleme care o obliga sa plece din tara. Si am revenit la problema mea numarul unu. Ce fac cu blonda cea mai dulce si mai pufuloasa din viata mea?
Asa ca m-am gandit sa apelez la cei ca mine, iubaciosi de animale: daca auziti pe cineva care are timp (mai ales, pentru ca e invatata intr-o casa in care e mereu cu cineva), si disponibilitatea sufleteasca sa adopte un caniche matur (desi ca energie si jucarosenie n-ai zice), va rog mult dati-mi un pm.
Va multumesc mult de tot.

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Raluca,trimite-mi te rog,poze cu dragalasa ca sa pot posta anuntul tau si pe doua forumuri pentru anime unde activez eu.Telefonul parca il am dar te-as mai ruga sa mi-l trimiti odata sa fiu sigura!Acolo s-au adoptat caini si mai maturi si,cine stie,poate ii gasim stapan bun si la a ta!

.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down
Yeah nothing can change what you mean to me
There's alot that I could say but just hold me now
Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Laura draga mea, multumesc frumos pentru ajutor. Am reusit sa "pachez" blonda la o vecina si sunt tare bucuroasa. In felul asta e si langa mine, mi-e usor sa ma duc s-o ajut cu toaletarea urechilor, gherutelor si cu dusul mancarii ca sa nu ma car de bezmetica prin tot orasul. Deja s-a aclimatizat acolo, mai ales ca vecina cu pricina are la randul ei o cockeritza si un maidanez cu care se joaca si zapacita mea si mai ales cu care se indeamna la mancare :).

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Ma bucur mult ca ai gasit stapana buna pentru "blonda" ta!Mai ales ca-ti e aproape si-o poti vedea mereu!

.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down
Yeah nothing can change what you mean to me
There's alot that I could say but just hold me now
Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput